Kā pievèrst sev vīrieša uzmanību?

Reitings 315
Reģ: 14.08.2020
Hey!
Saprotu, ka neesmu tik tuva viņam, lai sarakstē izplūst, bet tomēr sagaidu plašākas atbildes un laicīgāk, jo vairākkārt diena online ienāk, izlasa, bet bieži vien jāgaida atbildi pat diennakti, kuru pat par atbildi nenosauksi
Aizdomājos, varbūt kaut kā tiešāk jādod mājieni, ka interesē? Es jau ta izradu interesi par viņa dzīvi, cenšos uzturēt sarunu, bet viņš ir tik vēss un atturīgs. Cik zinu, tad viņam meitene nav bijusi ieprieks un tagad nav...Drīz priekšā vēl viens pasākums, kur būts iespēja parunāt, bet nezinu ko īsti runāt, kad cilvēks tik noslēgts...

Kā jūs liekat vīrietim saprast, ka viņs interesē? Gan dzīvē, gan virtuāli? Nezinu, kādas flirtēšana a tehnikas?
(esmu dzirdējusi par matu virpināšanu, piemēram, bet es pati tā nekad nedaru, nezinu, liekas bišķi cacīgi visu laiku aiztikt savus matus, kd runā ar kādu?
22.08.2021 15:38 |

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Un nepakaunētos pajautāt no kurienes ir mans numurs, nu jā, varbūt nepieklājīgs jautājums, bet nu hey, tev nav ko zaudēt. Ja būs interese, tad nāks pretī, ja nebūs, tad nebūs. Ja nebūs, tad jāaizmirst un jādzīvo tālāk
23.08.2021 13:45 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
RedBull @ 23.08.2021 13:30

Ir jautājis, tiesa vienreiz.... Pāris dienas atpakaļ zvanīja(lai gan es nezinu no kurienes ir mans numurs, jo es neesmu devusi, vismaz cik pati atceros un man viņa numura nebija). Zvanīja un prasīja, ko var apskatīt manā dzimtajā pilsētā, teica, ka tagad ar draugiem ir mazā tripiņa un varbūt es kā vietējā varu ieteikt. Ieteicu. Pēc tā sāku interesēties kā patika, ko redzēja, bet bija tāds vēss un likās, ka negrib runāt, jo atbildēja super īsi un uz daļu vispār neatbildēja. Nu jā, atbildi bija jāgaida vairākas stundas.
Saprotu, ka laikam nav ko kā mazai meitenītei safanoties un zvans man bija vienkārši tāpēc, ka gribēja zināt ko apskatīt, nevis izrādīt interesi par mani.... Nu vai arī viņš vienkārši āzē mani un skatās uz manu reakciju, vai skriešu pakaļ utml, katrā ziņā es nesaprotu vīriešu loģiku un tagad vairs nerakstu, jo sarunas kaut kā nevedas. Ja gribēs pats uzrakstīs :)

Ja vīrietim ir interese, viņš izrādīs iniciatīvu un izdomās kā tevi satikt.
Ja nav iniciatīvas...tad nav intereses un nevajag tev domāt,ko un kā darīt, lai iekarotu viņa uzmanību.
23.08.2021 14:44 |

Reitings 31
Reģ: 27.01.2021
Nu ja jau zvanīja, tad kaut kas jau tur ir. Tiešām - kurš mūsdienās zvana paziņām un jautā tādas lietas, nevis vienkārši ieguglē. Un ja jau vēl pēc rakstura kautrīgs. Varbūt cerēja, ka pieteiksies piebiedroties kompānijā, lai parādītu tās vietas, bet tā nebija un šis atkal palika vēss, jo arī nesaprot, vai Tevi viņš interesē.
23.08.2021 15:38 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Nelasīju komentārus, bet par autori - priekš kam rakstīt n-tās ziņas, ja būs iespēja dzīvē parunāt.
Neesi nepacietīga. Uzrunā dzīvē un uzreiz redzēsi reakciju un sapratīsi - jā vai nē.
Caur internetu kaut ko gaidīt bezjēdzīgi.
23.08.2021 16:20 |

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Es uzskatu, ka ja ļoti patīk, tad labs ieteikums ir parunāt dzīvē vai piezvanīt, pēc intonācijas un runas varēsi saprast vai interesē.
Piekrītu, ka iespējams viņš nesaprot ko tu jūti un izvēlas būt vēss, lai nebūtu tas, kurš kaklā karās un meitene atraidīja. Un tu savukārt nesaproti ko viņš jūt. Nevajag nekādus mājienus dot, piezvani, pajautā kaut ko, nezinu, vislabāk apsveikt svētkos, ja viņam tādi tuvojas un pajautāt kā klājas, ko dara, ja viņš ir no kādas citas Latvijas pilsētas, tad labs variants pateikt, ka plāno uz turieni braukt un varbūt viņš tev var piebiedroties un parādīt savu pilsētu, nezinu, vai arī ja esi stalkojusi un zini intereses, piedāvā aiziet uz kādu kopīgu pasākumu, kaa būtu pa viņa gaumei. Ja atsaka, tad visdrīzāk neesi interesanta viņam.
Jābūt tiešai un uzstājīgai, bet ne uzbāzīgai. Domāju, ka pēc piedāvāšanas satikties tev būs skaidrs vai kas turpināsies.
23.08.2021 16:41 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Ja gribi iepatikties puisim, tad jābūt darītājai un drošai. Jāiet un jākomunicē, nevis jāprāto kā nu dot mājienus.
Atvaino, bet pagaidām izklausās pēc bērnu dārza - akd, viņš man piezvanīja, laikam patīku! Aaa nē, tomēr ir vēss, laikam nepatīku!
Nu tak piezvani tu viņam, nevis raksti ziņas. Piezvani un paprasi aiziet kopā iedzert kafiju(un nē, tas uzreiz neliecina par romantisko nolūku, jo kafiju var padzert arī pa draugam), vai kā te ieteica, atbrauc ciemos un paprasi, lai parāda savu dzimto pilsētu, ja vien tā nav Rīga. Ir tik daudz iespēju kā neuzkrītoši puisi uzaicināt kaut kur un tad jau pēc attieksmes, runas utml., redzēsi vai ir ieinteresēts tevī. Nu un man, ja nepiekritīs satikties, who cares? :D Nevajag jau saukt uz randiņu, bet vajag būt viltīgākai.
Good luck!
23.08.2021 23:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits