Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pokers un atkarība

 
Reitings 1026
Reģ: 20.05.2013
Sveiki!
Jautājums vairāk tiem kas spēlē pokeru , principā arī visādas spēlītes. Vai pokers spēj cilvēku padarīt tik atkarīgu, ka cilvēkam zūd interese pret visu? Darbu, attiecībām , izklaidi .. jebko principā. Cilvēks katru dienu pavada pie datora. Visus brīvos brīžus. Padalieties pieredzē kuri ir attiecībās ar šādiem cilvēkiem, kā tas iespaido jūsu attiecības, ikdienas gaitas?
29.08.2021 18:50 |
 
Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Ja viņš spēj ar to pastāvīgi nopelnīt, tad ir diezgan augsta līmeņa profesionālis, jo ar pokeru spēj nopelnīt ļoti mazs procents cilvēku (zem 10%), bet ja nespēj - viņu var pieskaitīt pie atkarīgajiem.
Atbildot uz tavu jautājumu - protams, ka spēj. Lielākās pokera zvaigznes ir miljonāri un daļa no viņiem ir izsitušies, sākotnēji ieguldot tikai pāris desmitus dolāru. Daudzus vienkāršus cilvēkus tādi piedāvājumi vilina. Cits jautājums, protams, vai pati programmatūra tiem miljonāriem "nepalīdzēja" sasniegt šos augstumus.
Ja viņš ir plusā, tad darbs kā jau jebkurš darbs. Ikvienā darbā, lai sasniegtu augstu līmeni, ir jābūt gatavam kaut ko ziedot un pokerā ar zemu līmeni pilnīgi noteikti nav ko darīt. Tur ir nepieciešama milzu disciplīna, dzelzs nervi un liela pacietība. Ja kāda no šiem komponentiem nav, tad iespēja pelnīt ar pokeru ir ļoti tuvu 0.
29.08.2021 21:51 |
 
Reitings 749
Reģ: 14.05.2019
Man šķiet, ka tas varbūt kā darbs/hobijs/aizraušanās, bet ir jāvelta laiks arī otrai pusei.
Ja nē, tad skumji un diži lielas attiecību izredzes neredzu.
29.08.2021 22:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits