KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1764
Reģ: 19.05.2025
Erna @ 20.03.2026 00:12
ta muļķe viņa ir! Bērnībā izlutināta smukulīte ar attīstības aizturi, tā arī savu mūžu dzīvo. Kā trīsgadniece...

Ja tāda baigā ragana, kā nākas ka dzīvo kā pusbomze? Veselība un nervi čupā pašai, vīrs arī neizskatās dikti veselīgs. Par bērnu, nu… nav tur ok.
Pašai nekas neiet, bet muti brūķē uz citiem. Tizlene.
20.03.2026 09:56 |

10 gadiPatīk
Reitings 4909
Reģ: 31.10.2010
Nu viss, vecā nomierinājās? Izrējās un ielīda atpakaļ būdā.
20.03.2026 09:58 |

Reitings 1764
Annie @ 20.03.2026 09:29
Ko tas Kivičs kādam var maksāt? Labi, ka pašiem pietiek. Kāpēc Gobzems nevazā? Ko viņš jaunu par viņiem var pateikt? Gobzems meklē sensāciju, lai būtu iespējami lielāks efekts.

Gobzemam ir daži nesizskaramie, ko es arī nesaprotu, piemēram Didrihsoni un viņu mūžīgās mahinācijas. Tur būtu ko ventilēt! Bet viņš neaiztiek. Es nedomāju ka Didriķi viņam samaksāja, skopi viņi.
Kivi arī neaiztiek!! bet varbūt Kivičs par Gobzemi zina kaut ko sliktu, un Gobzems zina ka kiviči ir psihi. Gobzemam ir ko zaudēt, Kivičiem nav.
20.03.2026 10:26 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46431
Reģ: 06.11.2022
Minelūše @ 20.03.2026 09:58
Nu viss, vecā nomierinājās? Izrējās un ielīda atpakaļ būdā.

Gan jau saimnieks pudeli atņēma. Šovakar jābūt Talsos, sestdien - Liepājā. Vecā ragana varēs atkal tēlot princesi, piekarināt liekos matus un savā zāģā balsī visiem vēlēt skaistu nedēļas nogali. :D
20.03.2026 10:26 |

Reitings 2054
Reģ: 17.06.2024
Draudzenīte @ 20.03.2026 10:26

Gobzemam ir daži nesizskaramie, ko es arī nesaprotu, piemēram Didrihsoni un viņu mūžīgās mahinācijas. Tur būtu ko ventilēt! Bet viņš neaiztiek. Es nedomāju ka Didriķi viņam samaksāja, skopi viņi.
Kivi arī neaiztiek!! bet varbūt Kivičs par Gobzemi zina kaut ko sliktu, un Gobzems zina ka kiviči ir psihi. Gobzemam ir ko zaudēt, Kivičiem nav.

Es par šo arī iedomājos, ka varbūt Kivis par Gobzemu zin kaut ko intresantu, tāpēc viņš klusē.
20.03.2026 10:39 |

Reitings 1764
ohh, Pelikāns dzēsusi FB to murgu Kerkiras postu, tur bija tuvu 200 komentiem un pārsvarā neglaimojoši. Palicis tikai viens cits jaunāks ar dažiem komentāriem. Tik žēl ka screenus nesataisīju, komenti bija dikti labi.
20.03.2026 10:43 |

Reitings 498
Reģ: 07.04.2025
smūtijs @ 20.03.2026 10:39

Es par šo arī iedomājos, ka varbūt Kivis par Gobzemu zin kaut ko intresantu, tāpēc viņš klusē.

pēc tā izskatās. Bet tas viss ir tik nožēlojami. Tēlo glābēju, tautas varoni, bet aiztiek tikai tos, kuri nemaksā un reālos mudakus un pāri darītājus bērniem, saudzē, jo tie maksā vai ir kāds kompromāts par viņu pašu? Fu.
20.03.2026 10:45 |

Reitings 24739
Reģ: 27.11.2018
smūtijs @ 20.03.2026 10:39

Par to skandalozmu gan nepiekritīšu Gobzis bieži publicē no pirksta izzīstus “faktus”, pilnīgi neinteresantas un tukšas lietas par nonamiem. Tieši Kirpičus varētu kārtīgi “papurināt” citādi viņi sēž savos mēslos jau gadiem, un neviens to visu negrib kustināt.
Par naudu … nu jā, ko no viņiem vispār paņemt. Bet tajā pašā laikā zinot viņu prioritātes var iešķiebt katru mēnesi kādu summiņu, bērniem jau nav jātērējas vai kam citam jēgpilnam, . Es jau iztēlojos kā lišķējas Kivičs Gobim:“Mīļais draugs, 90% no tiem, kas tevi lasa, tev neziedo. Es tev regulāri Mēs abi tik līdzīgi - mums tās trakās bijušās, man bērnus atņēma… Vecīt, malacis, kā tu viņai parādīji, tu esi tik patiess”😀
Liene:“Jūs, augsti godājamais dzejniek, mēs abi esam mākslinieki, un jūs esat visdrosmīgākais latviešu vīrietis. Mēs jūs apbrīnojam.”😀
Vai arī tiešām ir kāds kompromāts!
20.03.2026 10:55 |

10 gadi
Reitings 20462
Reģ: 21.03.2014
loija @ 20.03.2026 10:45

pēc tā izskatās. Bet tas viss ir tik nožēlojami. Tēlo glābēju, tautas varoni, bet aiztiek tikai tos, kuri nemaksā un reālos mudakus un pāri darītājus bērniem, saudzē, jo tie maksā vai ir kāds kompromāts par viņu pašu? Fu.
es reiz Gobzemam šo pajautāju. Atbildēja, ka kiviči neesot interesanti.
Tātad nodokļu nemaksātaji, bērnu un dzīvnieku pametēji, alimentu nemaksātāji, utt.viņam nav interesanti
20.03.2026 10:55 |

