Agrāk dzīvoju Bolderājā, gadus 6 apmēram. Nemācēšu teikt par plūdiem, kaut gan par tiem no kaimiņiem vai kāda cita arī neko nedzirdēju, ka tā būtu problēma. Mans dzīvoklis tad atradās ļoti tuvu ūdenim, pavasarī bija tā, ka teritorija applūdusi, bet nekad nebija līdz mājai. Varu pastāstīt par dzīvošanu kā tādu.
Visi tie briesmu stāsti, ka krimināls rajončiks utt., ir tikai daļēji taisnība. Varbūt izskatās tāds kriminālāks, bet pa visiem 6 gadiem es tur NEKO tādu nepiedzīvoju un neredzēju. Varbūt 1 kautiņu, ik pa laikam kādu dzērāju ietves malā un bankomātu kāds bija centies uzlauzt. Un bija visādi, ar draudzenēm tusējām ārā, naktī, arī viena pati biju gājusi pēc ballītēm mājās pa tumsu. Viss mierīgi. Vasarās es pat mīlēju to rajonu, jo samērā apzaļumots, zaļš, tuvu jūra, nav satiksme liela.
Besīgi bija tas, ka centrs tālu, uz darbu tālu, braucu ar sabiedrisko, bet ja ir savs auto, tad savādāk. Ziemā gan korķi bija iespaidīgi. Šis un vēl arī rajona koptēls, tīrība, kontingents man bija vienīgie mīnusi. Pārējais apmierināja. Viss, kas ikdienā nepieciešams - pasts, poliklīnika, veikals, aptiekas, dažādi veikaliņi ir uz vietas.