Villanelle @ 26.08.2021 21:07Gribēju zināt kā ir citiem.
Katru reizi jaunās attiecībās es kļūstu burtiski absēsta ar draugu bijušajām, kam seko nemitīga viņu profilu stalkošana utt Un tā pat nav greizsirdība, jo pilnībā uzticos draugam. Vai arī jums draugu, draudzeņu bijušie sāk likties nenormāli interesanti?
TimeToDream2 @ 26.08.2021 22:20Ir gadījies. Salīdzināju sevi un viņu. Bet visu laiku bija jāatgādina sev, ka ir iemesls, kāpēc viņi izšķīrās. Tā ir dīvaina sajūta, jo tas kļūst par ieradumu. Ar laiku, kad jūti, ka attiecībās viss ir kārtībā, ka tu esi pietiekami aizņemta, tas pāriet, kā arī darbs ar sevi. Un par skādi nenāktu paaugstināt savu pašvērtējumu, jo tā savā ziņā ir zema pašvērtējuma izpausme.
bembij0 @ 27.08.2021 10:33Mani skatās jau gadu no vietas katru mīļu dienu mana ex jauna meitene :D
Viņa analizē to, ko lieku, skatās vai viņš nav blakus tur kkur, un ajh labāk nedari tā ?
jamaika @ 27.08.2021 10:45
A kā Tu zini, ka viņa tevi skatās katru dienu? ?
IG ir visādas opcijas, tikai par maksu.Annija35 @ 27.08.2021 11:02
Man arī radās tāds jautājums ?
Vai tad FB, vai Instagram ir šāda opcija? Instagram tik storijiem var redzēt kas skatījies.
Villanelle @ 26.08.2021 21:07Gribēju zināt kā ir citiem.
Katru reizi jaunās attiecībās es kļūstu burtiski absēsta ar draugu bijušajām, kam seko nemitīga viņu profilu stalkošana utt Un tā pat nav greizsirdība, jo pilnībā uzticos draugam. Vai arī jums draugu, draudzeņu bijušie sāk likties nenormāli interesanti?