Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 8198
Reģ: 13.04.2022
Sezam @ 11.10.2024 10:33

Var gan. Viņiem taču arī sava klientu datu bāze. Ja tu esi reģistrēts lietotājs, pēc telefona numura atrod klientu un arī datus.
Nu vēl otrs variants, ka pēc watsap vai tml atrada vārdu uzvārdu.

Kāda iespēja, ka sajaucot vienu ciparu klienta telefona numurā sanāca cita viņu brīnumpulveru lietotāja numurs? :D
11.10.2024 10:35 |

Reitings 410
Reģ: 12.09.2022
sauliiite.paula @ 10.10.2024 20:20

palaidu garām šo storiju, bet nu gribēšu redzēt, kā viņa “rīkosies”?? viņa pat normālu teikumu nevar salikt. ? Pašas vainīgas.
Es arī regulāri taisu Omnivas pasūtījumus klientiem. Nav vēl sanācis sajauts. Mums noslēgts līgums ar Omnivu, tad zvanītu savam menedžerim un Omniva arī risinātu situāciju.
11.10.2024 10:39 |

Reitings 2649
Reģ: 10.04.2022
Mashka Kakashka @ 11.10.2024 09:45
Marija joprojām dzīvo savā iedomātajā "junikornu Zepčika" pasaulē. Viņa ceļo daudz, visur kur un viņas rokas bagāža vienmēr ir pilna ar pulveri, c-būsteri, kolagēna stikiem, vitamīniem, ampulām-šmampulām.
Marija, mēs visi redzam tavus "iedomātos" pēdējā laika ceļojumus, kuros tu dzēri visus "iedomātos" džodžo pulverus un šķidrumus. ?

Marija tak ir debīla
11.10.2024 10:41 |

Reitings 407
Reģ: 09.02.2024
amoreamore @ 11.10.2024 10:35

Kāda iespēja, ka sajaucot vienu ciparu klienta telefona numurā sanāca cita viņu brīnumpulveru lietotāja numurs? :D

Es to pašu domāju, kā var būt tāda sakritība, ka saņem cilvēks kas vispār zin kas tas ir, mana ome saņemtu tādu, domātu, ka tas ir kāds ķīmiskais uzbrukums un kāds grib viņu noindēt. Pirmā būtu kas policiju izsauktu, Egita varētu maksāt morālās traumas kompensāciju 🤣
11.10.2024 10:42 |

Reitings 6120
Reģ: 20.09.2022
Sezam @ 11.10.2024 10:33

Var gan. Viņiem taču arī sava klientu datu bāze. Ja tu esi reģistrēts lietotājs, pēc telefona numura atrod klientu un arī datus.
Nu vēl otrs variants, ka pēc watsap vai tml atrada vārdu uzvārdu.

Un cik tas ir likumīgi nodot trešajai personai šāda veida datus?
11.10.2024 10:44 |

Reitings 407
Reģ: 09.02.2024
amnēzija @ 11.10.2024 10:44

Nu bet par to jau te visas šūmējas, ka Egita vispār neko nesajēdz ko runā. Tur milzīgas nepatikšanas būtu gan viņai, gan tam kurš palīdzēja un iedeva šos datus.
11.10.2024 10:50 |

Reitings 6120
Reģ: 20.09.2022
Mashka Kakashka @ 11.10.2024 09:12
Atjautības uzdevums: Ja ražotājs raksta uz paciņas, ka vienā šķēlē ir 0.2 grami cukura. Cik grami cukura ir vienā šķēlē?

