LabaDabaDa @ 02.09.2025 10:24
Atvainojos, bet vai tiešām ir tik grūti PAŠAI iekopēt linku, lai to atvērtu? It sevišķi, ja nav grūti uzrakstīt veselu komentāru par to?
Ja cilvēks ir atradis interesantu linku, es saku paldies, nevis kritizēju.
Erna @ 02.09.2025 12:59tā piebilde par groziņiem liecina, ka viņi nemaz nevienā citā izstādē nav bijuši un nesaprot, kā tās lietas notiek. Ar groziņiem! Un tad krāmēs to visu uz kāda kopēja galda? Vai katrs ar savu kūciņu/konfektīti/zefīriņu vazāsies apkārt, vēl trīs groziņā, ko piedāvāt citiem?
Draudzenīte @ 02.09.2025 13:44Cerams manikīrei un viņas komandai sadarbība ar šiem parazītiem pāķiem atmaksājās. Slikta slava arī ir slava, bļe ?
Nu bet kā? Reportāža dzeltenajos portālos!LabaDabaDa @ 02.09.2025 14:26
Manikīre šai nedēļā varēja ietaupīt uz alkoholu, jo noteikti jutās apreibusi no viņu izelpas vien. Citus bonusus es šai sadarbībai pagaidām nevaru iedomāties. :D
vai tad kāds varēja iedomāties, ka mūsu lieņuks tik viltīgs ziķeris! Aptina resno dulburu ap pirkstu abi ar burkāntēvu ! Tik šamais to bildi tagad neapdomīgi ielika, vai tad nu tā vajadzēja visiem mistēriju atklāt 😀hurrem @ 02.09.2025 16:29meitenes....nedēļu nebiju te nākusi ar visu gatavošanos skolām, pirmajiem septembriem un nu jūs jau pašas saprotat, ''standarta pelēkās mājsaimnieces dzīve''... bet šodien te ar kafiju visu lasu un smejos līdz ausīm balsī...Ļenka laiku lieki nav tērējusi, skatos pēc komentiem, ka kodiens bijis nevājais. Un par burkāntēvu... :D :D :D es tiešām nebiju ieskatījusies, bet līdzība ar Mia ir 1:1. Vienmēr esmu domājusi, kamā tas bērns tik, piedodiet, neglīts un nelīdzīgs nevienam...nu laikam mistērija atrisināta, nu kā mēs tā - patiesība visu laiku bijusi mums tepat degungalā. :D :D :D
Pilgrim @ 02.09.2025 15:53Nu bet kā? Reportāža dzeltenajos portālos!
Pietiek nolikt laukus, te tā nenotiek. Mums balles ir foršas, tos kas aicina Kivičus pie lauku ballēm nepielīdzināt!Draudzenīte @ 02.09.2025 13:41
Lauku lieveņu ballīśu līmenis. Neko citu jau viņi nemāk un nav redzējuši. Māksla Lienes gaumē?
Jūs te ierēcat, bet Andirsis ka vilks blondajai ar krēslu...Varbūt jau preventīvi ziņot Policijas Akadēmijai?qwe @ 02.09.2025 16:38vai tad kāds varēja iedomāties, ka mūsu lieņuks tik viltīgs ziķeris! Aptina resno dulburu ap pirkstu abi ar burkāntēvu ! Tik šamais to bildi tagad neapdomīgi ielika, vai tad nu tā vajadzēja visiem mistēriju atklāt ?
Jā, tetrapankas viņķelis rokā un Rimi uzkodu plate!Rozāforums @ 02.09.2025 19:00nu Rīga jau dimd? sabiedrības krējums ar desmaizēm un rosoliem jau dodas uz ''izstādes'' noslēgumu ??
nebūs jau pirmo reizi ar krēslu pa to tukšo pauri, lieņuks pats šovā vai pie Timrota teica, ka vinai nav iebildumi un citām pat patīkot, ka sadod kārtīgiPilgrim @ 02.09.2025 19:01Jūs te ierēcat, bet Andirsis ka vilks blondajai ar krēslu...Varbūt jau preventīvi ziņot Policijas Akadēmijai?
laukos Tev tādu galdu saimniece saklāšana,ka ciemiņi mājas dosies ar groziņiem 😊Draudzenīte @ 02.09.2025 13:41
Lauku lieveņu ballīśu līmenis. Neko citu jau viņi nemāk un nav redzējuši. Māksla Lienes gaumē?
EnijaEnija @ 02.09.2025 20:51Tā. Kur atskaite no grandiozā izstādes noslēguma? Tiešām neviens neatnāca? Esmu šokā ??