Viss par un ap NL

 
Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |
 
Reitings 3938
Reģ: 08.09.2015
VB, Tev ir darbs, Marijai nav darbs! Viņa pat kokteili nav uzšeikojusi šo 5 dienu laikā kamēr bērni ir dārziņā un skolā! Marijai regulāri bērnus kāds pieskata, viņa regulāri iet tusēt, tiekas ar draudzenēm, dzer un iet uz randiņiem, ja Tev tā visa ir un vēljoprojām žēlojies, tad varbūt ir laiks terapijai! Es nezinu no kā Marija ir nogurusi, man nav brīvā laika pat puse, kas viņai ir, neviens izņemot mani pašu manus bērnus nepieskata, vīrs daudz strādā, vai ir grūti? Jā, ir, bet nu ne tā kā Marija to pasniedz, tur jau reāli ir kaut kas cits! Sorry, bet nu katru dienu par to čīkstēt, sūdzēties, ka esi pārgurusi, gulēt pa dienām, bērni aizbrauc, viņa smaida, kā pati tagad saka, bērni iekāp mašīnā, viņu jau sāk “kratīt “, Marijas gadījumā jau izklausās vai nu viņai ir klīniska depresija, vai vienkārši viņa nav mātes materiāls, un viņai būs vienmēr grūti, tad ir tikai normāls jautājums, kāpēc dzemdēji? Viņa jau bēga no atbildības, kad Vita piedzima, neviens nesaprata kāpēc taisīja trešo, pie tam no it kā vardarbīga vīrieša. Viņa saka, ka ar Neitu bija viegli, protams, jo viņa jau īsti Neitu neaudzināja, respektīvi, kaut ko savā galvā izfantazēja par skaistu un lielu ģimeni, bet realitātē, kad bērni jāaudzina, tad bēg no viņiem prom🤦‍♀️
06.09.2024 10:01 |
 
Reitings 3938
Reģ: 08.09.2015
Un vispār, Marija ir īsta antireklāma visiem saviem NL produktiem, tak pagājušo ziemu viņa pati teica, ka bija depresija (kas viņai ir arī tagad), gāja uz terapiju, un viņas Hohlovs ieteica atmest zāles, un terapiju, lai tik dzer biodron, jo tas tak visu atrisinās, gandrīz gadu vēlāk ar visiem 💩 biodroniem Marijai ir depresija katru reizi kā paskatās uz bērniem. Marija, Tevis pašas un bērnu dēļ, uzsāc terapiju pie reāla ārsta, nemuļķo sevi un citas sievietes ar tiem draņķiem!!!! Un tā ir ilūzija, nekāda atpūta uz pāris dienām nemainīs ne Tavu ikdienu, ne Tavu domāšanu, pēc pāris dienām atkal vajadzēs atpūtu (laikam pati to nav pamanījusi, ka tas jau tagad notiek), tā ir tikai bēgšana no problēmām, un atgriežoties atpakaļ no atpūtas būs atkal ikdienas rutīna un besis. 1. sakārtot dienas režīmu 2. Uzsākt terapiju 3. noalgot aukli, kas pāris reizes nedēļā sniedz palīdzīgu roku, jo, lai arī bērni ir dārziņā/skolā, acīmredzot Marijai vajag vairāk brīvu laiku.
06.09.2024 10:28 |
 
