ZANZEZAN @ 09.10.2024 09:45Ak jel, tā mašas eng, ir neklausāma. Tāda čildrengārten līmenī, prastas frāzes liderei.ko tā viņa ar savu eng nav kurators angliski runājošiem? Aa laikam nevelk? jo viņai ir frīi kids?♀️
Trīs storiji par to ka slima, ka vakar ārstējas un teraflu ir toksisks! Omg, nu nopietni!? Busteri ir īstā dabas medicīna, bet teraflu ir kas ļoti toksisks ????
Tagad biļetes uz šiem datumiem turp-atpakaļ maksā 66 eiro. :D Ak, Maša. :DSonic @ 09.10.2024 09:0110.-12., Sauliete storijos teic, ka šonedēļ lido prom uz 3 dienām.
Claire @ 09.10.2024 10:09Man pirmklasiece meita labāk runā angliski, pilnīgi nopietni! Tā kā pamatā multenes un filmas skatāmies angliski, viņai ir ļoti plašs vārdu krājums un lieliska izruna. Bet Marijas fings, nafing, fainaļī nav iespējams klausīties?
Burberry @ 09.10.2024 12:42
Protams, mūsu bērni runā izcili, salīdzinot ar Mariju. Arī mans bērns perfekti pārvalda angļu valodu, 50x labāk par mani.??
Es te vairāk biju domājusi tieši mūs, sievietes vecumā 30+, nu nav Marijai tā sliktākā valoda tomēr.
Un three izrunā kā free. Šodien viņai atkal bija free kids 😁EsPati @ 09.10.2024 12:03Vairākas reizes noklausījos storiju, lai pārliecinātos, ka nepārklausos. Un vai jūs te neizgudrojat par viņas fantastisko izrunu ? Bet patiešām - “Things” viņa izrunā kā “Finks”. Un te man vienkārši gribas plaukstu sist pret pieri un teikt - jezus marija, zeme atveries. ??♀️??♀️??♀️
Man ikdienā daudz ar Ķīnu sanāk komunicēt, un pēdējos gadus jau ir labāk, bet kopumā Marija atgādina ķīnieti, kurš angļu valodu mācās otro gadu un spēj runāt par kādu konkrētu, šauru tēmu. Joprojām nesaprotu kādēļ pirms publiskas runāšanas valodā, kur pārzini ne visai, nevar patrenēties,neatrādot to visiem. Ausis vīst...Mashka Kakashka @ 09.10.2024 13:39
Priekš Marijas vecuma viņas angļu valoda ir ļoti slikta, Marijai ir tikai 30 gadi, šāda angļu valoda varētu būt cilvēkiem pēc 40 gadiem, kuriem angļu valoda skolā nebija no otrās klases. Nekas cits kā "small talk" viņai nesanāk, turklāt, ar ļoti sliktu dikciju, kur pusi nevar saprast ko nomurmina sev zem deguna. Ja Marijai būtu jārunā biznesa angļu valodā, viņa stāvētu ar atplestu muti un turpinātu teikt "ai fink".
Mashka Kakashka @ 09.10.2024 13:45Marija saka, ka joprojām ir cilvēki, kuri uzskata, ka funkcionālais ēdiens ir dārgs. Jā, es esmu viena no viņām, uzskatu, ka tieši NL funkcionālais ēdiens ir ļoti dārgs.Viņa salīdzina veikalā nopirktās olas un tomātus ar NL funkcionālo ēdienu, tieši cenas ziņā. Nopirkusi dārgākās olas un tomātus par 7.28 eiro. Marija, to darīji speciāli? ? Olas var nopirkt zem 2 eiro, arī tomātus.
Marija, lūdzu paņem sev angļu valodas skolotāju, lai uzlabo tavu dikciju - fink, frī ēgs, fings, frī čildrens.
Mashka Kakashka @ 09.10.2024 13:45Marija saka, ka joprojām ir cilvēki, kuri uzskata, ka funkcionālais ēdiens ir dārgs. Jā, es esmu viena no viņām, uzskatu, ka tieši NL funkcionālais ēdiens ir ļoti dārgs.Viņa salīdzina veikalā nopirktās olas un tomātus ar NL funkcionālo ēdienu, tieši cenas ziņā. Nopirkusi dārgākās olas un tomātus par 7.28 eiro. Marija, to darīji speciāli? ? Olas var nopirkt zem 2 eiro, arī tomātus.
Marija, lūdzu paņem sev angļu valodas skolotāju, lai uzlabo tavu dikciju - fink, frī ēgs, fings, frī čildrens.
Man pašai vēl nav 30, bet mani kolēģi, kuriem ir virs 30+ un pat 40+, runā daudz labāk. Labās kompānijās tiek nodrošināti valodu kursi, lai līmenis augtu un darbinieki kļūtu kompetentāki. Bet ne NL. Tur pat gada balles ieeja no savas kabatas jāsedz. kkkkkkBurberry @ 09.10.2024 12:42
Protams, mūsu bērni runā izcili, salīdzinot ar Mariju. Arī mans bērns perfekti pārvalda angļu valodu, 50x labāk par mani.??
Es te vairāk biju domājusi tieši mūs, sievietes vecumā 30+, nu nav Marijai tā sliktākā valoda tomēr.
Hyrte @ 08.10.2024 17:32Marijai taču arī nekādas sadarbības vairs īsti nespīd,Jo kurš uzņēmums,tad tagad ar viņu sadarbosies,Ja vursulē pa angliski? Es neredzu nevienu argumentu tai angļu valodai.
Tieši tādas pašas 10 L izmēra olas, kūtī dētas, zem Rimi zīmola maksā 1,69. 2 eiro lētāk. Bet gan jau kāda naivā muļke būs, kas noticēs.Milton @ 09.10.2024 14:37
Nepaslinkoju un pačekoju Rimi E- veikalā viņas pirkumus. 400gr tomātu maksā 3,59€ un 10 olas 3,69€. Protams, ka rimčikā ir atrodamas gandrīz uz pusi lētākas alternatīvas, tikai tās nederēs pūlveru aizstāvības story ?
Piekrītu, ka iespēju robežās, ir jāiegādājas pēc iespējas kvalitatīvāki produkti, bet vai tam ir jēga, ja pēc tam to visu noskalo ar apšaubāmas kvalitātes kokteiļiem?
Turklāt, vai 4 cilvēku ģimenei tiešām pietiek ar mazo paciņu tomātu, ja Neits viens pats mēnesī noēd 800€ ? ??
CallMeAnnika @ 09.10.2024 16:16Tieši tādas pašas 10 L izmēra olas, kūtī dētas, zem Rimi zīmola maksā 1,69. 2 eiro lētāk. Bet gan jau kāda naivā muļke būs, kas noticēs.