Erna @ 20.03.2026 00:12ta muļķe viņa ir! Bērnībā izlutināta smukulīte ar attīstības aizturi, tā arī savu mūžu dzīvo. Kā trīsgadniece...
Annie @ 20.03.2026 09:29Ko tas Kivičs kādam var maksāt? Labi, ka pašiem pietiek. Kāpēc Gobzems nevazā? Ko viņš jaunu par viņiem var pateikt? Gobzems meklē sensāciju, lai būtu iespējami lielāks efekts.
Minelūše @ 20.03.2026 09:58Nu viss, vecā nomierinājās? Izrējās un ielīda atpakaļ būdā.
Draudzenīte @ 20.03.2026 10:26
Gobzemam ir daži nesizskaramie, ko es arī nesaprotu, piemēram Didrihsoni un viņu mūžīgās mahinācijas. Tur būtu ko ventilēt! Bet viņš neaiztiek. Es nedomāju ka Didriķi viņam samaksāja, skopi viņi.
Kivi arī neaiztiek!! bet varbūt Kivičs par Gobzemi zina kaut ko sliktu, un Gobzems zina ka kiviči ir psihi. Gobzemam ir ko zaudēt, Kivičiem nav.
smūtijs @ 20.03.2026 10:39
Es par šo arī iedomājos, ka varbūt Kivis par Gobzemu zin kaut ko intresantu, tāpēc viņš klusē.
Par to skandalozmu gan nepiekritīšu Gobzis bieži publicē no pirksta izzīstus “faktus”, pilnīgi neinteresantas un tukšas lietas par nonamiem. Tieši Kirpičus varētu kārtīgi “papurināt” citādi viņi sēž savos mēslos jau gadiem, un neviens to visu negrib kustināt.smūtijs @ 20.03.2026 10:39
Es par šo arī iedomājos, ka varbūt Kivis par Gobzemu zin kaut ko intresantu, tāpēc viņš klusē.
es reiz Gobzemam šo pajautāju. Atbildēja, ka kiviči neesot interesanti.loija @ 20.03.2026 10:45
pēc tā izskatās. Bet tas viss ir tik nožēlojami. Tēlo glābēju, tautas varoni, bet aiztiek tikai tos, kuri nemaksā un reālos mudakus un pāri darītājus bērniem, saudzē, jo tie maksā vai ir kāds kompromāts par viņu pašu? Fu.
Castorella @ 20.03.2026 11:02Allaž pabrīnos par Lienes liekulību un arī par to, ka vēl arvien ir cilvēki, kas viņai tic. Beidzot alkohols norāvis uz brīdi viņas masku un ļoti labi, ka šoreiz internetā viņas patiesā runa ir izlasāma. Nākamreiz, kad Liene sāks dūdot kaut ko par to, kā sievietēm jāatbalsta citai citu, kaut ko par savu labsirdību utt. , viņai šī patiesā runa jāatgādina. Un ir tik acīmredzami, kaut ko par viņā plosās izmisīga skaudība par to, ka citi spēj kaut kā kulties uz priekšu, bet viņa tā arī palikusi bezcerīga lūzere. Lindemane taču savulaik bija tāda draudzene, tāda draudzene, redzēju tås blondās daiļavas dzīvojamies pa kazino un naktsklubiem un tērējot vīru naudu. Tagad, kad Lindemane kaut ko tomēr spējusi izdarīt, skaudīgā ċūsku vecene liek četrus gadus vecas ziņas, laikam taču speciāli rakstījusi pārējām bijušajām misisenēm, lai kaut kā ieriebtu . Liene, kā tad “jaudīgais projekts” sieviete- sievietei”, ar ko tas labāks par Kerkiras miljonu projektu.? Tevi no turienes izmeta vai vienkārši dāmas pašas saprata, cik tā ideja ir stulba? Kerkira arī nav nekāds intelekta monstrs, bet, salīdzinot ar Lieni, pat viņa gan izskatās daudz labāk, gan spēj parūpēties par ğimeni un bērniem, gan spēj kaut ko noorganizēt , kaut vai glupu projektu. Liene, kas Tu tāda esi? Tai MI uzzīmētai blondīnei ar Tevi ne mazākās līdzības, žēl, ka nav bildes, kā vem savu žulti tekstā par “bērnu, kas izmests miskastē”, tas atbilst pašreizējai skaudīgajai lūzerei. brīnos, ka ir tik lētticīgi cilvēki, kas šos alkoholiķes tekstus ņem par pilnu.