Reitings 5111
Reģ: 06.08.2014
Es nevaru. Šī audzinātājām saka, ka Īlonam ir jāpaliek uz visu dienu!😄 šīs saka, ka nepaliks. Tā turpina ietiepties, ka viņš paliks 😂😂 cirks par brīvu. Nedod Dievs šitādas mātītes visām audzinātājām pagadītos 😄 Jau pirmajā nedēļā pontojas. Domāju, ka audzinātājas zin ap ko lieta grozas un skaidrs, ka tas sīcis nav gatavs palikt uz visu dienu!🤦🏻‍♀️ Adaptācijas posms ir ne tikai bērniem, bet arī audzinātājām. Pietam, ja Mamašai tak tāds darbs, ka tiešām to adaptāciju var mierīgu un palēnām. Bet tas jau nesakrīt ar viņas sākotnējām iedomām uzreiz visus savus bērnus nogrūst no rīta līdz vakaram dārziņā, lai pati kaut kur varētu skriet. Man arī ir bērni un lielāko dienas daļu pavadu viena ar viņiem. Un neesmu bijusi ar vīru ārpus mājas divatā jau piecus gadus. Kamēr šitā katru nedēļu ar citu joberi atpūšās un pēc tam vēl čīkst, ka viņai sūdīgi paliek kad bērni iekāpj mašīnā 😄 moš vajag iet gulēt laicīgi un atpūsties, lai nebūtu tas mūžīgais pārgurums?!Kaut kā, manuprāt, skaidrs lielākajai daļai mammu, ka bērna pirmos gadus prioritāte ir bērni, nevis joberi.
06.09.2024 10:44 |
 
Reitings 5648
Reģ: 20.09.2022
Interesanti, ka viena no tām draudzenēm nepasaka to, ka Vitai tie pirksti mutē nav labi. Bet to, ka Īlons uz diendusu var palikt jau pirmajā nepilnajā nedēļā, to gan akceptē..
06.09.2024 10:58 |
 
Reitings 5648
Reģ: 20.09.2022
Ariete @ 06.09.2024 09:47
Pareizi saki. Bet es zinu kas ir izdegšana. Un tādā gadījumā tieši vajag atteikties no nakts izklaidēm un alkohola, jo tas tikai sliktāku situāciju padarīs. Es nevēlu sliktu Marijai. Viņai vajag atpūsties, bet ne šādā veidā.

No tās naktsdzīves atpūtas arī vajag atpūtu. Un nākamajā dienā pēc tāda veida atpūtas viņai jāturpina rūpēties par bērniem. Ikdiena jau nemainās, citāda tā nekļūst.
Vasarā viņa vienu mēnesi bija kopā ar mazāko, jo lielākie bērni bija nometnē. Arī tad čīkstings bija, ka nogurusi.. tad varēja kopā ar Īlonu pagulēt diendusu. Tad varēja gulēt ilgāk - lai arī esot rīta cilvēks.. tad varēja strādāt vairāk, bet kaut kā kvalifikācija nebija augstāka.. un nekļuva augstāka... bija tieši tādas pašas problēmas kā šodien - nogurusi un vajag atpūtu..
06.09.2024 11:10 |
 
Reitings 175
Reģ: 13.07.2024
amnēzija @ 06.09.2024 10:58
Interesanti, ka viena no tām draudzenēm nepasaka to, ka Vitai tie pirksti mutē nav labi. Bet to, ka Īlons uz diendusu var palikt jau pirmajā nepilnajā nedēļā, to gan akceptē..

Arī trīsgadīgs bērns ar pamperi nav ok,
06.09.2024 11:26 |
 
Reitings 38
Reģ: 07.07.2022
magdalena333 @ 06.09.2024 10:01
VB, Tev ir darbs, Marijai nav darbs! Viņa pat kokteili nav uzšeikojusi šo 5 dienu laikā kamēr bērni ir dārziņā un skolā! Marijai regulāri bērnus kāds pieskata, viņa regulāri iet tusēt, tiekas ar draudzenēm, dzer un iet uz randiņiem, ja Tev tā visa ir un vēljoprojām žēlojies, tad varbūt ir laiks terapijai! Es nezinu no kā Marija ir nogurusi, man nav brīvā laika pat puse, kas viņai ir, neviens izņemot mani pašu manus bērnus nepieskata, vīrs daudz strādā, vai ir grūti? Jā, ir, bet nu ne tā kā Marija to pasniedz, tur jau reāli ir kaut kas cits! Sorry, bet nu katru dienu par to čīkstēt, sūdzēties, ka esi pārgurusi, gulēt pa dienām, bērni aizbrauc, viņa smaida, kā pati tagad saka, bērni iekāp mašīnā, viņu jau sāk “kratīt “, Marijas gadījumā jau izklausās vai nu viņai ir klīniska depresija, vai vienkārši viņa nav mātes materiāls, un viņai būs vienmēr grūti, tad ir tikai normāls jautājums, kāpēc dzemdēji? Viņa jau bēga no atbildības, kad Vita piedzima, neviens nesaprata kāpēc taisīja trešo, pie tam no it kā vardarbīga vīrieša. Viņa saka, ka ar Neitu bija viegli, protams, jo viņa jau īsti Neitu neaudzināja, respektīvi, kaut ko savā galvā izfantazēja par skaistu un lielu ģimeni, bet realitātē, kad bērni jāaudzina, tad bēg no viņiem prom?‍♀️

