sākumskola pabeigta, sākas pamatskola, liels trieciens mazajam lieņukam 😀kapibara @ 19.03.2026 08:49
Jā. Šogad 4. klase. Nebūs vairāk 3. klase. 😂
maijpukjiite @ 19.03.2026 08:09joki jokiem, bet es domāju, ka tā publiskā gānīšanās, ko mēs redzam insta storijos, ir tikai aisberga redzamā daļa. Es nebūtu izbrīnīta, ja Liene savos paasinājuma brīžos var uzvesties pilnīgi neadekvāti arī privāti lamājoties, zvanot, draudot. Kas zina, kas viņai galvā darās. Ja viņai ir kāda psihiska saslimšana, varbūt viņa kaut ko lieto un klāt pa virsu uztrekterē alkoholu, tad pat likumsakarīgi, ka viņa aiziet pa astrālo mākslinieku dimensiju. Bet nu ko mēs, maukas ar izkaltušām vagīnām, vispār saprotam 😅
turklāt vēl alkoholiķe ar tricosam rokām, kā lieņuks rakstīja . Tādai dot savu bērnuCīlija @ 19.03.2026 08:59Lienīte, grib, lai viņas bērnu aprūpē, kāds kuram mājās nav ko ēst un tāpēc jāpārdod laulības gredzeni (tas izejot no ļenkas pašās stāstījum), es ir beigts :D :D :D
Katriiina @ 19.03.2026 08:24Un vēl viens jautājums, kāpēc pati Kivičiene nevar sēdēt mājās ar bērnu??? 😀😀
MinkaMurrrrr @ 19.03.2026 09:34Kivičiene raksta , ka Kerkira pametusi suni. Paši vai tad arī nepameta? 🤣
Minelūše @ 19.03.2026 09:16Vispār es nesaprotu, kāpēc viņa tieši tagad par to Kerkiru iesvilās. Tā taču diez vai ir pirmā reize, kad viņa viņiem atsaka ņemties ar Miu, citādi sen būtu atstājuši, nevis valkājuši sīko līdzi pa pasākumiem. Ko šoreiz viņai tā pakaļa aizdegās?
LilyLady @ 19.03.2026 09:45
Iespējams, Talsi vai Liepāja pateica, ka sīkais pasākumā nākt iekšā nevarēs, un Kiviči cerēja ar VEF koncerta biļetēm piekukuļot Kerkiru, lai šajā nogalē pieskata Miu. Plāns izgāzās un vecā vista psiho, jo viņai tik ļoti patīk maisīties pa visiem tiem burziņiem.
------------
Es jau nu gan Kerkiras vietā neklusētu. Visu pastāstītu. Kā Kiviči dzerstās, atstāj bērnu un nebrauc pakaļ. Un nešaubīgi ir vēl lietas, ko Kerkira varētu atklāt. Citādi abi parazīti pieraduši, ka var gānīties uz citiem, bet pretī nekad nedabon.
MinkaMurrrrr @ 19.03.2026 09:34Kivičiene raksta , ka Kerkira pametusi suni. Paši vai tad arī nepameta? 🤣

Katekatete @ 19.03.2026 09:59
Iesniegumu var rakstīt ja kāds nav apsveicis tavu bērnu dz.diena ???? 😀😀😀😀 Un no kura laika krustmātei būtu jāaudzina bērni ??? Paši ar resnoo neesat domājuši audzināt ? Piiipec vnk