KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Patīk
Reitings 71655
Reģ: 20.07.2021
qwe @ 28.03.2026 21:44
sunītis izskatās iebiedets, nelaimīgs, izmocits. Gan jau Mia moka šo ne pa knapi arī ... Varbūt viņš stāv uz pakaļkājām jo ir badā un tādējādi prasa ēst?

Kamēr parazītu pārītis ārzemēs sēdēja uz kakla "mīļajiem draugiem", tikmēr sunīti pieskatītāji bija dakterim atrādījuši. Kas lai zina, kāpēc. Kiviči uzreiz kustonīti no klīnikas savāca, lai "turpinātu rūpēties". Bet vai viņi izpildīja vetārsta norādījumus, to mēs nezinām. Gan jau nekāda ārstēšana un rūpēšanās tajā Kiviču pritonā nenotiek.
28.03.2026 22:26 |

10 gadi
Reitings 1673
Reģ: 29.01.2009
Harpūna @ 28.03.2026 20:36
Satraukums par Džimi....🙄
Var jau būt,ka pārspīlēju...bet ja nu nē...🫣
Lienes tante slavē savu suņuku,par to,ka viņš stāv un tādā pozā ir biežāk ,nekā guļus utt.,
Man pašai ir 10 gadus vecs mazais klēpju šunelis,un cik zinu,tad nevienmēr tas ir labi...Es ļoti ceru,ka tie ir tikai mani,murgainie pieņēmumi par to,ka sunītis tiek fiziski ietekmēts(iespējams ne tikai no pieaugušā puses,tik pat labi no bērna puses),un viņam ir sāpes priekšējās ķepiņās,tāpēc šī poza viņam ir ērtāka...Pajautāju protams arī MI par šo,iesūtot bildi-lūk atbilde par doto attēlu un aprakstu:
Tas nav normāli, ja tas tiešām notiek tik bieži.
Šāda uzvedība var nozīmēt:
Iemācīts un pastiprināts ieradums
(suns sapratis, ka tā dabū uzmanību)
❗ Iespējams diskomforts uz 4 kājām
– dažreiz suņi “izvēlas” šo pozu, jo:
sāp ceļi vai gūžas
ir nestabilitāte aizmugurējās kājās
sākas problēmas ar muguru
Pārslogota mugura ilgtermiņā
Šī poza NAV domāta ilgstošai uzturēšanai.
🚩 Kas šeit īpaši nepatīk
Īpašniece lepojas ar to kā normu, nevis kā triku.
Ja suns tiešām biežāk ir šādi nekā normāli pārvietojas, tas jau ir potenciāli kaitīgi...
Es ļoti ceru,ka šis suncītis necieš jelkādas sāpes,un ja tomēr cieš....tad ceru,ka viņš tiks atrādīts ārstam tuvākajā laikā🙄
man bija suns, jauktenis. Baseta takša krustojums, viņš tā visu laiku sēdēja, kad gribēja kko garšīgu nodiedelēt un vēl ar kepām vicinājās.
28.03.2026 23:47 |

Reitings 513
Reģ: 07.09.2023
Harpūna @ 28.03.2026 20:36
Satraukums par Džimi....🙄
Var jau būt,ka pārspīlēju...bet ja nu nē...🫣
Lienes tante slavē savu suņuku,par to,ka viņš stāv un tādā pozā ir biežāk ,nekā guļus utt.,
Man pašai ir 10 gadus vecs mazais klēpju šunelis,un cik zinu,tad nevienmēr tas ir labi...Es ļoti ceru,ka tie ir tikai mani,murgainie pieņēmumi par to,ka sunītis tiek fiziski ietekmēts(iespējams ne tikai no pieaugušā puses,tik pat labi no bērna puses),un viņam ir sāpes priekšējās ķepiņās,tāpēc šī poza viņam ir ērtāka...Pajautāju protams arī MI par šo,iesūtot bildi-lūk atbilde par doto attēlu un aprakstu:
Tas nav normāli, ja tas tiešām notiek tik bieži.
Šāda uzvedība var nozīmēt:
Iemācīts un pastiprināts ieradums
(suns sapratis, ka tā dabū uzmanību)
❗ Iespējams diskomforts uz 4 kājām
– dažreiz suņi “izvēlas” šo pozu, jo:
sāp ceļi vai gūžas
ir nestabilitāte aizmugurējās kājās
sākas problēmas ar muguru
Pārslogota mugura ilgtermiņā
Šī poza NAV domāta ilgstošai uzturēšanai.
🚩 Kas šeit īpaši nepatīk
Īpašniece lepojas ar to kā normu, nevis kā triku.
Ja suns tiešām biežāk ir šādi nekā normāli pārvietojas, tas jau ir potenciāli kaitīgi...
Es ļoti ceru,ka šis suncītis necieš jelkādas sāpes,un ja tomēr cieš....tad ceru,ka viņš tiks atrādīts ārstam tuvākajā laikā🙄

Ņemot vērā cik ilgi netika atrādīts suns pēc pēdējā bomžu ceļojuma, man pašlaik pat nav ticamības, ka tās bildes/video vispār ir tapušas tagad. Kamēr netiks atrādīts jebkas ticams, piemēram, iešana ārā ar suni, kur apkārt ir redzams pavasaris, nevis rudens lapas vai sniegs, mani nepametīs sajūta, ka ar to suni ir noticis kas nelāgs.
Un par suņa uzvedību - tas nabadziņš pilnīgi noteikti ir ticis traumēts. Kivičs sit visus - vienalga sieva Nr.1 vai Nr.4, suns, kaķis, visi vienlīdz dabū bietē.
29.03.2026 00:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits