Mashka Kakashka @ 11.10.2024 09:12Atjautības uzdevums: Ja ražotājs raksta uz paciņas, ka vienā šķēlē ir 0.2 grami cukura. Cik grami cukura ir vienā šķēlē?
Yeahyeahyeahs @ 09.10.2024 14:14Man ir tāds pats vārdu krājums un izruna kā Mašai, vecums līdzīgs. Angļu valodā varu lasīt, klausīties, saprast, bet pašai izteikties ir bloks, tādēļ, ja Marija būtu kāda cita sieviete, es teiktu, ka apbrīnoju viņas drosmi, jo man no šādiem nosodījumiem ir bail un tas ir aplis - jo vairāk baidies, jo mazāk runā, jo sliktāk zini. Es tiešām esmu sastapusies ar šādu attieksmi dzīvajā, ka pasmejas par akcentu utt. Tomēr tā kā zinu, kas ir Marija, tas liedz kaut ko labu par viņu padomāt.
nabaga olas.Šis info par dzeltenumu sen jau ir apgāzts😁Mashka Kakashka @ 11.10.2024 08:53Viss kas jums jāzina par džodžo maratonu. ?
Mashka Kakashka @ 11.10.2024 08:53Viss kas jums jāzina par džodžo maratonu. ?
Mashka Kakashka @ 11.10.2024 08:59Pievienojieties džodžo un pareizrakstības "izaugsme" jums ir garantēta, gan pustdienās, gan lauzšot ledu un beigās ar Egitu iesiet UZ logopēdu.
Kenty @ 09.10.2024 17:13Latvijas tomāti 1kg 2.99 bija Rimī kilogrammā.2 šķira ķekaros pa 1.99 1kg..Šonedel olām bija akcija 18 olas 3.49,kūtī dētas L izmērs?Nu ja ņem ,lai būtu lux variants,tad jau var ņemt.Ģimeni var pabarot arī savādāk.
Mashka Kakashka @ 11.10.2024 09:41Egita storijos saka, ka viņa ieliktu storijos to cilvēku publiski un nokauninātu. Egita, TU ESI STULBA! Savu bērnu dēļ un Oskara dēļ, ej izglītoties, palasi kaut cik elementāras lietas par GDPR tai pašā Google.
Džodžo kopumā man atgādina vienu lielu nelabvēlīgu "ģimeni". Neizglītotas, stulbas, dumjas un neaptēstas sievietes. Kāda izaugsme?! Degradējušās pa šiem gadiem.
nesezonā,jā..gurķis pēc gurķa arī negaršo😁bet tieši ķekaru tomāti,vēl bija garšīgi.Ziemā ar to tiešām problēmas par to nestrīdos.cupcake2 @ 11.10.2024 09:50
Nu, par tomātiem vēl var pastrīdēties. ? Jo veikalā nopirkt GARŠĪGUS tomātus, ir grūti. Un tie, kas bija Marijai, ir vieni no retajiem, kas tiešām labi garšo. Olas gan varēja 2x lētāk dabūt.
Sezam @ 11.10.2024 09:54
Viņa arī polcijai iesniegumu būtu rakstījusi ?
Ko viņa tur rakstītu? Ka man Omnivas darbinieks nodeva personas datus-vārdu uzvārdu un laikam pat adresi? ? tiiiiik žēl, ka viņa nenopublicēja vārdu, uh, ka dabūtu ierīt pēc pilnas programmas.
Nu kā var būt TIK stulba. Gan jau Oskaram pateica, viņš taču strādā apdrošināšanā un zin cik ļoti šobrīd tiek aizsargāti personas dati un cik augstas prasības ir uzņēmumiem.
Un stāsta ar tādu pāva lepnību, drausmas.
Ko viņa tur rakstītu? Ka man Omnivas darbinieks nodeva personas datus-vārdu uzvārdu un laikam pat adresi? ? tiiiiik žēl, ka viņa nenopublicēja vārdu, uh, ka dabūtu ierīt pēc pilnas programmas.
Nu kā var būt TIK stulba. Gan jau Oskaram pateica, viņš taču strādā apdrošināšanā un zin cik ļoti šobrīd tiek aizsargāti personas dati un cik augstas prasības ir uzņēmumiem.
amnēzija @ 11.10.2024 10:12
No Omnivas viņa nevarēja uzzināt cilvēka vārdu, uzvārdu, kurš ir izņēmis paku. Omnivai uzrādās viss tas, ko cilvēks ir ievadījis pie saņēmēja informācijas. Šajā gadījumā, viņas varēja uzzināt tikai to telefona numuru, kas tika norādīts. Uzzināt, kam pieder nepareizi norādītais telefona numurs, no Omnivas nevarēja.
nu jā, viņām intelekts plintusa līmenī. Pārējo pulveris aizņem 🤣Mashka Kakashka @ 11.10.2024 09:15
? Džūjistes ir diezgan neaptēstas, liek storijos video formātā ierakstītas maratona sarakstes (ritina sarakstes uz leju), atliek "noskrīnot" un var visu izlasīt, ko viņas tur runā.
amnēzija @ 11.10.2024 10:18
Pretenzijas izteikt un "cepties" par notikušo varēja kliente. Egita par daudz aizrāvusies. Tā nebija viņas paka. Šobrīd tēlo baigo aizstāvi, itkā viņai pašai būtu kaut kas nozagts. Cilvēks atdeva naudu, bet tāpat vajag pakomentēt. Es jau iedomājos, kādā stilā Egita ir rakstījusi to ziņu, atminoties kādā stilā viņa komunicē ar cilvēkiem (iepriekš publicētā ziņa ar "pie*isies").
amnēzija @ 11.10.2024 10:12
No Omnivas viņa nevarēja uzzināt cilvēka vārdu, uzvārdu, kurš ir izņēmis paku. Omnivai uzrādās viss tas, ko cilvēks ir ievadījis pie saņēmēja informācijas. Šajā gadījumā, viņas varēja uzzināt tikai to telefona numuru, kas tika norādīts. Uzzināt, kam pieder nepareizi norādītais telefona numurs, no Omnivas nevarēja.