viktorijar @ 09.10.2024 22:33
Es arī ievēroju, ka sen neko nejauc no pulveriem. Kaut kad staigājot bija oudele ar šķidrumu (Booster vai kas?), bet tik pat labi tā varēja būt kola. ?
Redwine @ 09.10.2024 22:03
Gan jau kāds iepazīšanās šovs , tak teica , ka meklejas
Tastastas @ 09.10.2024 21:28Tieši tik garlaicīga ir Maškas dzīve - jāsūdzas publiski visai Latvijai, ka viņas kaimiņš atņem sveicienu, bet kaimiņiene nē. Laikam tiešām vairāk par zelta olām, paciņas tomātu un mustanga viņas dzīvē nav. Ne vairs drainīšus, ne pulverīšus aktīvi sūc iekšā, izskatās, ka maciņš galīgi tukšs.
CallMeAnnika @ 09.10.2024 21:56Vienīgā Kača varētu atļauties bērniem katru dienu dot līdzi proteīna batoniņus uz skolu. Ja pašām jāēd, bērniem jādod, tad maciņš dienā par 9 eiro tukšāks. :D
ZANZEZAN @ 09.10.2024 22:33kāds tur brīnums, ja ārstējas ar tautas metodēm ? jo tas problēmas, ko viņš sāk risināt visbiežāk arī ir zem grādiem. Nu tiešām, baigā starpība kas tebi sveicina vai nē, par to padsmit storijus filmēt.. bet nu jā, influencerei taču vajag saturu.. problēmas, ko pati rada, eng, olas, tomāti, storiji no konservu kastes, un uzmesti draugi, jo uz savu dz.d nebrauc jo slima.. Yess, tas ir tas kas skauž. Slima, bet ar galvu.
magdalena333 @ 10.10.2024 09:50Tas Marijas pēdējais storijs, OMG ??? Tur 1000% ir zem grādīgā. Un jāsaka, ka ir cilvēki, kas tieši iedzerot kļūst atbrīvotāki un viņiem paveras runāšana citā valodā, tad šeit vispār vairs neko nevar saprast.
Marija, beidz pazemot sevi. Ir vairāk kā skaidrs kāpēc Tava kaimiņiene tevi nesveicina, jo neizjūt nekādu cieņu pret tevi, jā, tieši tā tas notiek, un sēžot storijos apdzērusies, kad Tev ir blakus bērni, to neveicinās. Tā pat kā Tavs bizness, lai cik nosaukumus mainītu, tas ir un paliek krievu bizness, un Tu viņu atbalstītāja! Kamēr Tu būsi šai biznesā esi uz to gatava, ka lielākā daļa cilvēki no Tevis novērsīsies. Un tā ir cilvēka brīva izvēle, ko sveicināt un ko nē. Es savus kaimiņus sveicinu, bet, ja tāda kā Tu būtu mana kaimiņiene es arī tevi nesveicinātu un punkts!!
be.beta @ 10.10.2024 07:37
precīzi pateici. viņa vienmēr sāk kaut kādas šāda rakstura "problēmas" risināt zem grādiem.
un pēc acu skatiena - ir, ir iešāvusi
Melomanija @ 10.10.2024 11:46Tā arī no Marijas nesapratu, bērni ir vai nav aizvesti uz Childern/kindergarden? Vai arī viņi ir slimi. Es diemžēl nesaprotu Marijas angļu val. ?
Melomanija @ 10.10.2024 11:46Tā arī no Marijas nesapratu, bērni ir vai nav aizvesti uz Childern/kindergarden? Vai arī viņi ir slimi. Es diemžēl nesaprotu Marijas angļu val. ?
Sezam @ 10.10.2024 12:24Marija, tie džiglbels galvā un green face saucas pohmelis.
Ja pat teraflū apliet prasija Neitam, tad kas mainīja pamperus abiem bērniem un iedeva brokastis? Neticu, ka visi gulēja līdz 11
Milton @ 10.10.2024 12:27Nabaga Neits. Kārtējo mātes pohu dēļ viņam nākas pavadīt dienu mājās un pieskatīt sīkos. Maška pl.11:00 vēl nav cēlusies no gultas, bet it kā “slimais” Neits visu rītu iejuties kalpa lomā. Laikam atstrādā savus noēstos 800€ . Nu WTF?? ?