10 gadi
Reitings 11121
Reģ: 17.09.2009
Kerkirai tiktok live. Viņa pēc paviāna izskatās.
20.03.2026 11:00 |

Reitings 1706
Reģ: 04.07.2024
Allaž pabrīnos par Lienes liekulību un arī par to, ka vēl arvien ir cilvēki, kas viņai tic. Beidzot alkohols norāvis uz brīdi viņas masku un ļoti labi, ka šoreiz internetā viņas patiesā runa ir izlasāma. Nākamreiz, kad Liene sāks dūdot kaut ko par to, kā sievietēm jāatbalsta citai citu, kaut ko par savu labsirdību utt. , viņai šī patiesā runa jāatgādina. Un ir tik acīmredzami, kaut ko par viņā plosās izmisīga skaudība par to, ka citi spēj kaut kā kulties uz priekšu, bet viņa tā arī palikusi bezcerīga lūzere. Lindemane taču savulaik bija tāda draudzene, tāda draudzene, redzēju tås blondās daiļavas dzīvojamies pa kazino un naktsklubiem un tērējot vīru naudu. Tagad, kad Lindemane kaut ko tomēr spējusi izdarīt, skaudīgā ċūsku vecene liek četrus gadus vecas ziņas, laikam taču speciāli rakstījusi pārējām bijušajām misisenēm, lai kaut kā ieriebtu . Liene, kā tad “jaudīgais projekts” sieviete- sievietei”, ar ko tas labāks par Kerkiras miljonu projektu.? Tevi no turienes izmeta vai vienkārši dāmas pašas saprata, cik tā ideja ir stulba? Kerkira arī nav nekāds intelekta monstrs, bet, salīdzinot ar Lieni, pat viņa gan izskatās daudz labāk, gan spēj parūpēties par ğimeni un bērniem, gan spēj kaut ko noorganizēt , kaut vai glupu projektu. Liene, kas Tu tāda esi? Tai MI uzzīmētai blondīnei ar Tevi ne mazākās līdzības, žēl, ka nav bildes, kā vem savu žulti tekstā par “bērnu, kas izmests miskastē”, tas atbilst pašreizējai skaudīgajai lūzerei. brīnos, ka ir tik lētticīgi cilvēki, kas šos alkoholiķes tekstus ņem par pilnu.
20.03.2026 11:02 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46431
Reģ: 06.11.2022
Castorella @ 20.03.2026 11:02
Allaž pabrīnos par Lienes liekulību un arī par to, ka vēl arvien ir cilvēki, kas viņai tic. Beidzot alkohols norāvis uz brīdi viņas masku un ļoti labi, ka šoreiz internetā viņas patiesā runa ir izlasāma. Nākamreiz, kad Liene sāks dūdot kaut ko par to, kā sievietēm jāatbalsta citai citu, kaut ko par savu labsirdību utt. , viņai šī patiesā runa jāatgādina. Un ir tik acīmredzami, kaut ko par viņā plosās izmisīga skaudība par to, ka citi spēj kaut kā kulties uz priekšu, bet viņa tā arī palikusi bezcerīga lūzere. Lindemane taču savulaik bija tāda draudzene, tāda draudzene, redzēju tås blondās daiļavas dzīvojamies pa kazino un naktsklubiem un tērējot vīru naudu. Tagad, kad Lindemane kaut ko tomēr spējusi izdarīt, skaudīgā ċūsku vecene liek četrus gadus vecas ziņas, laikam taču speciāli rakstījusi pārējām bijušajām misisenēm, lai kaut kā ieriebtu . Liene, kā tad “jaudīgais projekts” sieviete- sievietei”, ar ko tas labāks par Kerkiras miljonu projektu.? Tevi no turienes izmeta vai vienkārši dāmas pašas saprata, cik tā ideja ir stulba? Kerkira arī nav nekāds intelekta monstrs, bet, salīdzinot ar Lieni, pat viņa gan izskatās daudz labāk, gan spēj parūpēties par ğimeni un bērniem, gan spēj kaut ko noorganizēt , kaut vai glupu projektu. Liene, kas Tu tāda esi? Tai MI uzzīmētai blondīnei ar Tevi ne mazākās līdzības, žēl, ka nav bildes, kā vem savu žulti tekstā par “bērnu, kas izmests miskastē”, tas atbilst pašreizējai skaudīgajai lūzerei. brīnos, ka ir tik lētticīgi cilvēki, kas šos alkoholiķes tekstus ņem par pilnu.

Ir tāds vecs, labs teiciens: "Tu vari apmuļķot dažus cilvēkus visu laiku un visus cilvēkus kādu laiku, bet tu nevari apmuļķot visus cilvēkus visu laiku".
Vienmēr būs daļa cilvēku, kuriem smadzeņu vietā divi zirņi grab.
20.03.2026 11:33 |

Patīk
Reitings 27865
Reģ: 09.12.2015
Šis nu beidzot absolūti parādīja, cik ļoti nevesela mātīte ir Liene. Tikai psihiski slima vecene spētu uzrakstīt, ka viņas bērns ir izmests miskastē.
Skaidrs, ka tieši tik ļoti viņai pašai Mia ir noriebusies, ka gatava bezmaz ar varu uzgrūzt kādam citam audzināt.
20.03.2026 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits