akul12 @ 02.01.2026 14:19
Par to nestrīdos, bet gan par "burkā" kundžu smaku forumā... ?
par šo arī nobŕinijos.uzspīd saule-lenkai uzreiz pavasaris un putniņi čivinaLabaDabaDa @ 02.01.2026 15:01Un var redzēt, cik "riktīgi silts pavasaris" - pilnīgi visi garāmgājēji ģērbušies biezajās pufaikās! Neviens nav ģērbies tik plāni kā Mia. Pie ezeriem taču parasti ir vējains.
Izrādās šie pie Helmaņa meitas bijuši, tapēc jau aizliegts likt IG, bet lieņuks nolohojies ar govju gotogrāfijām un X tā KaraLiene atkodusi. Ta kā lielie ceļotāji uz haļavu atkal bijuši.GlorijaGrevcova @ 02.01.2026 14:13
Par to kalnu namiņu interesanti, pirmā vieta, kurā Lenokss nesabildēja katru stūri, cilvēkus un siermaizes. Acīmredzot tika stingri noteikts, ka ja Kviecis stiepj līdzi taboru, tad aizliegts fotografēt.
Tāpēc jau ir tikai skats no terases uz kalniem un neko neizsakoši siera gabali.
Kivičene taču storijos pirms tam arī mermelēja par brāļa meitiņas satikšanu. Viņas brālis vai tad dzīvo/strādā Šveices pierobežā? Klusē kā partizāns ??? Un, jā, tajā namiņā ilgi nebija, laikam nebij ļauts palikt, tikai uz Kvieča kviekšanas laiku.
Tusnelda @ 02.01.2026 10:16
Man domāt, viņai nemaz nav iespējas izvēlēties skaistus skatus, jo jāvelkas pakaļ veprim. Kur šim labpatīk klumburēt (un izlikties, ka tādu Lieni nemaz nepazīst), tur švabra teciņiem skrien aiz muguras.??
tad gan Helmanis ir sīkstulis😁nav ne Miai jaunas drēbītes sadotas, ne groziņā nabagiem kas iedots līdz. Kauč siermaizīti varēja sasmērētDabaTevivēro @ 02.01.2026 16:35Izrādās šie pie Helmaņa meitas bijuši, tapēc jau aizliegts likt IG, bet lieņuks nolohojies ar govju gotogrāfijām un X tā KaraLiene atkodusi. Ta kā lielie ceļotāji uz haļavu atkal bijuši.
Babebbq @ 02.01.2026 16:39
Bet tā arī reāli ir, es viņus redzēju Tukuma Rimi kādu laiku atpakaļ, un bija vismaz 2m distance ? abas ar Miu skrēja no aizmugures
Castorella @ 02.01.2026 16:51tad gan Helmanis ir sīkstulis?nav ne Miai jaunas drēbītes sadotas, ne groziņā nabagiem kas iedots līdz. Kauč siermaizīti varēja sasmērēt
Jāņem vērā, ka pakulienei putniņi čivina pašas galvā, ar katru gadu arvien skaļāk.Adele4 @ 02.01.2026 15:09par šo arī nobŕinijos.uzspīd saule-lenkai uzreiz pavasaris un putniņi čivina
Babebbq @ 02.01.2026 16:39
Bet tā arī reāli ir, es viņus redzēju Tukuma Rimi kādu laiku atpakaļ, un bija vismaz 2m distance ? abas ar Miu skrēja no aizmugures
LilyLady @ 02.01.2026 18:00
Es esmu viņus tc Damme Imantā redzējusi - vepris lieliem soļiem diebj pa priekšu, lecīgi lūrot acīs visiem, kas uz šo paskatās, un nopakaļ izmisīgi skrien vecā vista ar sīko.