Es studējamā nozarē sāku strādāt 3.kurā un viegli nebija. Bija pat ļoti grūti, bet strādāju pieredzei un gribēju savu kapeiku.
Atkarīgs kāds darbs, ja kaut kādā veikalā vai ātrās ēdināšanas restorānā, tad iesaku labāk nebojāt savu veselību un nervus, lai nopelnītu izklaidei. Tad jau labāk cītīgi mācies un nepazaudē budžetu.
Daudzi saka - es apvienoju, es varēju. Varēt varēja, bet vai vajag?
Es strādāju ofisa darbu. 7.10 no mājām un ap 19.00 biju atpakaļ(tas ja pa taisno no darba braucu mājas), pēc tam bija jātaisa ēst gan vakaram gan nākamajai dienai(jo darbā katrs ņēma savu ēdienu vai gāja kaut kur uzēst, darbā bija maza virtuvūte, bet ērtāk bija tikai uzsildīt ieprieks sagatavoto, neka pirkt sastāvdaļas un šmorēt uz vietas + tikai 30 min bija pusdienpauze), jamazga trauki utml. Ap 20.30 es sāku mācīties un mācījos līdz 1 -2 apmeram, jo ilgāk nebija spēka. Ja bija gaidāms pārbaudes darbs, nācās pat līdz rītam rukāt, nogulēt 2h un aidā darbos. Es arī biju budžeta, tāpēc rāvos vaiga sviedriem.
Brīvdienu tev nebūs. Brīvdienās būs jāmācās, jāmazgā veļa, jaiet uz veikalu iepirkt pārtiku utml, jo pa nedēļu visu izdarīt nav reali.
Un tas viss, lai nopelnītu kapeiku, kuru nav pat kad tērēt.
Iesaku pasai nopietni apdomāt vai ziedot veselību, riskēt ar izglītību utml ir vērts priekš darba, kaa nav nozarē? Ja būtu nozarē, tas esmu ar visām 4 par, ka 3.kursa(varbut pat 2.) cilvēks strādā paraleli