VIP @ 20.07.2021 12:38
Tu neizbaudi dzīvi, neizmanto savu privilēģiju būt brīvai, neēsi laimīga šeit un tagad.
Ir viena tāda superfrāze - ja neēsi laimīgs ar sevi tagad, tad ne bērni, ne vīrs, ne ģimene tevi nepadarīs laimīgu.
Un LV ir diezgan liels šķirto laulību skaits, tā, ka kamēr tu domā par to kas nav, citi senie pāri jau domā par šķiršanos.
Izbaudi savu brīvību, trako, riskē, guli cik gribi, ceļo, tērē naudu uz sevi, màcies, vai nedari neko, tikai nesalīdzini sevi ar citiem. Tu nezini cik laimīgi/nelaimīgi viņi ir savās attiecîbās un ģimenes dzīvēs.
Piekrītu katram vārdam!
Savos 30 gados esmu laimīga, ka man nav ne attiecību, ne bērnu, jo neko no tā visa nekad arī neesmu gribējusi, līdz ar to man ir vienalga, ja citi precas un rada bērnus, jo tas mani nekādi neietekmē. Protams, ja cilvēks to visu vēlas, bet nekā no tā visa nav, tad saprotams, ka, redzot, ka visi visapkārt precas un veido ģimenes, tas var sagruzīt, taču uzskatu, ka katram savs laiks un, kā jau te minēja citos komentāros, katram savs ceļš ejams. Un tas, ko tu vari darīt tagad, ir - izbaudīt savu dzīvi tādu, kāda tā ir šobrīd, kad esi brīva, tev nav ne bērnu, ne vīra un visa pasaule ir tavā priekšā. Ja ir tādas iespējas, tad trako, ceļo, lutini sevi, mācies vai slinko, izbaudi vienatni vai iepazīsties ar jauniem cilvēkiem utt., utjp.. Respektīvi - baudi dzīvi tādu, kāda tā ir tagad un priecājies par to, kas tev ir dots, ne izšķied laiku skumstot par to, kā tev šobrīd nav. Un piebildīšu, ka man apkārt esošo cilvēku lokā situācija ir pavisam pretēja kā minēja komentārā par to, ka mūsdienās cilvēki ātri veido ģimenes. Man apkārt esošie precas un rada bērnus ļoti vēlu, vai nedara to vispār, vairāk fokusējoties uz karjeru, sevis attīstību, ceļošanu, hobijiem un citām lietām, līdz ar to varu teikt tikai vienu - dzīve nav sacensības. Dzīve nav rallijs, kurā sacensties ar citiem par to, kurš ātrāk apprecēsies, kuram ātrāk piedzims bērni. Katram savs ceļš ejams. Un tiešām, pavadi mazāk laika Facebook, vērojot citu dzīves. Tā vietā ej ārā un baudi savējo! Un viss tas, ko vēlies, atnāks tad, kad būsi iemācījusies baudīt savu dzīvi, mīlēt sevi un pārstājusi fokusēties uz citu dzīvēm.