Miaa @ 28.07.2021 02:43Homescapes. Reizēm dausmīgi kaitina, ja tā pailgāk gadās iestrēgt kādā līmenī, bet nu izraisa tādu atkarību, ka, lai gan reizēm solos, ka tūlīt dzēsīšu ārā no telefona, to nekad neizdaru un spēlēju tik ilgi, kamēr atkal tieku tālāk. :D Plus patīk ideja, ka paralēli centieniem iziet kārtējo līmeni, var dekorēt spēlē esošo māju un sekot līdzi personāžu ikdienai.
Homescapes! YES! Best of the best! Esmu izgājusi visus līmeņus, besī, ka tagad reizi nedēļā pievieno tikai 50 līmeņus, kurus izeju dažu stundu laikā un atkal jāgaida nedēļa uz jauniem līmeņiem. 😁 Šī ir vienīgā spēlīte kas man palikusi telefonā.
sla @ 28.07.2021 12:14Minecraft, The Sims
C00L Dzipsy @ 28.07.2021 12:25
Homescapes! YES! Best of the best! Esmu izgājusi visus līmeņus, besī, ka tagad reizi nedēļā pievieno tikai 50 līmeņus, kurus izeju dažu stundu laikā un atkal jāgaida nedēļa uz jauniem līmeņiem. ? Šī ir vienīgā spēlīte kas man palikusi telefonā.
Agrāk spēlēju Candy Crush, Solitaire, Sudoku, daudz un dažās prāta spēles, kas asina prātus, dažādi matemātiski uzdevumi, kas līdzīgi IQ testiem, krustvārdu mīklas.
Tagad bieži iPhone Game center ar draugiem dažādas atjautības spēles spēlējam Multiplayer. Šī gan ļoti laba lieta, ja negribas galda spēles spēlēt.
Kyra @ 29.07.2021 00:45
Kā šo pavelk telefons, nelago? ?
Tas ir sims, bet minecraft veidā?
Homescapes! YES! Best of the best! Esmu izgājusi visus līmeņus, besī, ka tagad reizi nedēļā pievieno tikai 50 līmeņus, kurus izeju dažu stundu laikā un atkal jāgaida nedēļa uz jauniem līmeņiem. ? Šī ir vienīgā spēlīte kas man palikusi telefonā.
Agrāk spēlēju Candy Crush, Solitaire, Sudoku, daudz un dažās prāta spēles, kas asina prātus, dažādi matemātiski uzdevumi, kas līdzīgi IQ testiem, krustvārdu mīklas.
Tagad bieži iPhone Game center ar draugiem dažādas atjautības spēles spēlējam Multiplayer. Šī gan ļoti laba lieta, ja negribas galda spēles spēlēt.
kuuuuka @ 31.07.2021 21:19
Es domāju - cik līmeņi
C00L Dzipsy @ 31.07.2021 21:36
Tagad esmu 7071 līmenī. Reizi nedēļā tiek pievienoti 50 jauni līmeņi klāt, kurus ļoti viegli iziet. Kad esi ticis līdz galam, nav vairs tik interesanti, jo jāgaida no izstrādātājiem jaunie līmeņi.