Viņas rēķina cik cukura ir maizē? 🙄 Un cik cukura ir kokteilī negrib parēķināt? 😂 no divām maizes šķēlēm brokastīs nevienam nekas slikts nav noticis, ja vien nav alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Šis jau vairs nav smieklīgi, goda vārds. No sērijas "Man uztura speciālists ieteica.. ".. un šāds kurators ir maratona vadītājs? Šis ir sarkanais karogs, manuprāt! Tādi maratoni nedrīkst notikt. Ar tik nekompetentiem vadītājiem. Viņām pašām ir ēšanas traucējumi. Vajag vēl citiem tādus radīt?
11.10.2024 11:01 |

Reitings 410
amnēzija @ 11.10.2024 10:44

Ja gadījumā Omniva nodevusi datus, tad ir pārkāpums no viņu puses. Parasti jau ir arī atrunāts kā tiek vākti personas dati un kādam mērķim. Bet skaidrs, ka uzņēmums, ka klienta datus nedrīkst izpaust trešajām personām.
Egita, kamēr neizpauž vārdu un uzvārdu nepārkāpj neko. Reizēm mēs mēdzam pārspīlēt ar datu regulu.
11.10.2024 11:16 |

Reitings 410
amnēzija @ 11.10.2024 11:01

Viņas rēķina cik cukura ir maizē? ? Un cik cukura ir kokteilī negrib parēķināt? ? no divām maizes šķēlēm brokastīs nevienam nekas slikts nav noticis, ja vien nav alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Šis jau vairs nav smieklīgi, goda vārds. No sērijas "Man uztura speciālists ieteica.. ".. un šāds kurators ir maratona vadītājs? Šis ir sarkanais karogs, manuprāt! Tādi maratoni nedrīkst notikt. Ar tik nekompetentiem vadītājiem. Viņām pašām ir ēšanas traucējumi. Vajag vēl citiem tādus radīt?
par tām olām jau vispār ir zinām fakts, ka tās nav kaitīgas. Drīkst apēst katru dienu 2 olas ar visiem dzeltenumiem. Ja grib vairāk OB, tad liek papildus olu baltumu vai ko citu. Par maizi nu tak 1 šķēle rupjmaizes neko sliktu nedara.
11.10.2024 11:18 |

Reitings 2630
Reģ: 29.04.2024
Maša sadalījusies, ka 23h nekādu pērli nav ielikusi IG? Garlaicīgi🤣🤣🤣
11.10.2024 11:34 |

Reitings 1419
Reģ: 05.12.2021
ZANZEZAN @ 11.10.2024 11:34
Maša sadalījusies, ka 23h nekādu pērli nav ielikusi IG? Garlaicīgi???

gan jau arī šodien nav aizvedusi sīkos uz bd un skolu, negrib zīmēties :D
11.10.2024 11:46 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
cupcake2 @ 11.10.2024 09:19

Ir atšķirība, vai savu lauzīto valodu izmanto, piemēram, aizbraucot ceļojumā, vai kā pamatvalodu savam ig saturam. Uzskatu, ka Marijas gadījumā viņai tā angļu valoda nav jālieto, jo tiešām izklausās briesmīgi.

Mēs varam vienoties par to, ka mums nepatīk Marija, bet kaunināšana par valodu ir lieka. Uzskatu, ka tas ir labs treniņš, palīdzēs tikt vaļā no nedrošības un var uzlaboties vārdu krājums (protams, tur ar monologu storijiem tikai nepietiks, vajadzētu kādu sarunbiedru). Viņa teica, ka nav pārliecināta par savu angļu valodu, bet sapratusi, ka viņu jebkurā gadījumā aprunās. Ar to, ka noliekat valodas zināšanas, pierādiet, ka esat vienkārši heiteres, nevis heitojat par pulveriem, briesmīgo attieksmi pret bērniem utt.
Cilvēki nepiedzimst ar svešvalodu zināšanām, treniņš ir vajadzīgs un smieties par akcentu vai kļūdām norāda uz emocionālās inteliģences trūkumu.
11.10.2024 11:46 |

