Sveikas. Vēlējos padalīties ar savu sāpi, varbūt kāda arī ir saskārusies ar šo. Šobrīd ļoti pastiprināti izkrīt mati, mati nekad nav bijuši ļoti biezi , bet šobrīd mati ir palikuši uz pusi plānāki , aptuveni 3 mēnešu laikā. To, ka mati ir sākuši izkrist daudz vairāk , pamanīju pēc tā kad pārslimoju covid19 ( izslimoju ļoti viegli).Agrāk bija problēma, ka mati ļoti lūza un bija ļoti īsi palikuši, šobrīd vairs nelūzt, ir jau pat es teiktu gari izauguši. Matus netaisnoju, nefēnoju, krāsoju aptuveni divos mēnešos reizi, tā kā jau iepriekš bija problēmas ar matiem un gribēju , lai izaug garāki lietoju vitamīnus gan tieši matiem,nagiem,ādai, gan zivju eļļu, nakts sveces eļļu, alus raugu, silīciju, b grupas vitamīnus, d vitamīnu( protams nejau visu kopā, bet ik pa laikam pamainot) , lietoju dnc eļļiņas, esmu lietojusi arī placentas ampulas, kā arī šampūnus un maskas pret matu izkrišanu, esmu arī vērsusies pie ģimenes ārsta (tad kad pamanīju, ka mati sāk izkrist vairāk) liekas, ka viņa šo vispār neuztvēra nopietni, nosūtīja uz dažām analīzēm, kad bija gatavi analīžu rezultāti, pateica, ka viss ir labi un ar to arī viss beidzās. Nedaudz jau sākas panika, jo mati ir jau izkrituši tā, ka vietām jau izteikti var redzēt galvas ādu 😅 Varbūt kāda var kaut ko ieteikt? Vai arī padalīties ar savu pieredzi?