Lauma07 @ 11.08.2021 18:19Sveikas!
Vai kāda no jums ir lasījusi vai citādi atradusi atbildi uz jautājumu par to, kāpēc seksuālajā dzīvē Dievs visu ir iekārtojis ačgārni?
Kāpēc visi mūsu vīriešu kārumi dublējas ar ko nehigiēnisku?
Loceklis reizē ir urīna izvadītājs un smegmas uzkrājuma vieta, kule (sēklinieku maisiņš) un starpene- sviedru veidošanās epicentrs, ānuss- fekāliju, dažkārt arī parazītu izvadkanāls un arī sviedru uzkrāšanās vietne.
Un pat mute, kura veic kunilinga funkcijas un skūpstus, ir kariesa, pūstošu zobu un ēdienu atlieku perēklis!
Es šo nekad neesmu varējusi saprast ?.
varbūt grib, lai to dara kā zivis vai, ja kāds kukainis mūs apputeksnētu, negribētos, lai bradā ar kājām, dalīties arī laikam nav mans favorīts vairošanās variantos. Pumpuri arī varētu bojāt fizionomiju... noup es palieku pie vecā 😆EveliinaEli @ 11.08.2021 18:51
Nu tā dabā ir iekārtots!? Kā tad savādāk to varētu iedomāties? Berzējot plaukstu gar plaukstu? ? Ja cilvēks ievēro higiēnu, tad kur ir problēma!
Kā tad savādāk to varētu iedomāties?
Ja cilvēks ievēro higiēnu, tad kur ir problēma!
Lauma07 @ 11.08.2021 19:54
Realitātē tā vienkārši nenotiek.
Tu ta kā gribēji, lai krāniņš karājās deguna vietā?
Bet es teiktu, ka vareja but ari sliktak, jo kada estetika sanakt, ja butu jakaka,piemeram, caur degunu vai ausim..
Bet es teiktu, ka vareja but ari sliktak, jo kada estetika sanakt, ja butu jakaka,piemeram, caur degunu vai ausim..
Lauma07 @ 11.08.2021 18:19Sveikas!
Vai kāda no jums ir lasījusi vai citādi atradusi atbildi uz jautājumu par to, kāpēc seksuālajā dzīvē Dievs visu ir iekārtojis ačgārni?
Kāpēc visi mūsu vīriešu kārumi dublējas ar ko nehigiēnisku?
Loceklis reizē ir urīna izvadītājs un smegmas uzkrājuma vieta, kule (sēklinieku maisiņš) un starpene- sviedru veidošanās epicentrs, ānuss- fekāliju, dažkārt arī parazītu izvadkanāls un arī sviedru uzkrāšanās vietne.
Un pat mute, kura veic kunilinga funkcijas un skūpstus, ir kariesa, pūstošu zobu un ēdienu atlieku perēklis!
Es šo nekad neesmu varējusi saprast ?.