Mashka Kakashka @ 15.08.2024 01:29
Oi, aizvainotā Marijas dvēselīte. Paraudi spilvenā. Zini kad es paklusēšu? Tad kad Marija sāks ar cieņu izturēties pret saviem miesīgajiem bērniem. Tad kad Marija iegādāsies visiem saviem bērniem autokrēslus un viņus arī attiecīgi piesprādzēs. Tad kad Marija pārstās pazemot savus bērnus, izliekot visus viņu sūdus un nedarbus savos sūda storijos. Tad kad Marija sāks iedziļināties un ieguldīties savos bērnos, lai viņus attīstītu, nevis gūtu materiālu labumu.
Marija ir prasta paraška ma***, kura gatava atdoties vīrietim par greznām vakariņām labā restorānā, tas arī viss. Tupa, sekla un naudas kāra urlene.
2biletes @ 15.08.2024 01:26Kad pēdējo reizi viņa veda uz treniņiem, terapijām vai logopēda? Tad kad krāja čekus tiesai? Un viņa pati nemēģina nopirkt mīlestību, kad pēkšņi sāk vest viskaut kur, lai arī pirms tam to nedarīja? Viņa nemēģina izlikties labā un pareizā mamma? Tas, ka viņš biežāk auklē sīkos kā mamma nerāda cik izcila mamma viņa ir un to kāpēc viņam tēvs varētu patikt vairāk pat bez nopirkšanas? Un par alkoholiķi...Ja pēdējā laikā prosecco storiji ir retāk, tad bija laiks, kad tie bija vairākas reizes nedēļā. Tas daudz neiepaliek no alkoholisma...
diskusija , kura pārvērtusies par Marijas diskusijuEnazenaz @ 19.09.2021 19:14Beidzot atsevišķa diskusija ?
Vienalga par čībām, bet es domāju, ka Huggies nodrošina pamperus, jo vēl tikko bija tā briesmīgā reklāma. Laikam tomēr nē.Mashka Kakashka @ 15.08.2024 01:23Šodien Depo devos rudens ziedu meklējumos, lai papildinātu savus dārza ziedu podus. Ko es tur satiku? Egitas Oskaru un viņu dēlu. Oskara iepirkumu ratos bija Huggies bērnu pamperi un viskijs. ? Štrunts ar visu viskiju, bet viņš, pieaudzis cilvēks, 40 cik tur gados, joprojām staigā pludmales čībās pa 2 eiro. Paskats diezgan komisks. It seviški, ja zina visu viņa ģimenes stāstu, ka sieva ir džodžo biznesa līdere, viņš apdrošināšanas speciālists, utt. Nē nu, var jau tādas čības vilkt pa mājas pagalmu, bet ikdienā, pa pilsētu? Tā kā nopietni? Skats diezgan komisks. Tad tomēr Egitai Huggies nenodrošina pamperus ikdienā, tikai uz reklāmu? ?
Cilvēki jautājumos spiež atbildi, ko Maša grib dzirdēt nevis kā domā, citādi būs block. Tiešām uzskati, ka šo aptauju atbildes ir patiesas? Kāds naivums.brunettte @ 15.08.2024 07:48
Ironiski, kad te uzpeldēja tēma par autokrēsliem un to, ka Īlons nebija piesprādzēts, es biju tā, kas uzrakstīja par to, lai piesprādzē bērnu, viņa pēc pat to izlika storijos, kur bija jautājumu lodziņš ar "vai jūs redzat, ka Īlons nav piesprādzēts?"un lielākā daļa atbildēja "Nē", kas nozīmē, ka visiem apkārt likās ok, ka viņas sīkais nav piesprādzēts. Es neattaisnoju Mariju, BET neviens nezin Kristapa pusi. Un varbūt viņa attiecībās ar Kristapu jau kļuva neadekvāta, varbūt Kristaps ir narciss, kas vienkārši visiem čakarē psihi. Man reāli apriebušās šitās paraugmammas, kuras redzēs skabargu visur citur, tikai ne baļķi savā acī. Pati esmu iznākusi no attiecībām, kur mani līdz pēdējam sačakarēja. Ok, manā gadījumā nav džeki katru nedēļu, prosecco utt, bet joprojām sakne problēmām paliek viena, katra ar to tiek galā pa savam. Maša regulāri taisa huiņu, nes visiem smadzenes ārā, bet nu hallo, zeme atveries, nekad mūžā neaizstāvēšu džeku, kurš ir divkosis.
ja jau pasakās ģinekologijas nodaļai, tad saistībā ar šo. Pieļauju, ka kaut kādā tīrīšana, vismaz ir bijis līdzīgi, pēc dzemdībām, pilnajā narkozē tikai ko tādu dara. Bet ir taču Egitas ekskluzīvais kanāls:D tur viņa visu izstāsta, vai ne, vai ne, vai ne?😄😅Mellenite @ 15.08.2024 10:40Kas Egitai par operāciju bija?
ilūzija @ 15.08.2024 11:49diskusija , kura pārvērtusies par Marijas diskusiju
Varbūt , vajag viņai atsevišķi izveidot.
amnēzija @ 15.08.2024 12:08
Vai tad viņa nav no NL, tagadejā joyou? Ir taču. Kamdēļ atsevišķa diskusija jāveido? ? ? viendien apspriež Mariju, citu dienu vairāk apspriež Egitu vai Katrīni, vai kādu citu no tā kantora. Kas nu kuru dienu vairāk "iekrīt acīs".
te ir tikai par Mariju un privāto dzīvi Marijai. Kur ir par NL ?amnēzija @ 15.08.2024 12:08
Vai tad viņa nav no NL, tagadejā joyou? Ir taču. Kamdēļ atsevišķa diskusija jāveido? ? ? viendien apspriež Mariju, citu dienu vairāk apspriež Egitu vai Katrīni, vai kādu citu no tā kantora. Kas nu kuru dienu vairāk "iekrīt acīs".
nav šodien - kopš bērni sadzima, cik atveru jāaizver . IElife @ 15.08.2024 12:25
Marija uz doto brīdi ir vairāk acīs. Bet tas jau tikai šodien. Nav nepieciešama papildus diskusija ?
man krīt acis , ka ofiss jauns . Nevis bērni un viņu problēmasElife @ 15.08.2024 12:25
Marija uz doto brīdi ir vairāk acīs. Bet tas jau tikai šodien. Nav nepieciešama papildus diskusija ?
Pēdējo reizi, kad storijos stāstīja par savu slēgto kanālu, tad teica, ka sekotāji var turp doties, uzzināt sīkāk stāstu par māju, dzemdībām utt., bet slēgtajā kanālā nesaglabājas storiji, ja to stāsta storijos nevis iet live. To jaunie subscribers neredz, ja vien nav saglabāti highlightos. Ceru, ka to Egita saprot un zin. :DZANZEZAN @ 15.08.2024 12:05ja jau pasakās ģinekologijas nodaļai, tad saistībā ar šo. Pieļauju, ka kaut kādā tīrīšana, vismaz ir bijis līdzīgi, pēc dzemdībām, pilnajā narkozē tikai ko tādu dara. Bet ir taču Egitas ekskluzīvais kanāls:D tur viņa visu izstāsta, vai ne, vai ne, vai ne???
Tad iesaisties sarunās un uzsāc sarunu par ofisu, bet tās ziņas, kas tevi neinteresē, šķir pāri.ilūzija @ 15.08.2024 13:31te ir tikai par Mariju un privāto dzīvi Marijai. Kur ir par NL ?nav šodien - kopš bērni sadzima, cik atveru jāaizver . Iman krīt acis , ka ofiss jauns . Nevis bērni un viņu problēmas
CallMeAnnika @ 15.08.2024 13:46Tad iesaisties sarunās un uzsāc sarunu par ofisu, bet tās ziņas, kas tevi neinteresē, šķir pāri.
Vai tad viņi jau vienu reizi nemainīja ofisa vietu? No Maskavas nama pārgāja uz Elizabetes ielu. Vai ir pārcēlušies vēlreiz?
ilūzija @ 15.08.2024 13:33Vai arī visas slēgtos kanālos piķo un nevar te neko rakstīt jo atšifrēs . ???
Aizej izdzer pārcukuroto kokteili un nomierinies.ilūzija @ 15.08.2024 13:33Vai arī visas slēgtos kanālos piķo un nevar te neko rakstīt jo atšifrēs . ???
ilūzija @ 29.03.2023 07:57kokteilos ir DEKSTROZE ,
Mīnuss, ka reklamē Biodronu 15 gados. Par pārējo super! Meitene iegūs neaizmirstamu pieredzi. Lai izdodas!Mashka Kakashka @ 15.08.2024 14:22Piesekoju TikTokā Katrīnes meitai Kerijai. Viņa liek video par to kā viņai iet ASV. Pagaidām gan nav neko rādījusi no pašas apkārtnes kā tur izskatās, ne māja kurā dzīvo, ne skola, bet interesanti skatīties kā cilvēks gūst pieredzi svešumā prom no visiem. Var redzēt, ka viņai acis deg no prieka par to visu jauno pieredzi. Forši, ka viņa pati to gribēja un Katrīne ar Pēteri atbalsta finansiāli. Cerams, ka turpinās stāstīt un rādīt kā viņai tur iet.
CallMeAnnika @ 15.08.2024 12:03Cilvēki jautājumos spiež atbildi, ko Maša grib dzirdēt nevis kā domā, citādi būs block. Tiešām uzskati, ka šo aptauju atbildes ir patiesas? Kāds naivums.