Nē, man diemžēl vai par laimi nav tusiņi nedēļas vidū, pat ne reizi mēnesī. 🤣 man nav, kam atstāt bērnus.
Un neskaitāmu joberu man arī diemžēl vai par laimi nav 🤣🤣
Bet tāpat citreiz sūdīgi, ka gribās ieskriet mežā un neatgriezties!
06.09.2024 11:28 |
 
Reitings 5648
Reģ: 20.09.2022
VB @ 06.09.2024 11:28

Nē, man diemžēl vai par laimi nav tusiņi nedēļas vidū, pat ne reizi mēnesī. ? man nav, kam atstāt bērnus.
Un neskaitāmu joberu man arī diemžēl vai par laimi nav ??
Bet tāpat citreiz sūdīgi, ka gribās ieskriet mežā un neatgriezties!

Tādas dienas ir arī tām mammām, kuras neaudzina vienas bērnu(-us). Bet citas katru dienu nečīkst, ka nogurušas, ka vajag atpūsties. Un līdz ko bērni ir mācību iestādēs, tā smaids pa visu seju. Zvans no bērnudārza, ka jāpaņem bērns - smaids pazūd.. nu te jau saknē kaut kas nav kārtībā.
06.09.2024 11:32 |
 
Reitings 45
Reģ: 06.09.2024
Tik ilgi lasīt šo forumu un skatīties joakinās, dīvainās utt NLietes bija mans GILTĪ PLEŽUR, beidzot iereģistrējos izteikties. :D
1.Es vispar neizteikšoa un neidziļināšos tēmā -NL nav darbs utt, bet, ja tur vel varetu pelnit tad mes to redzētu kā ziedu laikos. Ja nepelna Marija, Egita un Co, tad kā kāds zem viņām pelnīs? Joku teorija kaut kāda 😆
2. Ja Marijai būtu ienākumi JOPROJĀM, kā viņa cenšas pasniegt, tad ietu ēst austeres viena nevis gaidītu, kad izmaksās kāds, es ar savu parasto darbu nopelnu gana, lai vismaz nedēļā reizi viena, ar draudzenēm vai bērnu, vienkārši, aizietu uz restorānu un apēstu un izdzertu to, kas man garšo. Zinot M pontošanos, viņa ēstu austeres 3x dienā, ja vien varetu atļauties un to atradītu.
3. Par vissu kas saistīts ar bērniem - jā, vot šis ir tas gadijums, kad tomēr - nu nevajag dzemdēt. Jaapzinās objektivi savi spēki un iespējas un, diemžēl, jā, ari gadijumā, ja tēvs nepiedalīsies audzināšanā. ciniski, bet pasaule pilna ar piemēriem, pie tam nu busim reali, 3.bērns tika taisits un dzemdēts, kad bija skaidrs, ka uz to virieti paļauties nevar. Motivācija - jeee, būšu super stilīgā, cool mamma, kura tiek galā ar 3 berniem un visiem parādīšu - nu apdirsās.
Pati esmu šķirusies, ir viens bērns (ne mazulis, patstavigs) un ar tēvu dalam bernu vienādi uz pusēm, sava laika ir gana, nauda ari ir, tēvs labs, attiecibas mums labas, bet goda vārds, esmu neizskāmi laimiga, ka mums bija tikai 1 bērns, objektivi spēju izsvērt, ka ar 2 vai 3 un maziem butu ļoti sarežģīti.
06.09.2024 12:25 |
 
