Ekhoo @ 23.03.2024 13:27
Atver to tabulu. 200€ raksta random sekotāja ne jau Marija.
Pie pārtikas ir detalizētāks sadalījums- maizi mēnesī Neits apēd 150€, augļos 300€ un saldumos 100€. Advokāts vienīgi ieteicis augļiem drusku noņemt, citur neko jau nevarot samazināt.
Es tiesas vietā uzskatītu to par ņirgāšanos.
Šampūns, dušas želeja un roku ziepes ik mēnesi 15€ izmaksā bērnam ?
Ekhoo @ 23.03.2024 14:11
Un piebilde vēl, ka tas ir puikam ?
Zobu pastu arī katru mēnesi jāpērk.
Mums lielā 1litrs dušas želeja no la roche 4 cilvēku ģimenei iet jau pusgadu, visa pudele maksāja mož 15€ uz atlaidi.
amnēzija @ 23.03.2024 14:29
Advokāts saldumus nevēlējās samazināt? ?? augļi katrā ziņā ir vērtīgāk nekā saldumi. Un, ja mamma nav slinka, augļus var arī mājas apstākļos, pievienojot dažas sastāvdaļas, pārvērst saldumos. Nebūs jāpērk pārcukurotās šokolādes, piemēram..
Martinika @ 23.03.2024 14:23
KAUT KAS NETICAMS!!!
JĀPAJAUTĀ - VAI SAULIEŠU MEITAS ĒD TIK BRANGI?
Cocoth @ 23.03.2024 14:58Marija nedaudz aplaužas pirmspēdèjā voice message, pasakot ka gaida no tēva pilnu parādu uzreiz lai sajustu to naudu, jo viņai vajag VIDAM MAKSĀT…
Vidam maksāt savu paradu par berna uzturlidzekliem ko pieskiris tevs???
chihiro @ 23.03.2024 15:10
Nekad nebiju domājusi, ka tā teikšu par uzturlīdzekļiem, bet šajā situācijā es ceru, ka Kristaps pārsūdzēs, lai iegūtu adekvātu summu, un mistisko parādu nemaksās tādā apmērā. Neitam no tā sliktāk nepaliks, jo iegūtā nauda tāpat netiks iztērēta viņa vajadzībām (un es nerunāju par saldumiem..).
Kas tev nepatīk Sandrā? Piekritīšu komentāram, ka cilvēks var patikt vai nepatikt, bet viņa netēlo, un pat tad, kad vēl bija Chogan, no viņas nebija 101 storijs par to, ka lai visi pērk no viņas smaržas un pārējos produktus.Klimpa @ 23.03.2024 00:38Te daudzas tā fano par to Sandru..nu nez.. Paskatījos viņas storijus, neatstāja tāda patīkama cilvēka iespaidu.
Cocoth @ 23.03.2024 14:58Marija nedaudz aplaužas pirmspēdèjā voice message, pasakot ka gaida no tēva pilnu parādu uzreiz lai sajustu to naudu, jo viņai vajag VIDAM MAKSĀT…
Vidam maksāt savu paradu par berna uzturlidzekliem ko pieskiris tevs???
CallMeAnnika @ 23.03.2024 15:44Kas tev nepatīk Sandrā? Piekritīšu komentāram, ka cilvēks var patikt vai nepatikt, bet viņa netēlo, un pat tad, kad vēl bija Chogan, no viņas nebija 101 storijs par to, ka lai visi pērk no viņas smaržas un pārējos produktus.
Viņa tagad ir aizgājusi no Chogan, bet par to netaisa drāmu, jo saprata, ka vēlas savu laiku veltīt citām lietām un attīstīties citā sfērā. Šobrīd darbojas salonā, cik redzu, un strādā vēl citā darbā, kamēr nav nodrošinājusi labus ienākumus ar skaistumkopšanas sfēru.
Sandra NL laikos bija mūždien neapmierināta un čīkstēja, viss bija slikti, izņemot NL produktus. Tagad neesmu redzējusi, ka storijos čīkstētu. Ne viss, par ko viņa runā, ir pozitīvi, bet tāda ir dzīve, un arī par ne tik pozitīvām lietām jārunā, un viņa izvēlas ar to padalīties publiski reizi pa reizei.
Ja salīdzina Sandru tagad un NL darbones, tad NL bites katru dienu vēl joprojām ceļas aizpampušas un ar nogurumu, čīkst storijos, ka nav enerģijas, bet Sandra pasaka, žēl, ka laukā nespīd saule, bet nav tik traki, un ir ok arī silts pavasara lietus.
SantaC @ 23.03.2024 15:38Sasmējos par maškas izmaksu tabulu par Neitu mēnesī.
Lūk, daži piemēri no tās tabulas.
Maize un tās izstrādājumi - €150.
Augļi - €300
Saldumi - €100.
Gaļa - €60.
Piens un tā izstrādājumi - €50.
Tēja, cukurs, eļļa, mērces - €50.
Milti /makaroni - €15.
Zāles, vitamīni - €250.
Silto graudu terapija (2x nedēļā) - €3600
Logopēds (2x nedēļā) - €3360.
Frizieris - €72.
Kaut kā neesmu mainījusi, ka viņa tērētu naudu Neita vajadzībām kopš vajadzēja savākt čekus priekš tiesas. ?
CallMeAnnika @ 23.03.2024 15:58Egitas storijs:
"Labrīt no māmiņkluba. Rekur ir mans sižets šodienas sērijā par slikto dūšu. Dalos ar savu pieredzi. Tie, kas jau man seko ilgāk līdz, zin, cik man bij traks posms, tiešām, man tas bij četrus mēnešus un jā, tad mans sižets ā šodienas tēmā par slikto dūšu. Starp citu, ļoti interesanti, jo esot, vispār nu jau esot kaut kādi medikamenti, kas pat palīdzot sliktai dūšai, kas man liekas wow. Nu, manā laikā vēl kaut kas tāds nebija zināms. Tā kā, slēdzam iekšā māmiņklubu, šodien ir ļoti interesantas tēmas, starp citu, ļoti dažādas, daudzvējādīgas, dažādas tā kad, katram man liekas kaut kas ļoti noderīgs. Manējā tēma ir sliktā dūša."
Vai šis liekas MK okey? Egitai vajag runas kursus ar steigu vai aizliegt Instagram.
Daudzvējādīgas?
Egitai pirmos 4 mēnešus bija slikta dūša, tagad ir 6.mēnesī, bet viņas laikā vēl tādi medikamenti nebija izdomāti. Kurā laikā? Pirms 2 mēnešiem, kad viņai bija slikta dūša? Vai viņa runā par savu pirmo grūtniecību?
Kāpēc MK nevarēja paņemt kādu topošo māmiņu, kura spēj izteikties un uz kuru ir patīkami skatīties un klausīties? Nevis paņemt krievu atbalstītāju, kura nespēj salikt teikumu kopā.