GodsIRbūt @ 29.08.2021 10:29Sveikas. Vai kādai ir bijusi saskare ar avārijas tabletes lietošanu mēnešreižu laikā? Un kā tas ietekmē nākamo ciklu, ja dzer mēnešreižu laikā?
C00L Dzipsy @ 29.08.2021 15:17Mēnešreižu laikā sekss? ?
qwerty123 @ 29.08.2021 16:20
Bet tur tak raksta, ka avārija, ne sekss... :) Lasīt nemāki?
Nevajadzētu mainīties ciklam? 🤣Iedodot kravas mašīnu ar progesteronu?Enazenaz @ 29.08.2021 15:16
Nevajadzētu mainīties ciklam.
Bet es, personīgi, neesmu dzērusi AK mēnešreižu laikā :D
C00L Dzipsy @ 29.08.2021 16:34
Pati lasīt proti?
Kāpēc jādzer “avārijas” tablete mēnešreižu laikā, ja nav bijis sekss?
TimeToDream2 @ 29.08.2021 21:38
Sekss var būt pirms mēnešreizēm, bet tableti dzert mēnešreižu laikā.
Un, ja sekss ir mēnešreižu laikā, kas tur tik traks?
GodsIRbūt @ 30.08.2021 13:41Es redzēju, ka aptiekā, ka ir 120h lietojamas avārijas tabletes, 5 dienu laikā, vai kāda ir tādas lietojusi?
ja Tev uzreiz sākās MR + izsargājāties, iespēja palikt stāvoklī ir ļoti niecīga jeb - gandrīz neeksistē.GodsIRbūt @ 31.08.2021 02:36Man sekss bija pirms sākās mēnešreizes, pēc notikuma, stundas laikā sākās mēnešreizes. Iespēja ir maza palikt? Mēs aizsargājāmies ar prezervatīvu, bet tik un tā tāda nemierīga sajūta, laikam jau , ja baidās to darīt, jo vienmēr pastāv kāds risks palikt stāvoklī, tad labāk vispār to nedarīt.
Man sekss bija pirms sākās mēnešreizes, pēc notikuma, stundas laikā sākās mēnešreizes. Iespēja ir maza palikt? Mēs aizsargājāmies ar prezervatīvu, bet tik un tā tāda nemierīga sajūta, laikam jau , ja baidās to darīt, jo vienmēr pastāv kāds risks palikt stāvoklī, tad labāk vispār to nedarīt.
GodsIRbūt @ 31.08.2021 02:36Man sekss bija pirms sākās mēnešreizes, pēc notikuma, stundas laikā sākās mēnešreizes. Iespēja ir maza palikt? Mēs aizsargājāmies ar prezervatīvu, bet tik un tā tāda nemierīga sajūta, laikam jau , ja baidās to darīt, jo vienmēr pastāv kāds risks palikt stāvoklī, tad labāk vispār to nedarīt.
Nu gan drāmu uzbūri! :DGodsIRbūt @ 31.08.2021 02:36Man sekss bija pirms sākās mēnešreizes, pēc notikuma, stundas laikā sākās mēnešreizes. Iespēja ir maza palikt? Mēs aizsargājāmies ar prezervatīvu, bet tik un tā tāda nemierīga sajūta, laikam jau , ja baidās to darīt, jo vienmēr pastāv kāds risks palikt stāvoklī, tad labāk vispār to nedarīt.