Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kapec tiesi vins/vina?

 
Reitings 55
Reģ: 22.10.2019
Varbut mazliet divains jautajums, bet pedeja laika aizdomajos, ka tiesi rodas iemilesanas? Ir teiciens "sirdij nepavelesi", jau skaidrs, ka apzinati ar pratu neizvelamies cilvekus, kuros iemileties, musu organisms pats reage uz konkreto cilveku. Neesmu parliecinata vai ticu milestibai no pirma skatiena, bet vairakas reizes esmu pieredzejusi, ka ieraugot cilveku pirmo reizi muza uzreiz rodas tada ka ipasa interese, pec tam labak iepazistot un visdrizak ari uzzinot par kopigu interesu un forsas personibas klatbutni (t.i. intuicija/pirmais iespaids nemeloja), ta visbiezak ari paraug milestiba. Bet atceroties jau skairds, ka pirmais iespaids jau tieca "bus". Kapec tiesi vins? Kapec tiesi cilveks, kurs itka no citiem ne ar ko ipasu neatskiras peksni klust kadam tik ipass? Neticu, ka tas notiek randomly, uz ezoteriskam temam nevedinu (kaut gan tads skatijums ari butu interesants), drizak skatos uz to zinatniski. Protams mes visi zinam, ka katram cilvekam ir savs noteikts tips -areju un emocionalu ipasibu kopums kas piesaista cilvekos, daudz par to domaju, tas strada, atskatoties uz visiem bijusajiem var saskatit ipasibas, kas atkartojas, bet tai pat laika ir daudz cilveku, ar it ka to pasu ipasibu apkopojumu, kas neizsauc tadu interesi. No psihologijas viedokla - mums patik cilveki kuros redzam savu atspulgu, tam varetu ari piekrist, abpuseja sapratne un kopigas intereses un pardzivojumi spele diezgan nozimigu lomu BET, tas neizskaidro pirma iespaida peksnas intereses fenomenu. Vel viens faktors - fiziska/ fiziologiska pievilciba, jeb kapec tiesi sis cilveks ta uzbudina sexuali? Kapec tiesi sis areja izskata tips pievelk (cik zinu, nereti piesaista pilnigs pretsats sev, piemeram, zilacaniem blondniem patik cilveki ar tumsaku arieni un otradi). Tatad galvenais jautajums, no ka rodas si izveles sistema? Kimijas, zemapzinas limeni? Kas pati izvelas cilveku pret kuru mes jutisim ko ipasu? Vai mes ar to piedzimstam? Iespejams, loti iespejams... Vai ta veidojas agrinas dzives pieredzes (berniba) iespaida? Ari varbut...
Laikam par so temu varetu domat un domat. XD
29.07.2021 09:44 |
 
Reitings 58
Reģ: 18.03.2015
Tie, kas tic ezotērijai, droši vien arī tic tam, ka katrs cilvēks, kurš mūsu dzīvē ir spēlējis daudz maz svarīgu lomu, ir kā skolotājs, kurš nav satikts tāpat vien, nejaušības pēc, bet, lai iemācītu ko svarīgu, kas mūsu dvēselei šajā dzīvē jāapgūst. Un iespējams, ka tā mīlestība vai interese pirmajā mirklī, kad ieraugam to otru personu, ir signāls, kas tiek saņemts intuitīvi no otras dvēseles, ka šis nu būs tas skolotājs, tā pieredze, kas mums nepieciešama,neatkarīgi no tā, vai tā būs laba vai slikta. ♥
15.08.2021 17:34 |
 
Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
tēma interesanta īstenībā. Bet atbildi uz galveno jautājumu gan nemācētu teikt. Tomēr - man gan ir savādāk ar to pašu sākumu. Man nopietnas attiecības tikai trīs bijušas, nu vienās esmu šobrīd. Bet neviens nav bijis, ka ieraugot ir skaidrs - būs. Ar pirmo ilgu laiku bijām tikai draugi kompānijā, nu galīgi nebija man pat doma, ka varētu simpātijas rasties, cits vēl patika tajā laikā, bet nu tomēr kaut kad radās simpātijas un sagājām kopā. Ar otru bijām kādu nedēļu pazīstami, arī no sākuma pat prātā neienāca, ka kopā ar viņu varētu būt, tur drīzāk nospēlēja tas variants, ka jau labu laiku biju viena, un man bija fiziski ar viņu jāpadzīvo vienā mājā, tad nu radās kaut kādas simpātijas un sagājām kopā, bet tikai uz pusgadu, kad pēkšņi iemīlējos tagadējā. un tagadējo pazinu tieši tik pat ilgi, cik to otru - pusgadu, un no sākuma pilnīgi nekādas emocijas man pret viņu nebija.
Bet kā iekrīt acīs kāds, pirmo reizi ieraugot vai mazu brīdi satiekot, ir tā bijis arī, taču tad nekas tālāk nav sanācis vai pat mēģināts, tik dažas dienas padomāts, nez kas tajā cilvēkā tāds bija, ka nevar tā uzreiz no galvas izmest 😄 Un jaam tizlākais, ka tas bijis arī esot attiecībās, bet par laimi ātri izmetas no galvas, jo vnk vairs nesatiek un neredz to cilvēku.
16.08.2021 03:33 |
 
Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Kapec tiesi vins? Kapec tiesi cilveks,
Tas fakts vien, ka viņš ir 190cm+ jau dod viņam milzu priekšrocību.
16.08.2021 05:57 |
 
Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Interesanta tēma, jā.
Man ir bijis tā, ka ar acīm kādu iekāroju, tas ir, izskats ir tāds kā vīrietim manā gaumē, manieres, uzvedība un ja vēl uzzinu, ka puisis, piemeram, ir aktīvs, tad manis pašas radītais tēls par cilvēku iepatīkas ar vien vairāk.
Un jā, esmu domājusi, ka būtu forši saiet kopā un varbūt kaut kas sanāks, bet parasti tādas domas paklejo pa prātu un pēc laika pazud, jo dzīvē jau noksatītais puisis random nesāks ar tevi runāt un piedāvāt internetā satikties vai prasīt draudzenei, lai viņa iepazīstina, piemēram, ar savu kursa biedru prieks manis ir biski creepy.
Ā un reizēm atklājas, ka puisis aizņemts jau. :D
Attiecības parasti man ir pāraugušas no draudzībām, bet ne tā no simpātijām
16.08.2021 12:36 |
 
Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
HarshTruth @ 15.08.2021 17:34
Tie, kas tic ezotērijai, droši vien arī tic tam, ka katrs cilvēks, kurš mūsu dzīvē ir spēlējis daudz maz svarīgu lomu, ir kā skolotājs, kurš nav satikts tāpat vien, nejaušības pēc, bet, lai iemācītu ko svarīgu, kas mūsu dvēselei šajā dzīvē jāapgūst. Un iespējams, ka tā mīlestība vai interese pirmajā mirklī, kad ieraugam to otru personu, ir signāls, kas tiek saņemts intuitīvi no otras dvēseles, ka šis nu būs tas skolotājs, tā pieredze, kas mums nepieciešama,neatkarīgi no tā, vai tā būs laba vai slikta. ♥

Precīzi! Neko pielikt & neko atņemt!♥
16.08.2021 17:26 |
 
10 gadi
Reitings 4259
Reģ: 03.08.2009
Kad es pirmo reizi ieraudzīju savu vīru pirms (man bija kkādi 14 gadi), man galvā tā kā lampiņa iedegās, ka šis būs mans cilvēks. Bet tajā laikā ne man bija izpratnes, ne īsti tāda vēlmes veidot attiecības. No attāluma domāt, ar draudzenēm patarkšķēt par to-jā. Bet nu neko vairāk. Sagājām kopā tikai pēc kādiem gadiem 6. Attiecības reāli balstījās uz gadiem ilgu draudzību un labu seksu. Sākumā tas viss bija ļoti nenopietni dažādu iemeslu dēļ. Bet nu jau esam kopā 11 gadus, 7 precējušies. Es joprojām spilgti atceros dienu, kad iepazināmies. Tā nebija mīlestība no pirmā acu skatiena, es nezinu, kas tas bija.. nemāku izskaidrot. Jo neuzskatu savu vīru par savu pirmo mīlestību. Pirma mīlestība nāca ap 16 gadiem, protams, attiecības beidzas, jo abi bijām muļķi, bet tagad tikai siltas atmiņas. Kāpēc tieši viņi divi ir bijuši mīlestības manā dzīvē? Es nezinu. Vispār esmu pragmatiska un uzskatu, ka nav tāds VIENS īstais. Bet nu kaut kāds pārdabisks spēks man jau 14 gados pateica, ka mans vīrs būs mans vīrs.
16.08.2021 22:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!