Sfēru negribētos teikt, bet standarta darba laiks pirmdiena - piektdiena, 8:00 - 17:00. Pilnīgi apmierina, jo man tā ir vieglāk plānot savu laiku. Arī vīram darba laiks ir pirmdiena - piektdiena, 8-17. Līdz ar to ir vieglāk ar kopīga laika pavadīšanu, jo abiem ir vienādi brīvs laiks. Ar tikšanu tur, kur man vajag nekad nav problēmu. Jo bieži nākas tomēr strādāt svētkos, brīvdienās, vakaros, tāpēc es pēc vajadzības varu paņemt brīvu laiku, lai aizdotos pie ārstiem vai citās vajadzīgās darīšanās.
Bet nepatīk tas, ko daru. Labprāt gribētu darbu, kur tomēr ir mazāk galvassāpju, jo šobrīd neuzskatu, ka mans atalgojums ir atbilstošs manam darba apjomam un tam, ka praktiski katrs mans darba pienākums ir nestandarta un katrs (sauksim to par uzdevumu) ir kā cietā rieksta uzdevums. Dēļ katra nākas no biksēm līst laukā. Tik daudz asaru jau izliets no bezcerības sajūtas, jo bieži vien es nezinu, kā izpildīt uzdoto man pienākumu ar tiem līdzekļiem, kas man ir. Tas ir tāpat, kā, ja pateiktu: "uzraksti eseju bez rakstāmpiederumiem, papīra un datora, bet vēlams, lai tā būtu skaisti uzrakstīta, skaisti vizuāli noformēta un visos konkursos iegūtu pirmās vietas"😁 Beigās, protams, es to atrisinu...bet tomēr...labprāt mainītu darba vietu, bet dzīvoju mazpilsētā, tādēļ ar jauna darba atrašanu ir kā ir. Jāpriecājas, ka vispār ir darbs😁