KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2
Reģ: 01.04.2026
Vairākus gadus laiku pa laikam palasu tieši šo tēmu un ko es varu teikt? Liene var kaitināt ar saviem matiem, pusaudzes drēbēm utt., bet es viņu nekad necienīšu, jo viņa pameta savas meitas. Kā var pamest savus bērnus, kurus tu iznēsāji, dzemdēji, mazus un mīļus auklēji, audzināji? Trīs mīļas meitenes.
Aiziet prom no bērniem pie nodzerta purna, ar kuru atlikušo dzīvi degradēties un būt atrautai no realitātes tik ļoti, ka to meitiņu vairs nepietrūkst.
Man ir meita, vēl zīdainis un viņa ir mans VISS! Bērni nav kaut kāds projekts līdz 18 gadiem.
Jebkurš no malas var redzēt, cik ļoti viņa ir atkarīga no Andra un apnikusi viņam. Runa nav par gadiem, bet tā pakaļskriešana. Nožēlojami un skumji, neapskaužu necik.
01.04.2026 23:40 |

10 gadi
Reitings 11326
Reģ: 17.09.2009
Loreta33 @ 01.04.2026 23:40
Vairākus gadus laiku pa laikam palasu tieši šo tēmu un ko es varu teikt? Liene var kaitināt ar saviem matiem, pusaudzes drēbēm utt., bet es viņu nekad necienīšu, jo viņa pameta savas meitas. Kā var pamest savus bērnus, kurus tu iznēsāji, dzemdēji, mazus un mīļus auklēji, audzināji? Trīs mīļas meitenes.
Aiziet prom no bērniem pie nodzerta purna, ar kuru atlikušo dzīvi degradēties un būt atrautai no realitātes tik ļoti, ka to meitiņu vairs nepietrūkst.
Man ir meita, vēl zīdainis un viņa ir mans VISS! Bērni nav kaut kāds projekts līdz 18 gadiem.
Jebkurš no malas var redzēt, cik ļoti viņa ir atkarīga no Andra un apnikusi viņam. Runa nav par gadiem, bet tā pakaļskriešana. Nožēlojami un skumji, neapskaužu necik.
Es arī nesaprotu KĀ VAR ATTEIKTIES NO SAVIEM BĒRNIEM DĒĻ KRĀNA??? KĀ?
02.04.2026 00:00 |

10 gadiPatīk
Reitings 4920
Reģ: 31.10.2010
Kāds uzraksta, ka no Pelikāna klusums un šeku reku, Pelikāns ieposto bildi. Ko viņa darītu bez šī foruma, kam atskaitīties.
02.04.2026 00:15 |

Reitings 7140
Reģ: 01.04.2023
kapibara @ 01.04.2026 23:23

THE STAR IS BORN. 🤣

Liene uz skatuves imitē kaut kādu tur darbību, principā tiek palaista uz skatuves kā tie nabaga cirkus nerri, nu sieviete ar bārdu, punduris utml. Tāds skumjums un nolemtība tajā bildē patiesībā. Pienesums tieši nekāds, bet pašai savā iedomu pasaulītē šķiet, ka dikti svarīga mūza.
Atceros, ka Kivičam ~20gadus atpakaļ bija viens priekšnesums tiešraidē, kur viņš bija sarunājis uz skatuves 2 ļoti jaunas meitenes, kuras dziedāja itkā karaoki pie viņa dziesmas. Nenormāli šķībi un stulbi, meitenēm pašām diezgan pazemojoši, un tāds arī bija viņa mērķis, pēc iespējas “dabiskāk”, pats bija baigi lepns un plātīgs par šo ģeniālo ideju un gozējoties saņemtajā uzmanībā.
02.04.2026 00:40 |

