CallMeAnnika @ 21.10.2024 20:12Nav viņai bijusi DS. Pati teica tā, bet ja būtu, tad atrādītu visiem.
Avon nav slikts, tur cenas kā Drogās, izvēle diezgan liela, kā arī man nekad neviena nav bāzusies virsū no Avon.Tutuvojies @ 21.10.2024 20:20Palasīju tās sarakstes. Kačai līdz līderei ir kā Mašai līdz veiksmīgai biznessvumen. Man ir ļoti žēl visu to sieviešu, kuras ir iekritušas šajās lamatās. Senos laikos no draudzenes dažreiz nopirku Oriflame un Avon produktus, bet tiem gan cenas bija draudzīgas, gan, cik atceros, tolaik arī vēl nebija tāda produktu izvēle veikalos. Atceros milzīgas vannas putu pudeles un pirmo zīmulīti pret pumpām, kam viena puse bija zaļgana, otra - brūni tonējoša. Kāda ir sieviešu motivācija pirkt drūmi pārcenotus sūdus?
Nu kuras tad Mašai par 3 zvaigznēm bija apakšā? Foxa ar knapu Master? Egitu velk lrijas lnga, ex Sprīdzīte un viņas blakus līgums.Sezam @ 21.10.2024 21:25
Nu gan jau 1x bija, ja jau pat Egita davilka ?
Marijai vispār lielisks kontents šodien IG. Noteikti daudz jaunu sekotāju uzradās ? 6 storiji un visi pāršērotās zoom atraugas.
Kerkīra savu veco āzi ievilkusi sektā ahahahaa Tas laikam būs tas princips par vairākiem līgumiem? Kvīnai jau arī ģimenes ietvaros kas līdzīgs
Es tiešām nesaprotu, kas darās to sieviešu galvās, kuras ņem kredītus, pērk sūdus, muld pilnīgu sūdu un domā, ka nu tik rausīs lielo piķi. Stulbeņu stulbenes 😁 Un izliek čekus, kur puse vispār faņķiku peso😁
MTY @ 22.10.2024 10:20
Nē nu kur tad lai masveidā tos cilvēkus piramīdai dabū, tikai pa vienam savus ģimenes locekļus reģistrē :D
Es tiešām, tiešām ceru ka cilvēki jau paliek mazliet gudrāki.
Kenty @ 22.10.2024 10:11Tai Mašai tiešām nav ar galvu kārtībā.Cilvēks padalijās ar savu pieredzi par to vīrusu un novēlēja Vitai veselību.Kas viņai kaiš,ka jauzbrauc pat tādam mierīgam audio.
EmilijaArm @ 21.10.2024 21:48Kerkīra savu veco āzi ievilkusi sektā ahahahaa :D Tas laikam būs tas princips par vairākiem līgumiem? Kvīnai jau arī ģimenes ietvaros kas līdzīgs
CallMeAnnika @ 21.10.2024 23:12Es nesaprotu, kāpēc viņas lielās ar -2, -3kg 12 dienu tievēšanas maratona laikā. To pašu var izdarīt un iegūt vēl labāku rezultātu, ja 12 dienas veselīgāk un sabalansētāk ēdīs + sportos.
Viņas iztērē 120-130 eiro uz sūd*giem produktiem + vēl pašas gatavo un pērk pārtiku, kad par 170 eiro var nopirkt uztura + treniņu plānu mēnesim ar ikdienas atbalstu no zinoša speciālista.
Tās bildes ir menedžeriem nevis klientiem, tāpēc var melot. Augša devusi norādes, ka tā pievilinās klientus.Dainuviete @ 22.10.2024 10:56
Visamizantākais ir tas, ka uz pirms bilžu taisīšanas tiek uzvilktas vismazākās bikšeles, norautas zemu, sakumpušas kā Kvazimodo un stāja nekāda, bet pēc bildēs pēkšņi ir cita, piesedzošāka apakšveļa un problēmzonas diezgan tiek notušētas, stāja staltāka. Vai šie norādījumi ir arī piesakoties maratonam? Uztaisīt vispretīgākās bildes, lai pēc tam pašām prieks par izmestiem 100+eur par sačakarētu ideju par veselīgu svaru nomešanu?
CallMeAnnika @ 22.10.2024 11:34Maša ļoti maz liek storijus angliski lG, tagad latviešu valodā vairāk TG. Grūti to visu stāstīt angliski vai atmeta jau ar roku? :D