Baseina čības + speķaini mati. Šausmas!yay @ 15.08.2025 15:41Māksliniece rozajās Depo baseina čībās MĀKSLAS GALERIJĀ.
Castorella @ 15.08.2025 11:52Patiesībā gandrīz apbrīnoju Lienes pašapziņu. Izglītības viņai nav, bet viņa nekaunās par to, ka vairākas reizes gāja uz sagatavošanās kursiem Mākslas akadēmijā, bet iekšă netika, tik un tā nezkāpēc dēvē sevi par mākslinieci. Un tas nabaga indiānis un tīğeris bija nepārprotami pārzīmēts no internetā atrodamām bildēm, taču Liene pamanījās nodēvēt par gleznām un pat ielikt labdarības izstādē (tas pasākums gan laikam beidzās ar skandālu par naudas lietām, (interesanti, kurš kuru tur apčakarēja). Laikam taču viņa visā nopietnībā uzskata, ka abstraktā māksla tiešām ir pilnīgi bezjēdzīgi smērējumi?
Castorella @ 15.08.2025 20:35Rietumusawle teksts @ 15.08.2025 19:28[/quote Varētu kādus piemērus, lūdzu?
Rumblerx @ 15.08.2025 20:34Vecā plekste būtu majas rosolu griezusi un maizes smērējusi savai izstades atklāšanai, bet nē, valkājas pa svešām kāzām kā tāds melns spoks.
ja Briseles karaliskā akadēmija neskaitās, tad Van Gogs tiešām bija neizglītots.LabaDabaDa @ 15.08.2025 20:45
Van Gogs, piemēram :D
Hermiine89 @ 15.08.2025 15:08Reiz -studiju gados man bija tāda druška, kas sevi daudzināja parskaistuli( objektīvai realitātei tas neatbilda) un par talantīgu režisori( arī tas bija tikai viņas fantāzijās). Galu galā viss rezultējās ar regulāru atpūšanos Tvaika ielā 2. Tas man ataust atmiņā ik reiz, kad paciente sauc sevi par mākslinieci un slidina savu personālizstādi, kurā vismaz puse darbu tapuši ķepu ļepu tehnikā pēdējā brīdī.
Castorella @ 15.08.2025 20:35Rietumusawle teksts @ 15.08.2025 19:28[/quote Varētu kādus piemērus, lūdzu?
Castorella @ 15.08.2025 22:28ja Briseles karaliskā akadēmija neskaitās, tad Van Gogs tiešām bija neizglītots.
Arī es izlasīju mēslojumi. 😂VissIrSlikti @ 15.08.2025 12:20
Izlasīju, ka tapuši mēslojumi ?
es tikai jautāju, kuri ir tie daudzie izcilie mākslinieki bez izglītības. Labi, Frīda Kalo, Ruso, varbūt Gogēnu vēl var nosaukt.(smieklīgi gan, protams, Lieni likt rindiņā ar viņiem) Bet cilvēki īsti nesaprot, ka arī abstraktā glezniecība prasa kaut vai izpratni par kompozīciju, materiāliem utt. Lai gleznotu kā Pikaso vai vismaz K.Brekte, vajag labi pārzināt klasisko glezniecību. Citādi iznāks kā kivičam, kurš tā reāli vairāk par Griķi, griķi pats sacerēt nespēj.Rietumusawle @ 16.08.2025 01:04
Tu to “neizglitots” pasniedz ta itka makslinieks tikai varbut, ja gajis makslas skola. Van Gogs apmekleja paris macibu iestades, bet ilgi neviena nemacijas. Henri Rousseau ari ir briniskigs makslinieks, kas negaja tradicionalo makslas skolu celu. Lienukam gan bija iespeja macities no Skulmem, gan iet macities sagatavosanas kursos bet tik un ta tikai vemienu-spigulu kombo sanak.
Castorella @ 15.08.2025 22:28ja Briseles karaliskā akadēmija neskaitās, tad Van Gogs tiešām bija neizglītots.