Reitings 45
Reģ: 06.09.2024
Un nu Vitas pirkstu, pamperu, Neita mācību, uzvedibas problēmu, bērnu drošības ignorešana ir next level shit. Divi vārdi - nelabvēlīga ģimene, tas ka nedzīvo kā bomži, neko nemaina, vecāku pienākums, pēc likuma, ir nodrošināt bērna emocionalo un fizisko drošību un atbilstošu izglītību. To ko redzam storijos, parāda, ka nekas no tā netiek pildīts un ne jau objektīvi nevarēšanas, bet prastas nevēlēšanas dēļ.
Tādā ziņā, drusku prieks uz Ingu skatities, ari būtu pēc visiem notikumiem jāslīgst depresijā (un tas būtu ok), bet māja smuka, bērni savākti, izvadāti, pati sakopusies, 6 no rīta iet staigāties, lai nebūtu jānīkst gultā, sporto. Tiešām malacis un apstākļi tak kā Marijai (nu es domaju, to daļu, ka viena ar bērniem), pareizs maindsets (ja neskaita NL 🤣)
06.09.2024 12:34 |
 
Patīk
Reitings 39977
Reģ: 12.10.2022
VB @ 06.09.2024 09:38
Noklausījos Marijas šī rīta storijus. Ziniet, man viņas palika žēl … es arī esmu viena ar 2 bērniem. Skola, bērnudārzs, pašai darbs 9-18. Citreiz asaras birst vienkārši braucot pie stūres. Jūtos citreiz tik tukša, pārgurusi un neko nevēlos darīt.
Un tas viens vakars ar draudzeni un glāzīti prosecco ļauj kaut mazliet atvilkt elpu. Kaut no trauku mazgāšanas un vakariņu pagatavošanas.
Un nevajag tos tekstus - nevajadzēja dzemdēt! Kad dzemdēju - mana dzīve bija pavisam citās krāsas kā ir šobrīd!
Nevajag salīdzīnāt sevi ar Mašu. Viņa nav viena. Omīte pat nedēļas vidū pieskata sīkos, Neits bieži vien dzīvojas pie draugiem vai tēva. Sapņu darbs, strādā, kad gribi, peļņa bez griestiem.
Mašas atpūtas vakari ir alkohols un joberi. Un dzemdēja sev, bet laikā, kad naudas bija daudz, tad kaut kā to nogurumu nemanīja. Viņa ir nogurusi no finansiālām problēmām, bet strādāt neiet un neies.
06.09.2024 15:46 |
 
Reitings 836
Reģ: 15.09.2023
Marijas dzīvē galvenais ir nauda, nav naudiņas, nav smaids uz sejas. Manuprāt, viņai ar Rafu sanāca pamatīgs aplauziens. Tad kad ar paternitātes testu pierādījās, ka Vita ir Rafas meita, Rafa atbrauca uz Latviju, viņi it kā salaba. Marija tieši tad bija paņēmusi īrēt pirmo māju Mārupē. Rafa, labi gribēdams, sapirka pilnu māju ar mēbelēm (gultas, dīvāni, šūpuļkrēsls, kuru Marija tagad tur Ziepniekkalnā, utt.). Es esmu pārliecināta par visiem 99.99%, ka Marija ar viltu palika stāvoklī ar Īlonu, cerot, ka no Rafas varēs izspiest labus alimentus, ja izšķirsies, vai arī centās viņu noturēt pie saviem sāniem ar vēl vienu bērnu. Kad viņi izškīrās, Marijas dzīve sāka strauji slīdēt uz leju. Kur tagad ir visi Rafas pirktie dīvāni un gultas, citas mēbeles? Marija visu ir pārdevusi, kad pārcēlās. Vienīgais kas viņai ir palicis, nelaimīgais Mustangs un Rafas pirktais šūpuļkrēsls uz dzīvokļa balkona, visas mēbeles viņai ir no dzīvokļa saimnieka.
Interesanti, ka viņa tā cīnās par naudu no Kristapa. Bet kāpēc viņa neiet un netaisa paternitātes testu Īlonam un Rafam? Kāpēc viņa nepiedzen alimentus no Rafas? Es saprotu, ka to nebūs izdarīt tik viegli kā ar Latvijas pilsoni, bet iespējams tas ir.
06.09.2024 15:47 |
 
