Diamonda* @ 10.10.2024 20:06Kurš redzēja Egitas storijus par to, ka kliente pasūtījusi lielu pasūtījumu, sajaukusi telefona numura 1 ciparu un paka aizgājusi citam, kas arī ir izņēmis. Jūsu viedokļi?
Un vēl piedraud, ja neatgriezīs paku, viņa "rīkošoties" ?
Diamonda* @ 10.10.2024 20:06Kurš redzēja Egitas storijus par to, ka kliente pasūtījusi lielu pasūtījumu, sajaukusi telefona numura 1 ciparu un paka aizgājusi citam, kas arī ir izņēmis. Jūsu viedokļi?
Tā dura tak nesaprot, ka ir tipiska nelabvēlīgā ģimene. Un “draudzenes” - ja palikušas tikai džodžo pulvergalvas, nav brīnums, ka arī neviens nepalīdz. Kaut gan Maškai jau neko nevar teikt, visi citi slikti. Murgs.SantaC @ 10.10.2024 18:14Šausmas, tie bērni steidzami jāizņem no tās alkoholiķes mātes aprūpes! Neits pats esot slims, bet aprūpē savu māti, kura dzer tik daudz, ka pat nevar piecelties no gultas.
CallMeAnnika @ 10.10.2024 16:38Nu kā šodien var reklamēt jau nākošo tievēšanas maratonu, ja vakar tikai sākās ilgi gaidītais Battle of marathons?
KrūzīteDūzīte @ 11.10.2024 07:04
Egita skaisti brauc auzās ar personas datu aizsardzību. Saka, ka kliente esot sajaukusi 1ciparu telefona numurā, kas patiesi var gadīties, bet Egita kliedz, ka jau zin vārdu un uzvārdu un pēc visa teksta var saprast, ka zin arī kur dzīvo??? Sakot, ka cilvēks braucis uz citu novadu? No kurienes viņai šāda informācija?
Egita, tas, kurš tev šādu informāciju sniedza, var palikt bez darba?♀️? Kā var būt tik tukšs pauris cilvēkam?
Džoju attīstība un izaugsme- Egita! Spilgts piemērs kā attīstīties uz leju?
viņas pašas pirms tam teica, ka SMS būs norādīts kaut kāds cits tas nosaukums, no kā nāks omnivas. Un tas nebija džodžo. Līdz ar to apgalvot, ka cilvēks apzināti brauca pakaļ ir pilnīgs čau.Mashka Kakashka @ 10.10.2024 21:48
Ja man atnāku no Omnivas īsziņa, ka man ir sūtījums, es arī aizietu un izņemtu. Egita teica, ka esot tam cilvēkam nosūtījusi ziņu, bet jau piedirsusi pilnu Instagram un piedraud tam cilvēkam, kaut gan nav informācijas, vai tas cilvēks vispār ir piefiksējis, ka tas sūtījums nav viņai, varbūt nemaz nav Egitas ziņu izlasījusi. Visiem gadās piemirst, ko un kad pasūtījis, ir tikai normāli, ja atnāk īsziņa no Omnivas, ka aizej un izņem paku. Tik pat labi varbūt kāda draudzene kaut ko atsūtījusi kā pārsteigumu.
Egitai kā durai jāpiebļauj Instagram, pirms vispār kaut kas ir noskaidrots vairāk par to. Ja tas cilvēks viņu nobloķētu, ignorētu, tad ej un raksti iesniegumu policijā, nevis skaidrojies Instagram. Stulbā pulvergalva.
ZANZEZAN @ 11.10.2024 08:38viņas pašas pirms tam teica, ka SMS būs norādīts kaut kāds cits tas nosaukums, no kā nāks omnivas. Un tas nebija džodžo. Līdz ar to apgalvot, ka cilvēks apzināti brauca pakaļ ir pilnīgs čau.
Arī man ja atnāktu omniva, parasti jau izņēmu, nevienmēr atceros kas pasutits un kur. Ziņa uz manu telefonu, viss ok braucu paņemt, jo paka tātad man.
Tālāk gan jau skatītos, ja nav man vai nav mans vārds rakstīts virsū zvanītu omnivai.
Bet nu Egita droši, pakļauj interneta, dabūsi tiesu darbus par personu datu izpaušanu, vajāšanu utt.
Redwine @ 11.10.2024 08:43
No tur no kaut kāda SIA uzradās sms . Cik redzēts džojū menedžerēm story
un būsiet TĒMĀ un IRA viss.vai ne Matilde?🙈Mashka Kakashka @ 11.10.2024 08:59Pievienojieties džodžo un pareizrakstības "izaugsme" jums ir garantēta, gan pustdienās, gan lauzšot ledu un beigās ar Egitu iesiet UZ logopēdu.
nu un ko pēc tā var saprast? Neko. Atnāk SMS ar numuru no kaut kādas sistēmas.. nu tad arī ej un izņem.. kāds tur nl vai džodžoMashka Kakashka @ 11.10.2024 08:54
No Omnivas atnāk īsziņa, ka ir sūtījums no SIA "SJN System", džodžo juridiskais nosaukums.
CallMeAnnika @ 10.10.2024 14:58kur tu to redzēji? Šodien sērija nav vēl rādīta.
kur tu to redzi? Esi pieteikušies maratonam? Cukura par maz dzīvē?Mashka Kakashka @ 11.10.2024 09:12Atjautības uzdevums: Ja ražotājs raksta uz paciņas, ka vienā šķēlē ir 0.2 grami cukura. Cik grami cukura ir vienā šķēlē?
ZANZEZAN @ 11.10.2024 09:13kur tu to redzi? Esi pieteikušies maratonam? Cukura par maz dzīvē?