10 gadi
Reitings 87
Reģ: 20.10.2009
Yeahyeahyeahs @ 11.10.2024 11:46

Mēs varam vienoties par to, ka mums nepatīk Marija, bet kaunināšana par valodu ir lieka. Uzskatu, ka tas ir labs treniņš, palīdzēs tikt vaļā no nedrošības un var uzlaboties vārdu krājums (protams, tur ar monologu storijiem tikai nepietiks, vajadzētu kādu sarunbiedru). Viņa teica, ka nav pārliecināta par savu angļu valodu, bet sapratusi, ka viņu jebkurā gadījumā aprunās. Ar to, ka noliekat valodas zināšanas, pierādiet, ka esat vienkārši heiteres, nevis heitojat par pulveriem, briesmīgo attieksmi pret bērniem utt.
Cilvēki nepiedzimst ar svešvalodu zināšanām, treniņš ir vajadzīgs un smieties par akcentu vai kļūdām norāda uz emocionālās inteliģences trūkumu.

Zini, kā: ja es katru rītu noskaitīšu igauniski no 1 līdz 10, es tik un tā pēc mēneša nezināšu nākamos ciparus. Nu nekļūst valoda labāka un raitāka, ja Tu paralēli nemācies, nelasi, nerunā ar valodas nesēju. Tā nenotiek. Ja Marija lasa grāmatas, žurnālus angliski, tad tāds treniņš noteikti nesīs rezultātus, bet ja nekas netiek darīts, tad čildrengarden arī paliks par čildrengārdenu, jo kur tad smelsies info, ka ir citādāk?
11.10.2024 11:58 |

Reitings 2630
Reģ: 29.04.2024
Yeahyeahyeahs @ 11.10.2024 11:46

mēs varam vienoties, ka neapspried. Mēs ja gribam varam runāt gan par valodu, gan māšu, gan visu citu. Nepatīk, nelasi.
Un ja maša visu izliek publiski, tad viss arī ir apspriežams. Ja cilvēkam kaut ko negribas radīt citiem, tad nerāda. Paši izliek sevi apskatei un vēl ne tai labākajā veidā, ne tai skaistakaja valodā, ne tai labākajā attieksmē.
11.10.2024 12:01 |

Reitings 1660
Reģ: 25.01.2023
amnēzija @ 11.10.2024 11:01

Viņas rēķina cik cukura ir maizē? ? Un cik cukura ir kokteilī negrib parēķināt? ? no divām maizes šķēlēm brokastīs nevienam nekas slikts nav noticis, ja vien nav alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Šis jau vairs nav smieklīgi, goda vārds. No sērijas "Man uztura speciālists ieteica.. ".. un šāds kurators ir maratona vadītājs? Šis ir sarkanais karogs, manuprāt! Tādi maratoni nedrīkst notikt. Ar tik nekompetentiem vadītājiem. Viņām pašām ir ēšanas traucējumi. Vajag vēl citiem tādus radīt?
ir atrodamas maizes,ar lielāku šķiedrvielu daudzumu,un bez pievienota cukura,ja tik briesmīgi bail no cukura,bet kā var likt baidīties no vienas šķēles maizes brokastīs un olām,un tā vietā (es atvainojos par leksiku) hujārit saldus koteiļus😬Iekšējie čati ir taisnais ceļš uz apgrieztiem spoguļiem par ēdienu.
11.10.2024 12:01 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
viktorijar @ 11.10.2024 11:58

Zini, kā: ja es katru rītu noskaitīšu igauniski no 1 līdz 10, es tik un tā pēc mēneša nezināšu nākamos ciparus. Nu nekļūst valoda labāka un raitāka, ja Tu paralēli nemācies, nelasi, nerunā ar valodas nesēju. Tā nenotiek. Ja Marija lasa grāmatas, žurnālus angliski, tad tāds treniņš noteikti nesīs rezultātus, bet ja nekas netiek darīts, tad čildrengarden arī paliks par čildrengārdenu, jo kur tad smelsies info, ka ir citādāk?