Reitings 950
Reģ: 13.06.2024
Loreta33 @ 01.04.2026 23:40

Tā notiek, ja sievietē nav vispār nekāda mātes instinkta. Pieļauju, ka pirmie trīs bērni nāca pasaulē, jo tā vienkārši vajadzēja. Kā nekā, ģimene, vīrs, plus vēl sabiedrībā zināms uzvārds. Un, būsim godīgi, Latvijā vienmēr ir ļoti izteikti valdījis uzskats, ka normāla sieviete ir tāda, kurai ir bērni un ģimene. Gan jau tajā laikā tieši tā arī viss salikās - vīrs vēlējās ģimeni, uzturēja sievu, sieva radīja bērnus un dzīvoja pēc sabiedrībā pieņemtā šabloniņa. Bet, tiklīdz radās iespēja, palaida bērnus brīvsolī. Savukārt jaunākais bērns tika radīts tīri aprēķina dēļ, lai pie sāniem noturētu veci + varētu citiem pierādīt savu lielo mīlestību, kuras rezultātā pasaulē nācis šis "mīlestības bērniņš." Viss pārējais - šķietamās rūpes par meitām, kladzināšana par mātes jūtām, nožēla par atņemtajiem bērniem un ko tik vēl ne - ir prasts teātris. Savukārt viņa pati - slikta aktrise. Kāpēc man tā šķiet? Jo man nav bērni, nekad neesmu gribējusi bērnus un nekad sevī neesmu jutusi ne kripatu mātes instinkta. Tieši šī iemesla dēļ citās sievietēs varu atpazīt tādas, kuras patiešām ar visu savu būtību ir iekšā mātes lomā un pilnīgi deg aiz mīlestības pret saviem bērniem, un tādas, kurās vienkārši nav šī mātes faila. Lienei bērni ir, taču man nekad nav bijusi sajūta, ka tieši viņa ir šos bērnus gribējusi. Otras pusītes, ģimene, sabiedrība? Jā, varbūt. Bet ne viņa. Tiesa gan, par to gan vajadzēja domāt ātrāk. Taču šis ir tikai viens no iemesliem, kādēļ vienmēr teikšu, ka visām sievietēm nav jārada bērni, pretēji tam, ko kladzina liela daļa sabiedrības. Labāk, lai sieviete pieņem apzinātu lēmumu neradīt bērnus, nekā kļūst par tādu "māti", kāda ir Liene.
02.04.2026 01:44 |

Reitings 950
Reģ: 13.06.2024
Tāpat man šķiet, ka problēma ir tajā, ka Liene nekad nav dzīvojusi autentiski un tā, kā gribētu viņa pati. Izskatās, ka viņa pa lielam visu dzīvi ir dzīvojusi tā, lai izskatītos labi sabiedrības acīs - ieprecējusies labā ģimenē, pēc tam spēlējusi sievas un mātes lomu, jo tā pieņemts, centusies atrast sevi te vienā, te otrā profesijā, bet līdz galam tā arī nekad neiederējusies nevienā no tām. Viņa izmisīgi grib būt kaut kas un pierādīt citiem, ka viņa ir kaut kas, taču realitāte ir cita. Man šķiet, ka viņa vienmēr bijusi tik infantila un bailīga, ka tā arī nekad nesaņēma sevī drosmi dzīvot tā, kā gribētu viņa pati. Ne tā, kā grib vīrs, ne tā, kā grib ģimene, ne tā, kā grib sabiedrība, bet viņa pati. Šī iemesla dēļ arī viņas dzīve ir neizdevusies, jo viņai nekad nav bijis savs mugurkauls un spēja būt savas dzīves noteicējai. Tā vietā viņa pielāgojusies situācijām un cilvēkiem sev blakus. Un tagad, kad vairs nav kur likties, šis cilvēks dzīvo kaut kādā sevis izsapņotā realitātē, turpinot no sevis tēlot to, kas viņa nav. Pieļauju, ka atkarības + visa tā inde un naids, kurš nāk no viņas ārā, ir radies ne jau aiz labas dzīves. Man šķiet, ka tādu īsto Lieni nav redzējis neviens un ka viņa pati nemaz nezina, kāda ir īstā Liene, jo visu mūžu viņa ir slēpusies aiz neskaitāmām maskām un spēlējusi dažādas lomas. Savā ziņā tas pat ir traģiski.
02.04.2026 02:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)