Pata @ 30.03.2026 14:29
Kivičš un korsete 🙈. Tik tālu esam nodzīvojušies, ka jāvalkā korsete.
Natali @ 30.03.2026 08:12Es par izskatu rakstiju, ne tādēļ, ka trūktst argumentu, bet tādēļ, ka parasti tik skaudīgas sievietes ir tās, kuras pašas izskatās pēc bufetniecēm, vulgāras un ko vēl te minēja- runājot par otru, mēs patiesībā runājam paši par sevi. Es jau zinu, tulīt man sāks uzskatīt, ka Lieni nav par ko skaust, tomēr... 4770 lapas par "viņa ir tāda un šitāda" ir stipri daudz un tas viņu jau padara par kaut ko īpašu- no jūsu puses.
tā rēcu par šo 🤣🤣🤣🤣💀LabaDabaDa @ 30.03.2026 14:39
Kopā ar jauno krūšturi - būs pa pirmo :D
tie skaistumkonkursi vispār tāda reti idiotiska padarīšana mūsdienās... nupat taizemietei zobiem venīri atlīmējušies uzstāšanās laikā... 18 gados venīri!!! un atlīmējas...Castorella @ 30.03.2026 16:08Mani patiešām ieinteresēja Natali. Tātad ir cilvēki, kam Liene patiešām liekas skaista? Un neglīti dzeltenie pieaudzētie mati, liekās skropstas un agresīvais grims neliekas vulgāri? Un lētās pusaudžu stila drēbītes 46 gadīgai sievietei ir īsti eleganti? Laikam arī tie briesmīgie mākslīgie ğīmji , ko varēja redzēt šogad mrs Latvija konkursantēm arī kādam liekas skaisti? 🥺
yay @ 30.03.2026 17:01Mēs šeit 477divās lapās nenodiršam tikai lienītes izskatu.
Mēs nodiršam arī resno, tad tur bišķiņ vēl par vardarbibu, alkoholu, narkotikām, alimentu nemaksāšanu, cilvēku pazemošanu, vardarbību pret dzīvniekiem..nu un vēl šo to :)))))))))
mēs neno.iršam, bet bliežam "pa īsto un patiesi", nu tā kā resnais māca dzīvot 😀yay @ 30.03.2026 17:01Mēs šeit 477divās lapās nenodiršam tikai lienītes izskatu.
Mēs nodiršam arī resno, tad tur bišķiņ vēl par vardarbibu, alkoholu, narkotikām, alimentu nemaksāšanu, cilvēku pazemošanu, vardarbību pret dzīvniekiem..nu un vēl šo to :)))))))))