fifa @ 15.10.2024 12:47Marija šitādā laikā vienā pidžammā un slapjiem matiem skaidra pa āru un brīnās kāpēc ir slima.
Es jau lūdzos, kaut viņas māte ātrāk atgrieztos. Šito mātīti tak nevar vienu ar bērniem atstāt. Tur tā jau nav labi ar prātu un kad vēl iedzer, tad vispār traki. Vai tiešām ir kaut viens, kas no viņas pasūta tos pulverus?! Viņas uzvedība ir atbaidoša. Par bērniem bail. Sēsties reibumā pie stūres! Un visi tie meliSunlight @ 15.10.2024 12:53Ir tik ATSALDĒTI šādas lietas kārtot caur bērnu… Tā vietā, lai normāli piezvanītu Kristapam un izskaidrotos, viņa Neitam atbild “kāp autobusā”, nevis zvana tēvam. Kristaps vismaz viņai piezvanīja beigās pa tiešo. Marija ir vienkārši drausmīgs cilvēks, kas nepārtraukti sabotē pati savus bērnus. Un kā tas viņas stāsts liekas kopā? Viņa pa dienu sadzērās, tad zvanīja brālim, lai viņš viņu izvadā, bet pašā vakarā tomēr brauca pati un sasita mašīnu?
Lūk, šī sieviete ir pelnījusi pilnīgi visu, kas ar viņu notiek.
Noklausījos Mašas storijus vairākkārt.Pareģone @ 15.10.2024 09:05Es klausos vinas storijus un sanāk, ka viņa vakar brauca dzērusi? Stāsta par situāciju ar avāriju un nekur netiek pieminēts, ka tas brālēns būtu pie stūres bijis ?
Vienkārši kooooo? Brauca dzērumā, izraisīja avāriju, un pat bija gatava policiju gaidīt?
Vai nu arī tā avārija bija no rīta? Bet nevar saprast īsti kurā brīdī tad notika.
ZANZEZAN @ 15.10.2024 14:50Lūdzu, noziņojiet kāds Mārupes novada sociālā dienesta speciālistiem. Nu šis ir par traku. Par traku attiecībā uz bērniem. Viņa pati var darīt tieši ko grib, bet ne bērniem nodrošināt šādu bērnību. Viņiem tiešām būtu labāk pie tēviem, vecvecākiem vai citiem pieaugušajiem, nevis pie šīs trakās
vina nedzēra viena,viņa dzera ar saviem daudzajiem draugiem audio ziņās/video ziņās un īsziņas 😄CallMeAnnika @ 15.10.2024 15:04Noklausījos Mašas storijus vairākkārt.
Sapratu, ka avāriju uztaisīja braucot mājās no Bea pa dienu. Šaubos, ka pie Bea viņa tā pielējās, varbūt vien izdzēra vienu glāzi šampanieti vai vīnu. Diez vai Bea savu showroom, kur var ienākt citi klienti, pārvērtīs par dzerstuvi.
Maša pēc 3 h pēc Bea storija ir auto ar savu draugu un pielējusi seju.
Es nevaru iedomāties to, kā var esot vienai mājās sākt dzert, un tā, ka neko nesaproti vairs. To sauc par alkoholismu.
Kristapa draudzene septembrī publicēja bildi, kur raksta, ka viņi kopā ir jau 3 gadus un tas ir labākais laiks. Tikmēr Mašas dzīve iet pa burbuli.začeits @ 15.10.2024 09:40Kā var uzburt tādu drāmu par pierakstu pie psihologa?
Pati jau sen kladzināja, ka savā dzimšanas dienā plāno būt ārzemēs un atpūsties no saviem bērniem. Ja būtu aizlidojusi, viņai būtu pie p******, kur un ar ko tai laikā iet dēls.
Viņa tik ļoti grib uzsvērt to, ka bijušais nav viņu aizmirsis, bet tā viņas cepšanās liecina, ka pati nevar likties mierā. Tak kāda vispār starpība kādos datumos bijušais kaut kur dodas, ja tev uz viņu patiesi ir po***?
Tev arī būtu bail, ka bērns neizstāsta par taviem dzeršanas vakariem un sīko bērnu pieskatīšanu un vēl un vēl citām lietām? :Dviktorijar @ 15.10.2024 09:55
Es nezinu, varbūt tas manā junikornu pasaulē - bet ja mans ex bez manas ziņas un bērna vēlmes ved biju pie skolas psihologa, es būtu pie tās pašas skolas vēja ātrumā. Tad ejam visi kopā, vai neviens
kāpēc doma, ka tas nav izdarīts?Cranberry20 @ 15.10.2024 15:28
Kādēļ pati neziņo?
Tiešām. Viņa saka, ka tas noticis vakarā. Sanāk, ka no Sevas pati brauca pie stūres uz mājām.autumnisnice @ 15.10.2024 15:45Tajā storijā, kur viņa saka, ka tēloja all cute and everything tam šoferim, viņa vēl viņam esot teikusi, ka viņai mašīnā ir 3 bērni. Tātad tas bija pats vakara noslēgums. Kad pālī brauca mājās ar saviem 3 bērniem…
sauliiite.paula @ 15.10.2024 16:05Kāda nevar aiziet uz mašas māju un nofotogrāfēt cik ļoti mašīna ir sasita? ?? varbūt nemaz nav sasista haipo
kur jāraksta? Es arī uzrakstīšu.ZANZEZAN @ 15.10.2024 16:12kāpēc doma, ka tas nav izdarīts?
no vienas ziņas var būt nekādas jēgas, ja vairākas uzrakstīs varbūt būs ātrāka reakcija.
skolā teica, ka jāsazinās ar Mārupes sociālo dienestu par šiem jautājumiem.CallMeAnnika @ 15.10.2024 16:23kur jāraksta? Es arī uzrakstīšu.
tās kuras liek par šo mīnusus, tāpēc arī Lv ir kā ir, jo sabiedrības daļai ir vienalga par to, kas notiek kaimiņos, kur nu vēl par to, kas notiek IG.ZANZEZAN @ 15.10.2024 16:27skolā teica, ka jāsazinās ar Mārupes sociālo dienestu par šiem jautājumiem.
un ja jau viss tik soft un nice, tad jau nav par ko stresot. Bet ne jau tāpēc viņai bail no psihologa, ka viss ir tik izcili.ZANZEZAN @ 15.10.2024 16:59tās kuras liek par šo mīnusus, tāpēc arī Lv ir kā ir, jo sabiedrības daļai ir vienalga par to, kas notiek kaimiņos, kur nu vēl par to, kas notiek IG.
Bērni nav vainīgi pie tā, ka dzīvo šādās ģimenēs par ko gribas un vajag ziņot. Un tad jau lai dienesti izlemj, cik adekvāti vecāki vai ģimene. Varbūt tas sapurinās dažu labu mammašu
ZANZEZAN @ 15.10.2024 16:59tās kuras liek par šo mīnusus, tāpēc arī Lv ir kā ir, jo sabiedrības daļai ir vienalga par to, kas notiek kaimiņos, kur nu vēl par to, kas notiek IG.
Bērni nav vainīgi pie tā, ka dzīvo šādās ģimenēs par ko gribas un vajag ziņot. Un tad jau lai dienesti izlemj, cik adekvāti vecāki vai ģimene. Varbūt tas sapurinās dažu labu mammašu
CallMeAnnika @ 15.10.2024 15:41Kristapa draudzene septembrī publicēja bildi, kur raksta, ka viņi kopā ir jau 3 gadus un tas ir labākais laiks. Tikmēr Mašas dzīve iet pa burbuli.
Un es neticu, ka Maša gribēja savu dz/d pavadīt ar bērniem. Neitu vajadzēja, lai varētu sīkos atstāt mājās un pašai kaut kur pazust un dzert. Bet ak, Kristaps izjauca plānus un sīkie bija jāvazā līdzi ar auto.
Un kāpēc psihologs ir Mežciemā, ja skola puikam ir Jaunmārupē?