Daudziem jau vajag nevis lasīšanu, bet runāšanas daļu trenēt, ko nevar mājās vienītī izdarīt, tāpat jākomunicē ar kādu un kāpēc gan ne savā Instagram profilā - vienīgā problēma ir tas, ka tur neveidojas dialogs.
Man ir vienalga, ka kāds aizvaino Mariju - man liekas nepatīkama jūsu attieksme pret cilvēkiem, kuri slikti runā angļu valodā, vienalga, ceļojumā vai darbā, jo tieši ar šādiem cilvēkiem (kas negatīvi izsakās) arī es esmu sastapusies un tas patiešām liek negribēt runāt, savukārt bez runāšanas nevar runāšanu izlabot. :) Es saprotu, ka tā ir mana problēma, ka ņemu pie sirds, tikai centos dot iespēju padomāt, vai vajag tā uzvesties? Ja liekas, ka vajag, nu labi. :)
11.10.2024 12:17 |

Patīk
Reitings 43221
Reģ: 12.10.2022
Diamonda* @ 10.10.2024 20:06
Kurš redzēja Egitas storijus par to, ka kliente pasūtījusi lielu pasūtījumu, sajaukusi telefona numura 1 ciparu un paka aizgājusi citam, kas arī ir izņēmis. Jūsu viedokļi?
Un vēl piedraud, ja neatgriezīs paku, viņa "rīkošoties" ?
Pati noformējot gan jau sajauca, ievadīja citas klientes numuru, tāpēc arī zin, kurš izņēma paku. Bet galvenais uzsvērt, ka NL produkti tik labi, ka pat grib zagt. :D
11.10.2024 13:04 |

Reitings 348
Reģ: 13.07.2024
CallMeAnnika @ 11.10.2024 13:04
Pati noformējot gan jau sajauca, ievadīja citas klientes numuru, tāpēc arī zin, kurš izņēma paku. Bet galvenais uzsvērt, ka NL produkti tik labi, ka pat grib zagt. :D

Gan jau viņai arī lika naudu skaitīt atpakaļ
11.10.2024 13:35 |

10 gadi
Reitings 2065
Reģ: 31.01.2012
Mashka Kakashka @ 10.10.2024 21:48

Ja man atnāku no Omnivas īsziņa, ka man ir sūtījums, es arī aizietu un izņemtu. Egita teica, ka esot tam cilvēkam nosūtījusi ziņu, bet jau piedirsusi pilnu Instagram un piedraud tam cilvēkam, kaut gan nav informācijas, vai tas cilvēks vispār ir piefiksējis, ka tas sūtījums nav viņai, varbūt nemaz nav Egitas ziņu izlasījusi. Visiem gadās piemirst, ko un kad pasūtījis, ir tikai normāli, ja atnāk īsziņa no Omnivas, ka aizej un izņem paku. Tik pat labi varbūt kāda draudzene kaut ko atsūtījusi kā pārsteigumu.
Egitai kā durai jāpiebļauj Instagram, pirms vispār kaut kas ir noskaidrots vairāk par to. Ja tas cilvēks viņu nobloķētu, ignorētu, tad ej un raksti iesniegumu policijā, nevis skaidrojies Instagram. Stulbā pulvergalva.

Aj, da labi. Ejot uz omnivu, varbūt var domāt, ka dāvana no draudzenes. Bet paņemot paku, nu taču uz tās jābūt saņēmēja vārdam un uzvārdam. 😅
11.10.2024 13:36 |

10 gadi
Reitings 2065
Reģ: 31.01.2012
Kenty @ 11.10.2024 09:56
nesezonā,jā..gurķis pēc gurķa arī negaršo?bet tieši ķekaru tomāti,vēl bija garšīgi.Ziemā ar to tiešām problēmas par to nestrīdos.

Ok, es sezonas laikā ēdu savus tomātus, tāpēc nav ne jausmas, kas ir ar veikala 😅 Bet garšīgus veikala tomātus tiešām sen neesmu ēdusi.
11.10.2024 13:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits