Draudzenīte @ 03.02.2026 14:48
Nodokļu un alimentu nemaksātājs un bezdarbniece alimentu nemaksātāja izklaidējas Dubaijā ♥♥
Mjāāā…
It kā Tu ko zinātu @ 03.02.2026 15:07Kad bērni nav jāuztur, tad var arī paceļot.
nevajag arī tik traki dramatizēt😄. Nu viņiem ir labi kā ir, viņi ceļo🤷♀️. Dubaja jau kādu laiku, manā skatījumā, ļoti pārvērtēts gala mērķis. Bet arī nu atkal, katram savs. Kādam vajag pilnu dienas programmu, apskates objektus, kādam fancy vietas, Kādam veikalus, kādam vienkārši klīst apkārt. Man laikam vienkārši skauž, jo es nevaru atļauties ceļot, man jālabiekārto māja😂😂😂. Bet vienmēr esmu ar jautājumzīmi uz galvas KĀ šādi cilvēki var? Nu es reāli gribētu iedzert kafiju ar abiem un izjautāt KĀ??? Laikam visa veiksmes atslēga, būt bezatbildīgiem, nemaksāt nodokļus un noairēt bērnus? Nu kā?😂 😂😂 Man laikam jāiet mācīties finanšu pratība😂LabaDabaDa @ 03.02.2026 15:53
Tieši tā. Viss atkarīgs no prioritātēm. Bērniem viņi neko netērē, paši sev zobus nelabo, pie normāla friziera neiet, vispār nekur neiet, dzīvo vienistabas dzīvoklī Imantā un brauc apkārt ar vecu grabažu. Parādus atdot netaisās, iekrājumu nav, nekā nav. Visu nopelnīto momentā notriec, it kā nauda varētu iziet no modes.
Un tādus "ceļojumus" kā viņējie var atļauties pat nabadzīgi studenti. Lētākie nesezonas avioreisi, un pa nakti var palikt lidostā, pie paziņām vai kādos shady moteļos. Dienā var staigāt pa ielām vai gulēt pālī pie auksta baseina.
Es tādos "ceļojumos" nebrauktu, pat ja man piemaksātu.
BugsPony @ 03.02.2026 15:57Gaidam foto no pludmales, viesnīcas un mošejām.
Ak, nē mēs par kivičiem runājam. Izskraidīs ar kājām visu Dubaiju um safotogrāfēs visas bodes un dārgas mašīnas. Še tev Dubaija lienes gaumē.
It kā Tu ko zinātu @ 03.02.2026 16:06nevajag arī tik traki dramatizēt?. Nu viņiem ir labi kā ir, viņi ceļo?♀️. Dubaja jau kādu laiku, manā skatījumā, ļoti pārvērtēts gala mērķis. Bet arī nu atkal, katram savs. Kādam vajag pilnu dienas programmu, apskates objektus, kādam fancy vietas, Kādam veikalus, kādam vienkārši klīst apkārt. Man laikam vienkārši skauž, jo es nevaru atļauties ceļot, man jālabiekārto māja???. Bet vienmēr esmu ar jautājumzīmi uz galvas KĀ šādi cilvēki var? Nu es reāli gribētu iedzert kafiju ar abiem un izjautāt KĀ??? Laikam visa veiksmes atslēga, būt bezatbildīgiem, nemaksāt nodokļus un noairēt bērnus? Nu kā?? ?? Man laikam jāiet mācīties finanšu pratība?
It kā Tu ko zinātu @ 03.02.2026 16:06nevajag arī tik traki dramatizēt?. Nu viņiem ir labi kā ir, viņi ceļo?♀️. Dubaja jau kādu laiku, manā skatījumā, ļoti pārvērtēts gala mērķis. Bet arī nu atkal, katram savs. Kādam vajag pilnu dienas programmu, apskates objektus, kādam fancy vietas, Kādam veikalus, kādam vienkārši klīst apkārt. Man laikam vienkārši skauž, jo es nevaru atļauties ceļot, man jālabiekārto māja???. Bet vienmēr esmu ar jautājumzīmi uz galvas KĀ šādi cilvēki var? Nu es reāli gribētu iedzert kafiju ar abiem un izjautāt KĀ??? Laikam visa veiksmes atslēga, būt bezatbildīgiem, nemaksāt nodokļus un noairēt bērnus? Nu kā?? ?? Man laikam jāiet mācīties finanšu pratība?
qwe @ 03.02.2026 15:49Un vispār miai nav obligātā apmācība bērnudārzā, jo ir jau 5 gadi? Vai arī mazā jau pelna naudu dubajā čigankleitā ar izkrāsotu seju dejojot go go dejas?
Tàpēc arī tàdas plikadīdas ceļo, viņiem nav nekā, nekā, kur būtu jāieguldās, lai atmaksātos ilgtermiņà, tik cik mugurà un vēderā un mugurā atī sinsays, ne viniem bērnos jāieguldās, ne sevī, ne īpašumā, ne 3.pensijas līmenī, nekur. Tā arī var ceļot.It kā Tu ko zinātu @ 03.02.2026 16:06nevajag arī tik traki dramatizēt?. Nu viņiem ir labi kā ir, viņi ceļo?♀️. Dubaja jau kādu laiku, manā skatījumā, ļoti pārvērtēts gala mērķis. Bet arī nu atkal, katram savs. Kādam vajag pilnu dienas programmu, apskates objektus, kādam fancy vietas, Kādam veikalus, kādam vienkārši klīst apkārt. Man laikam vienkārši skauž, jo es nevaru atļauties ceļot, man jālabiekārto māja???. Bet vienmēr esmu ar jautājumzīmi uz galvas KĀ šādi cilvēki var? Nu es reāli gribētu iedzert kafiju ar abiem un izjautāt KĀ??? Laikam visa veiksmes atslēga, būt bezatbildīgiem, nemaksāt nodokļus un noairēt bērnus? Nu kā?? ?? Man laikam jāiet mācīties finanšu pratība?
abiem pat paika nav jāpērk, sarijas un saņemas līdzi lieveņos uz visu nedēļu.LabaDabaDa @ 03.02.2026 16:46
Ietaupi kafijas naudu. Tu jau pati atbildēji uz savu jautājumu.
Turklāt Kvieči nevienam neko neizmaksā :D
es taču ironizēju😄😄😄smūtijs @ 03.02.2026 16:37
Kāda veiksmes atslēga? Visu visulaiku notriekt? Nedomāt par nākotni? Uzspļaut veselībai? Būt visu nīstiem? Viņi ir labs pierādījums, kā nedarīt. ? nu izskatās, ka viņi dzīvo tā, lai vecumdienas nekad nepienāktu un pieņemu, ka Miai, ka tā būs pieteikamā vecumā, liks viņus uzturēt.
Ariete @ 03.02.2026 18:47Paskatieties FB Kiviča storiju - koncerts Abu Dhabi 7.02. ?
Kaut kāda sawļe Sigita ielikusi. Bet koncerta lokācija nav ielikta. Wtf. ?