KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 3469
Reģ: 20.06.2013
EsPati @ 26.03.2026 17:15
Vispār, es tā aizdomājos. Kvieči te pukst, ka mīļā krustmāmiņa pusotra gada laikā krustmeitiņai nevienu dāvanu nav atsūtījusi. Man rodas pretjautājums - un cik dāvanas kvieči atsūtījuši krustmātei no krustmātes visu šo gadu laikā?Cik reizes viņi ir apsveikuši savu krustmāti?Vai tiešām viņi iedomājās, ka pienākumi būs tikai krustmātei pret krustmeitu un ne otrādi?Es domāju Kerkira ātri vien saprata, ka viņi ar vīru tikai DOD, DOD un DOD, bet pretī dabūn ne paldies, ne citus pieklājības apliecinājumus. Maksimums mocarta konfektes pāris un saskaldītu īres mājas bruģi. Domāju, ka kvieči arī ne reizi neaizdomājās, ka Graudiņiem nav pienākums to bērnu arī nepārtraukti barot par saviem līdzekļiem. Reaaali par visiem 100 saprotu Graudiņus. Laimīgi tikuši vaļā no tiem parazītiem. Jā, smagi kļūdījās piekrītot ņemt Miu par krustmeitu, bet noteikti draudzības sākumā neiedomājās, ka šitie parazīti uzdzīvos uz viņu rēķina.
cik svētkos lopi ir apsveikuši graudinas bērnus? Tādi parazīti vēl japamekle
26.03.2026 17:20 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46849
Reģ: 06.11.2022
qwe @ 26.03.2026 17:20

Kādas dāvanas Graudiņas bērniem, viņi paši savus bērnus nejēdz apsveikt. Pat to vienīgo, kas vēl acu priekšā. Cik reizes par Mias vārdadienu atceras tikai tāpēc, ka forumā izlasījuši.
Par pārējiem pat nerunājot. Tie no acīm prom, no sirds ārā...😖
26.03.2026 17:35 |

10 gadi
Reitings 20657
Reģ: 21.03.2014
EsPati @ 26.03.2026 17:15
Vispār, es tā aizdomājos. Kvieči te pukst, ka mīļā krustmāmiņa pusotra gada laikā krustmeitiņai nevienu dāvanu nav atsūtījusi. Man rodas pretjautājums - un cik dāvanas kvieči atsūtījuši krustmātei no krustmātes visu šo gadu laikā?Cik reizes viņi ir apsveikuši savu krustmāti?Vai tiešām viņi iedomājās, ka pienākumi būs tikai krustmātei pret krustmeitu un ne otrādi?Es domāju Kerkira ātri vien saprata, ka viņi ar vīru tikai DOD, DOD un DOD, bet pretī dabūn ne paldies, ne citus pieklājības apliecinājumus. Maksimums mocarta konfektes pāris un saskaldītu īres mājas bruģi. Domāju, ka kvieči arī ne reizi neaizdomājās, ka Graudiņiem nav pienākums to bērnu arī nepārtraukti barot par saviem līdzekļiem. Reaaali par visiem 100 saprotu Graudiņus. Laimīgi tikuši vaļā no tiem parazītiem. Jā, smagi kļūdījās piekrītot ņemt Miu par krustmeitu, bet noteikti draudzības sākumā neiedomājās, ka šitie parazīti uzdzīvos uz viņu rēķina.
tapēc, ka kirpiči no sevis iedomājas pasaules zvaigznes un citiem viņu priekāā jāklanās, jāklāj galdi, jālej alkohols, jādāvina dāvanas. Kāpēc gan viņiem būtu citu labā jāpūlas? Un neaizmirsīsim, ka viņi ir pliki un nabagi, un tomēr citu sveikšana, ciemošanās utt.maksā - dāvanas, ziedi, ciemakukulis. Kāpēc tērēties, šie jau tāpat prot visur ierasties tukšām rokām un tukšiem vēderiem.
26.03.2026 17:55 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46849
Reģ: 06.11.2022
Adele4 @ 26.03.2026 17:55
tapēc, ka kirpiči no sevis iedomājas pasaules zvaigznes un citiem viņu priekāā jāklanās, jāklāj galdi, jālej alkohols, jādāvina dāvanas. Kāpēc gan viņiem būtu citu labā jāpūlas? Un neaizmirsīsim, ka viņi ir pliki un nabagi, un tomēr citu sveikšana, ciemošanās utt.maksā - dāvanas, ziedi, ciemakukulis. Kāpēc tērēties, šie jau tāpat prot visur ierasties tukšām rokām un tukšiem vēderiem.

Ne tikai ar tukšām rokām - viņi vēl paņems līdzi tukšas kastītes, lai var salātus, gaļu un torti līdzi uz mājām paņemt :D Lai pietiek vēl vienai dienai :D
Un paši to uzskatīs par neparasti viltīgu gājienu, ko neviens nekad neatkodīs :D
26.03.2026 18:13 |

Reitings 26538
Reģ: 08.01.2024
qwe @ 26.03.2026 17:20
Viņu attaisnojums noteikti ir tas, ka Graudiņas bērni nav krustbērni. 😂
26.03.2026 18:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!