KKourtney @ 11.08.2021 14:11Vislabāk ir skaidri un gaiši to izrunāt ar savu partneri, nevis forumā. :)
Sisenis @ 11.08.2021 14:11Ko tu domā ar atslābt?
Smaidīte95 @ 11.08.2021 15:00
. . .
Bieži vien jūtu tādu kā satraukumu, vai pat mazliet stresu par notiekošo. Man ir grūti atslābināties un ļauties mirklim, brīdī ja groži ir man nejūtos tik ērti. Šad tad nezinu kur likt rokas, kā man viņas likt utt
jo mazāk domāsi, jo labāk :D sekss ir īstais moments, kad "pazaudēt prātu" un ļauties emocijām. nedomā par to, kur likt rokas, par sejas izteiksmēm, skaņām - vienkārši ļaujies procesam un domā vienīgi par to, cik ļoti izbaudi ;)Smaidīte95 @ 11.08.2021 15:00
. . .
Bieži vien jūtu tādu kā satraukumu, vai pat mazliet stresu par notiekošo. Man ir grūti atslābināties un ļauties mirklim, brīdī ja groži ir man nejūtos tik ērti. Šad tad nezinu kur likt rokas, kā man viņas likt utt
Paņemiet vakarā pudeli vīna uz abiem. Un rokas liec, kur pati vēlies. Vīrietim jebkurā gadījumā būs patīkami, ka viņam pieskaries. Bet vispār, ja plānojat precēties, tad starp jums abiem jābūt tādai atklātībai un saiknei, ka nav neērti pārrunāt jebkuru jautājumu. Iedzeriet vīnu, atklāti parunājiet un tad no runāšanas pie darīšanas! 😊Smaidīte95 @ 11.08.2021 15:00
. . .
Sisenis @ 11.08.2021 15:30
Sekss, manuprāt, ir atspoguļojums tavai ikdienas dzīvei. Tev, visticamāk, ir lietas, kas iedzen stresā. Nevarētu tā būt?
TeaPot @ 11.08.2021 15:40jo mazāk domāsi, jo labāk :D sekss ir īstais moments, kad "pazaudēt prātu" un ļauties emocijām. nedomā par to, kur likt rokas, par sejas izteiksmēm, skaņām - vienkārši ļaujies procesam un domā vienīgi par to, cik ļoti izbaudi ;)
Uncle Pecos @ 11.08.2021 15:43Paņemiet vakarā pudeli vīna uz abiem. Un rokas liec, kur pati vēlies. Vīrietim jebkurā gadījumā būs patīkami, ka viņam pieskaries. Bet vispār, ja plānojat precēties, tad starp jums abiem jābūt tādai atklātībai un saiknei, ka nav neērti pārrunāt jebkuru jautājumu. Iedzeriet vīnu, atklāti parunājiet un tad no runāšanas pie darīšanas! ?