Patīk
Reitings 39977
Reģ: 12.10.2022
Kenty @ 06.09.2024 10:00
Nu un tusiņs nedēlas vidu baigi palidzēja? Neizgulējusies un pusbeigta,Es vakar piemēram aizgaju gulet kopā ar bērniem,jo jutu,ka nogurums ņem savu.Zidainis ceļ 6sos ,1klasnieks pirmo nedeļu,un BD adaptācija.Iestrādājas jauna rutīna.Arī berni ceturdienā jau piekusuši no jauniem iespaidiem atluza 21.00,es kopā ar viņiem.Šodien jau jūtos labi un 6sos no rita izgulējusies,alkohols nedēlas vidu nu galīgi nepalidz atjaunoties,tas palidz uz to momentu,ne no rīta
Tieši tā. Austeres, sekss un problēmu slīcināšana alkoholā nepalīdzēs.
06.09.2024 15:48 |
 
Reitings 175
Reģ: 13.07.2024
Mashka Kakashka @ 06.09.2024 15:47
Marijas dzīvē galvenais ir nauda, nav naudiņas, nav smaids uz sejas. Manuprāt, viņai ar Rafu sanāca pamatīgs aplauziens. Tad kad ar paternitātes testu pierādījās, ka Vita ir Rafas meita, Rafa atbrauca uz Latviju, viņi it kā salaba. Marija tieši tad bija paņēmusi īrēt pirmo māju Mārupē. Rafa, labi gribēdams, sapirka pilnu māju ar mēbelēm (gultas, dīvāni, šūpuļkrēsls, kuru Marija tagad tur Ziepniekkalnā, utt.). Es esmu pārliecināta par visiem 99.99%, ka Marija ar viltu palika stāvoklī ar Īlonu, cerot, ka no Rafas varēs izspiest labus alimentus, ja izšķirsies, vai arī centās viņu noturēt pie saviem sāniem ar vēl vienu bērnu. Kad viņi izškīrās, Marijas dzīve sāka strauji slīdēt uz leju. Kur tagad ir visi Rafas pirktie dīvāni un gultas, citas mēbeles? Marija visu ir pārdevusi, kad pārcēlās. Vienīgais kas viņai ir palicis, nelaimīgais Mustangs un Rafas pirktais šūpuļkrēsls uz dzīvokļa balkona, visas mēbeles viņai ir no dzīvokļa saimnieka.
Interesanti, ka viņa tā cīnās par naudu no Kristapa. Bet kāpēc viņa neiet un netaisa paternitātes testu Īlonam un Rafam? Kāpēc viņa nepiedzen alimentus no Rafas? Es saprotu, ka to nebūs izdarīt tik viegli kā ar Latvijas pilsoni, bet iespējams tas ir.

Jā par Īlona paternitāti es ar brīnos, kapēc nē!?
06.09.2024 15:58 |
 
Reitings 45
Reģ: 06.09.2024
Neesmu psihiatrs un neuzstādu diagnozes, bet nu būsim reāli, nav Marijai nekāda depresija. Un ja arī ir tad tikai viņas pašas vainas dēļ, ne jau nelaimīgu apstākļu sakritības dēļ, ar cilvēkiem tiešām mēdz notikt sliktas lietas bet Marija sliktās lietas sev veiksmīgi ir radījusi pati. Tā raudāšana un apātija ir no tā ka dzīve nav izdevusies ka bija plānots. Bija plāns - būšu super seksīgā 3 bērnu māmiņa ar tūkstošu ienākumiem un vīru Spānija, villā pie baseina. Sausais atlikums - ienākumi krītas gaismas ātrumā, dzīve no alimentiem un bērnu pabalstiem, vairāk par gadījuma seksu ar Robertu dabūt nevar, nu jau 90% no laika ir nekrāsojusies mamaša ar čupčiku (kas absolūti nav nekas slikts, ja vien viņa pati vēl pirms gada šādas sievietes nezākātu) un lielākā pucēšanās ir JOJO (šis ar nodomu tā uzrakstīts) krekls. :D jā, ja es būtu šādi novedusi savu dzīvi, ar laikam tikai spētu raudāt stūrī (oi, vecā mustangā :D).
06.09.2024 15:58 |
 
Reitings 836
Reģ: 15.09.2023
Citronpipars @ 06.09.2024 15:58
Neesmu psihiatrs un neuzstādu diagnozes, bet nu būsim reāli, nav Marijai nekāda depresija. Un ja arī ir tad tikai viņas pašas vainas dēļ, ne jau nelaimīgu apstākļu sakritības dēļ, ar cilvēkiem tiešām mēdz notikt sliktas lietas bet Marija sliktās lietas sev veiksmīgi ir radījusi pati. Tā raudāšana un apātija ir no tā ka dzīve nav izdevusies ka bija plānots. Bija plāns - būšu super seksīgā 3 bērnu māmiņa ar tūkstošu ienākumiem un vīru Spānija, villā pie baseina. Sausais atlikums - ienākumi krītas gaismas ātrumā, dzīve no alimentiem un bērnu pabalstiem, vairāk par gadījuma seksu ar Robertu dabūt nevar, nu jau 90% no laika ir nekrāsojusies mamaša ar čupčiku (kas absolūti nav nekas slikts, ja vien viņa pati vēl pirms gada šādas sievietes nezākātu) un lielākā pucēšanās ir JOJO (šis ar nodomu tā uzrakstīts) krekls. :D jā, ja es būtu šādi sevi novedusi savu dzīvi ar laikam tikai spētu raudāt stūrī (oi, vecā mustangā :D).

Marijas "depresija" ir naudas neesamība un trīs "piekabes", tas arī viss. Kad bērnu nav blakus, kāds joberis uzsauc austeres un prosecco, Marija ir laimīgākais cilvēks uz šīs pasaules.
06.09.2024 16:02 |
 
Reitings 45
Reģ: 06.09.2024
Mashka Kakashka @ 06.09.2024 16:02

Marijas "depresija" ir naudas neesamība un trīs "piekabes", tas arī viss. Kad bērnu nav blakus, kāds joberis uzsauc austeres un prosecco, Marija ir laimīgākais cilvēks uz šīs pasaules.

Nu tieši par to es runāju - ta nav depresija, tā ir panika, ka situācija ir mega sūdīga visos aspektos un labāka nepaliks, tikai sliktāka. Bet tēlo ka neko nevar jo depresija, nē, neko nevis nevar, bet nav jau ko varēt, nevienam tos okupantu mēslus nevajag, kādreiz sutija paciņas, tagad pat tas nav jādara.
06.09.2024 16:05 |
 
