Nelasīju pārējos komentārus, bet iztirzāšu savu skatījumu:
1. "bija bildinājums, bet tālāk nekas nevirzās." un jautāji? Nu par vīrieti runā darbi ne vārdi. Gaidīsi vēl cik ilgi? Nemāki termiņu noteikt?
2. "viņš saņem vairāk, apmaksā dzīvokli, dažreiz pārtiku. Man alga pietiek uz saviem izdevumiem, + ir daudz brīvā laika."
nu skaisti, vīrietis, kas apmaksā, superīgi. Kādi ir Tavi izdevumi un cik Tu pelni, ja ne sūda nekam citam nepaliek? Un brrīvajā laikā, sanāk, ka gaidi, kad Tevi vīrietis izklaidēs? Nemāki atrast ko darīt?
3. "Man tiek patstāvīgi pārmests, ka es neko nedaru un nav izaugsmes."
bet varbūt Tu arī neko nedari? Mana ex sieva arī prasīja kad mums būs māja? :D neskatoties uz to, ka pilnīgi viss bija apmaksāts, no manis prasīja vēl un vēl. Man liekas, ka Tu nesaprotu ko nozīmē attīstīties, varbūt sāc darīt kaut ko?
4. "Tajā pašā laikā viss ko viņš ir nopelnījis ir principā viņa vecāku nopelns."
vai viņa vecāki gāja uz darbu viņa vietā?
5. "Pārmet, ka esmu greizsirdīga, bet pats patstāvīgi meklē internetā (Instagram/Facebook) jaunas meitenes, "laiko" un seko viņām. "
Nu jau atkal par vīrieti runā darbi, ne vārdi, vai Tav tas neko neizsaka? neliecina? Vai smadzene nekustas un nespēj domāt? Varbūt sasiesi kopā ar to, ka negrib precēties?
6. " Cilvēki ir teikuši, ka ik pa retam redz viņu ar kādu citu."
nu un mute Tev strādā? Pajautāt viņam nevari? Konkrētus un tiešus jautājumus uzdot?
7. "Saka, ka mīl mani, bet es pati esmu pie tā visa vainīga."
nu, mani arī ir mīlējuši, kad sarakstījās ar citu, vārd < darbi, nosaka cilvēku. Varbūt Tu arū esi pie kaut kā vainīga, un visticamāk esi - ka Tevi pašu čakarē un Tu izvēlies neko nedarīt un nespēj atrast risinājumu.
Tikai lūdzu nevairojies un ir īpaši ar šādu vīrieti.