Motherofdragons @ 02.09.2021 22:45No VIDa ir milzīga programmētāju noplūde, starp citu, tieši tāpēc, ka privātās kompānijas maksā vairāk. VID pat ir ziņojis, ka grūtības nodrošināt dažu pakalpojumu nepārtrauktību.
Avca @ 02.09.2021 21:40
Miaa bet kā viņa ar tādu algu samaksā par īri Rīgā? Kā viņa nopēr jaunus ādas zābakus? Kā apģērbj bērnus, un kā samaksā par bērnu pulciņiem? Galu galā, kā ar tādu algu var samaksāt ar frizieri par manikīru kur nu vēl sejas krēmi un kopjošās procedūras. Tas vsp nav reāli.
Brendija @ 02.09.2021 22:47
Bet tur arī parādās izšķiešana. Manikīrs? Tu smejies? Priekš kam par viņu maksāt? Nopērc Drogas nagu laku pa 2 eur, un krāsu nagus gadu pati. Bez friziera jau nu noteikti arī var iztikt. Pati sev griežu matus. Sejas krēmi un procedūras? Kādas? Drogāš nopērc Herbalife krēmu un skrubi, un taisi procedūras, cik uziet. Nesaprotu,priekš kam tas viss, ko Tu tur uzskaitīji... Tad jau nebrīnos, ka te kādam ar 5k ir par maz... Un priekš kam pirkt ādas zābakus? Jā, kvalitatīvi, silti. Bet mani ādas aizvietotāji vai zamšs nav sliktāks. Staigāju, nenosalstu, nesamirkstu. Varu tirgū nopirkt pa 25-30 eur.
Minka28 @ 02.09.2021 22:464k nav nereāli.
Zinu personīgi cilvēkus, kas 5k un 6k uz rokas pelna.
Vienkārši ar lielu pierdzi vadītāju amatos.
Bet arī viņi nedzīvo kā karaļi ??
Man kādreiz likās, ka 2-3k uz rokas un dzīvošu šiki… bet nu nav tā ???
Brendija @ 02.09.2021 22:47
Bet tur arī parādās izšķiešana. Manikīrs? Tu smejies? Priekš kam par viņu maksāt? Nopērc Drogas nagu laku pa 2 eur, un krāsu nagus gadu pati. Bez friziera jau nu noteikti arī var iztikt. Pati sev griežu matus. Sejas krēmi un procedūras? Kādas? Drogāš nopērc Herbalife krēmu un skrubi, un taisi procedūras, cik uziet. Nesaprotu,priekš kam tas viss, ko Tu tur uzskaitīji... Tad jau nebrīnos, ka te kādam ar 5k ir par maz... Un priekš kam pirkt ādas zābakus? Jā, kvalitatīvi, silti. Bet mani ādas aizvietotāji vai zamšs nav sliktāks. Staigāju, nenosalstu, nesamirkstu. Varu tirgū nopirkt pa 25-30 eur.
neizvēligais @ 02.09.2021 23:12Labāk būtu likuši, kā lai saņemtu reāli 2 k mēnesī uz rokas cilvēku , darba sludinājums vai ko jāpazīst, vai to skolu jāpabeidz un ne visi varbūt IT vai vadītāji un ne arī visi vadītāji to saņem, un arī lai pabeigtu darbā būtu tāda alga vai vispār darbs un arī derēt bez nekadam shēmām. Minēšu neviens to īsti nezina kā, jo katrs spēj ko viņš var, kādā ģimenē piedzima un tomēr lielāko daļu nevar ietekmēt, tā irnlaimes spēle.
neizvēligais @ 02.09.2021 23:00Minka, kādās mēs atšķirīgā pasaulē dzivojam valstī laikam ir 900 eur mēnesī uz rokas alga, varbūt Rīgā ir lielāka. Jūs man pat atgādiniet autospeci.lv youtuberi, nu nav tā ka opis ir skops, metinam mašīnas sliekšņus samaksā par to 2k, kaut vai iepriekš rādīja 2,4 k ok bez rūsas mašīnu, darbinieku nav, krīzes nav, mans brālis ts Rīgā saņem 700 eur men kvalitātes kontrolē (parbauda pēc izmēriem detaļas ), tas ir Jelgavā, nevis Rīgā . Zinu celtniecība klasesbiedrs pie senča strādā saņem max 5 eur h, un ne visu laiku darbs ir.
Avca @ 02.09.2021 23:20
dzirdēju ka atlēti saņem baigo piķi. Tie kas ir tirgojamos sportos. Vabūt kļusti par atlētu? Ja neesi apdavināts vai sieviete, varūt patrenējies par lelli kļūt. Dziedēju, ka atlētu sexa leeles labi dzīvo. Un darbiņš tika kāda h dienā. Uztūņē seju. Uzacis, lūpas, skropstas. Pieaudzē raganas nagus. Gan uz kājām, gan rokām. Pupus mega izmēra ieliec. Dirsu uzkačā. Un gatavs. Tad kādā klubā nocpē... uzrei lec virsū uz ..... un Gan jau būsi izknkurējusi iepriekšējo lelli. Good luck.
neizvēligais @ 02.09.2021 23:29
Tur jau tas prikols, ka daudzi atlēti pēc karjeras tāpat visu naudu pakaš un tā lelle ir labs joks. Esmu vīrietis, bet man liekas Latvijā vieglāk dabūt bagātu draudzeni, vai tādu turīgu, nekā atrast darbu par 2k uz augšu uz rokas.Bet tādu nahalava ar to sievieti arī nebūs un arī to vēl jāatrod.
Avca @ 02.09.2021 23:38
kam bagātai vajag nabagu kā tu. Bagātībai patīk bagātība. :D
neizvēligais @ 02.09.2021 23:46
Neuzskatu sevi par tik nabagu, man pieder māja un aptuveni 50 hektāra zeme, labi daļu to ar mammu un brāļi, sanāk 3 daļa. Citiem nekā nav, dzīvo treileri un varbūt pat to daļa ar citiem (arī šeit un citās bagātajās valstīs ) saņem varbūt minimālo un to pašu banka labi daudz paņem. Vidējo šķiras sievieti var cierēt. Arī sakars nabags nabago pazīst un zina viņu alga, tas pats ar bagāto.Ja šeit pieminēta sieviete kura saņem 350 eur mēnesī, būtu pazīstami kaut 10 miljonāri, būtu kaut vai apkopēja viņu birojā strādāt par 1k mēnesī.