jamaika @ 12.08.2021 19:13Vai arī Tev viss apmierina un Tu esi no tiem kuri domā , ka šis vīruss ir tik šausmīgi nāvējošs . Tik liela epidēmija, ka par viņu nenojaustu, ja nebūtu TV un interneta.
jamaika @ 12.08.2021 19:13Vai arī Tev viss apmierina un Tu esi no tiem kuri domā , ka šis vīruss ir tik šausmīgi nāvējošs . Tik liela epidēmija, ka par viņu nenojaustu, ja nebūtu TV un interneta.
a lifes work @ 12.08.2021 19:21
Laikam jau aizmirsi, kas notika pandēmijas sākumā Itālijā?
Jēzus, maria!, tik īsa atmiņa! Bet nav jau brīnums, ka gribas skriet pakaļ gobzemam.
Es domāju, ka savāksies diezgan daudz cilvēku, un liela daļa bļaus диктатура нет tāpat kā Lietuvā.
jamaika @ 12.08.2021 19:26
Un? Itālijā nav Latvija. Arī Nīderlandē notika grautiņi kur tika ievainoti cilvēki, Londonā arī nav labāk. Es nesaku, ka tagad visiem ir jāskrien ārā uz ielām un jāsit ārā logi.
a lifes work @ 12.08.2021 19:45
Vīrusam ir vienalga Itālija vai Latvija
teberebe @ 12.08.2021 19:04Es, protams, ceru, ka viss izgāzīsies, bet nu diemžēl izskatās, ka savāksies kāds bars. Es redzu divus variantus:
1) visi draudzīgi stāv un skaita tēvreizi, mošk kaut ko uzdzied un parunā stulbības, pēc tam posto daudz soc tīklos, kas neko nedod, bet liek pašiem justies baigi krutiem;
2) notiek daudz agresīvāks pasākums, kas beidzas ar arestiem un tiesu darbiem, un lielām izmaksām.
Par laimi, manā draugu/paziņu lokā nav tādu, kas peidalīsies, bet nu tas nav rādītājs, jo stulbeņu pasaulē pietiek.
Vai tad vispirms nebūs 14.?
bembij0 @ 12.08.2021 19:57Kaut kur lasīju postu, ka ticēt Gobzemam ir kā ticēt resnam veģetārietim :D
Domāju, ka šiem protestiem klupšanas akmens ir Gobzems, jo daudziem ļoti nepatīk šis politiķis.