MeltedCheese @ 07.08.2025 20:08Par kādiem grašiem Ļenka īrē telpas? Lol
Kauna tev nav šitā runāt! Kivičiem ir miljons zem matrača! Skauģe!LilyLady @ 07.08.2025 20:31Ha, ha, ha - "tiem, kuriem nav super daudz finanses". Manikīre vienā teikumā pateica visu, kas jāzina par Kivičieni - bomze, kas pati uzbāzās, pati visu organizē, pati sevi slavina un reklamē. Naudiņas nekam krutākam naU. ????
krmmm @ 07.08.2025 23:07Vecā mīkla braukā ar velo un filmē Rīgu caur autobusa logu. Kā viņi bez auto taisās braukt uz tiem saviem lieveņiem Preiļos un kur tur vēl? Tas tik būtu cirks, ja ar visu ballītes iegriezēju kultos ar sabiedrisko vai kā līdzbraucēji citu mašīnās
Es naivajai kundzītei uzrakstīju IG, bet tur bezceris. Viņi ir tik izmisuši par ienākumiem, ka gatavi telpas izīrēt arī PutinamMinelūše @ 07.08.2025 21:46Nekas, gan jau šitā naivā kundzīte arī aplauzīsies un apdedzināsies, iesaistoties ar Kivičiem. Lai jau atbalsta dzērāju, dzeguzi un precētu veču slampu, kura ir tāda pati gleznotāja kā es kosmonaute.
Un ko nozīmē "jaunā māksliniece"? Ļenka tak sevi vienmēr pasniedz kā profesionāli, ķēpājoties jau no senseniem laikiem. Kāda vēl jaunā?
Hermiine89 @ 07.08.2025 23:37Es naivajai kundzītei uzrakstīju IG, bet tur bezceris. Viņi ir tik izmisuši par ienākumiem, ka gatavi telpas izīrēt arī Putinam
Hermiine89 @ 07.08.2025 23:37Es naivajai kundzītei uzrakstīju IG, bet tur bezceris. Viņi ir tik izmisuši par ienākumiem, ka gatavi telpas izīrēt arī Putinam
krmmm @ 07.08.2025 23:07Vecā mīkla braukā ar velo un filmē Rīgu caur autobusa logu. Kā viņi bez auto taisās braukt uz tiem saviem lieveņiem Preiļos un kur tur vēl? Tas tik būtu cirks, ja ar visu ballītes iegriezēju kultos ar sabiedrisko vai kā līdzbraucēji citu mašīnās