yay @ 01.02.2026 21:32
vinam labakaja gadijuma blokes tiktok kontu, tas vispar neko nedos
Rietumusawle @ 01.02.2026 21:37
Nu labak, lai bloke nevis ar Miu sak komunicet kaut kadi divaini.
Mātīte arī parubījusies. Un šie ir tie abi, kas apsūdz bāriņtiesu netaisnīgā attieksmē? Drausmas! Tas bērns reāli aug savā vaļā un dzīvo tiktokā.yay @ 01.02.2026 21:55
tas gan. Vienkārši ļoti dīvaini, ka nezcik stundas jau resnais nav pie telefona. Izrubijies.
šis laikam man tēmēts. Neesmu rakstījusi, ka Mia viss kàrtībā. Lasīt arī ir jāprot, turklāt, lasīto arī uztvertt jāprot. Cerams noziņoji, nevis tikai uzrskstīji, ka vajag ziņot.Rietumusawle @ 01.02.2026 21:27
Vajag tiktok zinot – Child safety / Minor safety
– vai Neglect / endangerment. Un varbut ari kadai piezvanit policijai..ipasi tai kura te saka, ka Miai viss labi.
Vēdera vīruss ar vemšanu. 🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣 Vakar vēl tāds nebija kad jādzer ar večiem.EllaNoElles @ 01.02.2026 22:26Nu re arī Leņķis pamodies.
Slima esot, vitamīnus lietojot, svaru zaudējot, vēdera vīrusu dabūjusi. Nespējot neko darīt.
Atlikt diršanu, poha iet ārā vienkārši
jaukuminsh @ 01.02.2026 22:28cik paredzami, dzeguzei esot slikti un neko neēdot :D šitā būs pēc katra koncerta?
Minelūše @ 01.02.2026 20:40
Man paliek nelabi un manis tur nemaz nebija. Es vispār nevaru iedomāties aiziet uz koncertu, kur dziedātājs pusceļā būtu piemāvies. Un vēl samaksāt 20 eiro, lai klausītos jēlības. Viņam pašam tiešām tas liekas normāli? Da nu nafig, es labāk piemetu vēl drusku naudu klāt un aizeju uz Dona koncertu.
It kā Tu ko zinātu @ 01.02.2026 22:16šis laikam man tēmēts. Neesmu rakstījusi, ka Mia viss kàrtībā. Lasīt arī ir jāprot, turklāt, lasīto arī uztvertt jāprot. Cerams noziņoji, nevis tikai uzrskstīji, ka vajag ziņot.

Rozāforums @ 01.02.2026 23:23
sveiki, mēs jau kopš nedēļas sākuma (kad tika apgānīta bāriņtiesa) dzeram, ir smagi ,baigā poha un nelabums , darāma daudz (mati jāaudzē) un vispār pēc vakardienas alkohola daudzuma, esmu zaudējusi svaru (sanāca korķēt visu dienu šodien) uz rītu jābūt veselai (jādabū sīkais uz dārziņu, tad varēs salāpīties kādā kafūzī ar bīlovedu) Priekā!