Labvakar!
Šī diskusija laikam vairāk skolniecēm, studentēm, kuras pa vasaru nestrādā uc., nu vai arī varbūt jums atvaļinājums un esat piedzīvojušas, ko līdzīgu.
Šajā vasarā izlēmu nekur nestrādāt, izbaudīt, atpūsties, pamācīties kaut ko priekš sevis, bet vasara pusē un es jau beidzos nost no garlaicības.
Atceros, ka iepriekšējā un vēl iepriekšējā vasarā strādāju, brīvdienas bija tikai nedēļas nogalē un pat gribējās, lai vairāk ir brīvs, bet tagad, kad tas piepildījies - nezinu ko iesākt.
Tagad es pamostos, ap 10.00, izdzeru kafiju, izeju pastaigāties un atnākot mājās parasti slēdzu iekšā seriālus. Uztaisu pusdienas, parasti mēginu katru reizi ko jaunu, tāpēc varētu teikt, ka pašlaik ēst gatavošana kļuvusi par manu hobiju. ''Pasēžu'' soctīklos, pieceļu savu slinko pakaļu un pavingroju kādas 10-15 min vai arī, ja ir gribēšana, treniņa vieta braucu ar velosipēdu. Atnāku mājās atkal kaut ko uzkožu, tāpat kaut ko pabakstos pa mājām - šo to piekārtoju un eju gulēt.
Grāmatas studiju laikā atlasījos un man vēmiens nāk no grāmatām, Podkāstus reizēm klausos, bet ne tā, ka guļu un klausos, parasti ejot pastaigās uc. Kad karstas dienas, tad eju peldēties, bet sauļošanās un gulēšana pludmalē mani nesaista
Škiet, ka esmu garlaicīgākais cilvēks kāds vien var būt. Man viss ātri apnīk. Esmu mēģinājusi iemācīties šajā vasarā franču valodu, nedēļu pamācījos un apnika. Domāju, ka sākšu par bakalauru, domāt, bet neiesāku. Negribas neko darīt, bet tajā pat laikā negribas sēdēt rokas salikušai klēpī. Draudzenes vai nu strādā, vai ir citā pilsētā. Pati arī pašlaik vasarā esmu pie vecākiem, ārpus Rīgas, esmu visu krustu šķērsu izstaigājusi te un tuvumā nav nekas interesants, kur aizbraukt.
Kā jūs aizpildāt savu brīvo laiku?(tās kurām ir daudz tā)
Patīk vispār garas, garas brīvdienas?