Reitings 1502
Reģ: 29.04.2024
Mashka Kakashka @ 06.09.2024 15:47
Marijas dzīvē galvenais ir nauda, nav naudiņas, nav smaids uz sejas. Manuprāt, viņai ar Rafu sanāca pamatīgs aplauziens. Tad kad ar paternitātes testu pierādījās, ka Vita ir Rafas meita, Rafa atbrauca uz Latviju, viņi it kā salaba. Marija tieši tad bija paņēmusi īrēt pirmo māju Mārupē. Rafa, labi gribēdams, sapirka pilnu māju ar mēbelēm (gultas, dīvāni, šūpuļkrēsls, kuru Marija tagad tur Ziepniekkalnā, utt.). Es esmu pārliecināta par visiem 99.99%, ka Marija ar viltu palika stāvoklī ar Īlonu, cerot, ka no Rafas varēs izspiest labus alimentus, ja izšķirsies, vai arī centās viņu noturēt pie saviem sāniem ar vēl vienu bērnu. Kad viņi izškīrās, Marijas dzīve sāka strauji slīdēt uz leju. Kur tagad ir visi Rafas pirktie dīvāni un gultas, citas mēbeles? Marija visu ir pārdevusi, kad pārcēlās. Vienīgais kas viņai ir palicis, nelaimīgais Mustangs un Rafas pirktais šūpuļkrēsls uz dzīvokļa balkona, visas mēbeles viņai ir no dzīvokļa saimnieka.
Interesanti, ka viņa tā cīnās par naudu no Kristapa. Bet kāpēc viņa neiet un netaisa paternitātes testu Īlonam un Rafam? Kāpēc viņa nepiedzen alimentus no Rafas? Es saprotu, ka to nebūs izdarīt tik viegli kā ar Latvijas pilsoni, bet iespējams tas ir.
viņai tas viss hlams stāv sadarbību noliktavā. Kaut ko jau pārdeva, bet tak ne visus sūdus var notirgot. Tāpat kā nl produktus. Un beigās ir tā kā ir .
Viņas problēma ir nevēlēšanās strādāt.
Pilna pasaule ar mammām, vientuļajām mammām, ar 2, 3, 5 un desmit bērniem. Tā ir katras mammas atbildība. Normālai, ar galvu domājošai sievietei, bērns ir prioritāte. Skries, pelnīs darīs, lai bērniem būtu ok. Plus centīsies pavadīt ar bērniem laiku. Sevi atstāj bieži vien novārtā, nav laika kainiem jobiem, pedikīriem utt. Ir arī tādas kam ir laiks vēl sev, bet jebkurā gadījumā bērns, bērns un bērns ir galvenais. Tad kad jau pieaug, izaug, tad jau velta sev laiku. Un tas nav 1.5g gad palaiž bd. Pat ne pirmajā klasē. Atbildība par bērnu iet pat līdz vidusskolai un vēl pēc tam. Un ja gribi, lai bērni ar vecumdienas tev ūdeni atnes, nu šitā nevar rīkoties, kā dara maša.
Laimīga kad nav bērnu, depresija, kad bērni blakus.
Šausmīgi skumji, žēl bērnu.
Risinājums- mašai ir jāmeklē normāls darbs, jāsāk strādāt, jāpieņem, ka kādu brīdi būs viena, bez joba, jādzīvo tā, lai bērniem būtu mamma un vuala-bērni būs laimīgi, mierīgi, nekašķēsies, neslimos, būs viss ok.
To sauc par emocionālo stabilitāti. Bērniem vajag mammu!!! Neviens bd nelīdzēs, neviena aukle neglābs.
Arī ja nauda ir vai būs miljons, domāšanu tas nemainīs. Var dzemdēt, bet jāprot audzināt. Neproti, tad nedzemdē. Nevienam citam nav jāuztur bērni, tikai pašai un ar to jārēķinās. Bērns nav mantiņa ko atdot, ja nepatīk vai paliek par grūtu.
06.09.2024 16:11 |
 
Reitings 836
Reģ: 15.09.2023
Es šaubos, ka viņai visas mēbeles stāv sadarbības noliktavā. Kas tā par sadarbību, kura atļauj ielikt dažus storijus un turēt gadu bezmaksas savas mantas? Viņai dažas mēbeles jau pazuda pēc izvākšanās no pirmās mājas. Bija liels dīvāns, tad parādījās jau mazāks. Ņemot vērā viņas finansiālās problēmas, visticamāk, viņa ir visu pārdevusi. Tāpat kā vairs nav redzams uzkopšanas robots, ir rādījusi, ka tīra māju ar birsti. Gan jau pēc sadarbības pārdeva arī to. Un tas logu tīrāmais arī viņai bija iedots uz sadarbību, arī nav manīts.
06.09.2024 16:25 |
 
Reitings 1502
Reģ: 29.04.2024
Un šitas man neaiziet-tu kavē, steidzies, kavē, nepaspēj, kko menedžē, bet vēl ir laiks ierakstīt storijus, nopublicēt un atrādīt visu! Da jopcik, tu vari kko darīt bez atskaites? Prosta maška
06.09.2024 16:26 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits