KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 14850
Reģ: 21.03.2014
Ambulance @ 03.04.2025 09:12
,, Laimīgā Mija beidzot satiek māsu ! ,,
Jēzu jēzu , kā tas mauglis saģērbts - biezā ziemas cepurē , biezās ziemas kombinezona puišu biksēs un mistiskas izcelsmes jaķelē , kurai rokas sen jau par īsu .
Laukā ir pavasaris !!
kur ko tādu var redzēt?
03.04.2025 09:40 |

10 gadiPatīk
Reitings 4727
Reģ: 31.10.2010
Nedirs, Kvieci. Ja Mia Kimu pēdējo reizi redzēja nepilna gada vecumā, viņa noteikti viņu neatceras. Tik agru atmiņu nevienam nav. Kārtējais mēģinājums iedzelt Kimai par nevēlēšanos satikt superpapuci.
Ok, Keitija grib satikt tēvu un varbūt arī Miu. Varbūt viņa vienkārši nav informēta par Ļenkas spļautajiem mēsliem? Prāta aptumsuma storijus padauza jau parasti ātri izdzēš.
03.04.2025 09:45 |

Patīk
Reitings 24638
Reģ: 09.12.2015
Minelūše @ 03.04.2025 09:45
Nedirs, Kvieci. Ja Mia Kimu pēdējo reizi redzēja nepilna gada vecumā, viņa noteikti viņu neatceras. Tik agru atmiņu nevienam nav. Kārtējais mēģinājums iedzelt Kimai par nevēlēšanos satikt superpapuci.
Ok, Keitija grib satikt tēvu un varbūt arī Miu. Varbūt viņa vienkārši nav informēta par Ļenkas spļautajiem mēsliem? Prāta aptumsuma storijus padauza jau parasti ātri izdzēš.

Ko ta kviecis negaudo par vēl 3 māsām, kas Miu nesatiek? Jo pats tās trīs meitenes savulaik izfirņīja no mājas, lai var netraucēti grabināt veco padauzu?
Viņš tāpat neko nepanāks. Kima ir gudra meitene, jāteic, ka gudrāka par māsu. Viņa novērtē savu mammu un Jāni, kas iesaistās ģimenē, un ir atkodusi liekulīgo papiņu. Malacis meitene, ar savu mugurkaulu, tātad neiestigs toksiskās attiecībās arī vēlāk dzīvē.👍
03.04.2025 10:16 |

Reitings 7723
Reģ: 20.08.2021
LilyLady @ 03.04.2025 10:16

Ko ta kviecis negaudo par vēl 3 māsām, kas Miu nesatiek? Jo pats tās trīs meitenes savulaik izfirņīja no mājas, lai var netraucēti grabināt veco padauzu?
Viņš tāpat neko nepanāks. Kima ir gudra meitene, jāteic, ka gudrāka par māsu. Viņa novērtē savu mammu un Jāni, kas iesaistās ģimenē, un ir atkodusi liekulīgo papiņu. Malacis meitene, ar savu mugurkaulu, tātad neiestigs toksiskās attiecībās arī vēlāk dzīvē.?

Un kur tad izpaliek vienīgais brālis?
Liekas, ka ļenkas meitas viņam diezgan vienaldzīgas...?! Kaut kā esmu ievērojusi, viņš nekad tā īsti par viņām tā necepas🤔
Keitijai vajadzētu kādu laiku padzīvot tajā Zoļika pritonā, ātri vien acis atvērtos!
03.04.2025 10:21 |

10 gadi
Reitings 3070
Reģ: 20.06.2013
McSara @ 03.04.2025 10:21

Liekas, ka ļenkas meitas viņam diezgan vienaldzīgas...?! Kaut kā esmu ievērojusi, viņš nekad tā īsti par viņām tā necepas?
Keitijai vajadzētu kādu laiku padzīvot tajā Zoļika pritonā, ātri vien acis atvērtos!
ā ja? Miai ari ir brālis? Diez paši vecāki to maz atceras? Vai arī dēls ir izsvītrots no dzīves un aizmirsts nebūtībā.
Kima malacis, gudra meitene. Dzīve tālu tiks.
03.04.2025 10:28 |

Patīk
Reitings 24638

Liekas, ka ļenkas meitas viņam diezgan vienaldzīgas...?! Kaut kā esmu ievērojusi, viņš nekad tā īsti par viņām tā necepas?

Mias brālis mīļajam papiņam kā vienmēr ir pie pakaļas. Dēlam šobrīd ir problēmu problēmas un tādos gadījumos Kviecis vienmēr nosvīst. Abas meitas Madara ir sapucējusi, izglītojusi, narciss var liekulīgi lepoties ar šo bērnu sasniegumiem, bet dēla likstas Kivi kā tēvu nerāda labā gaismā, tāpēc kviecis puisi pat nepiemin, it kā dēla vispār viņam nemaz nebūtu.
03.04.2025 10:34 |

Reitings 37704
Reģ: 06.11.2022
yay @ 02.04.2025 22:35
KAS PIE VELNA TAS IR????

Es varu pateikt, kas tas ir - ja Dievs grib kādu sodīt, vispirms atņem tam prātu.
Gan rozes, gan sveces, pat telefons, ar ko bildēts - viss liekas izvilkts pa taisno no tuvākās Zoļika miskastes. Gluži tāpat kā Plekste un Valis. Un pat Zoļika atkritumos varētu atrast ko labāku, ja cītīgāk parakņātos.
03.04.2025 10:37 |

Reitings 37704
Lūdzu, nenosodīsim bērnus. Keitijai varbūt tiešām žēl nabaga mazās pusmāsas, tāpēc viņa retu reizi piekrīt satikties rotaļu laukumā. Nu, neticu, ka viņa grib redzēt tos divus pļēgurus.
03.04.2025 10:44 |

Reitings 4859
Reģ: 08.09.2015
Kāpēc tai Ļenkai vispār šo faktu jāliek savā Instagram, kāds viņai sakars ar Keitiju? Un gan jau Kivičs uzpircis Keitiju, apsolījis zelta kalnus, tāpēc šī arī atbraukusi pie papika, tas jau te ir teikts pirms tam, ka Andris ar Keitiju redzēti T/C iepērkoties. Un nevajag tomēr aizvainot Keitiju, lai arī kā, tas ir viņas tēvs, un, jā viņai ir maigāka sirds, ja Kimai viņš ir pie kājas, lai ko solītu, tad Keitija ir savādāka.
03.04.2025 11:04 |

Patīk
Reitings 24638
magdalena333 @ 03.04.2025 11:04
Kāpēc tai Ļenkai vispār šo faktu jāliek savā Instagram, kāds viņai sakars ar Keitiju? Un gan jau Kivičs uzpircis Keitiju, apsolījis zelta kalnus, tāpēc šī arī atbraukusi pie papika, tas jau te ir teikts pirms tam, ka Andris ar Keitiju redzēti T/C iepērkoties. Un nevajag tomēr aizvainot Keitiju, lai arī kā, tas ir viņas tēvs, un, jā viņai ir maigāka sirds, ja Kimai viņš ir pie kājas, lai ko solītu, tad Keitija ir savādāka.

Skumjākais ir tas, ka šādi papuči narcisi vienmēr, VIENMĒR, sapis saviem bērniem prātus. Es nekad neticēšu, ka vepris spēj noturēt savu žulti pie sevis, noteikti kaut ko iepirž par ļauno mammu, par nepateicīgo māsu un, protams, par Jāni, kas ir tikai mammas čoms, kurš nekad neaizstās "mīļo tēti". Un tad ar tām čurām galvā meita atgriežas mājās, kas noteikti ietekmē viņas attiecības ar ģimeni. Saku to no pieredzes.
Es uzskatu, ka bērni ir jātur pa gabalu no abiem deģenerātiem, pēc Lienes vien jau redzams pa gabalu, ka trako māja raud pēc viņas.
03.04.2025 11:17 |

Reitings 37704
LilyLady @ 03.04.2025 11:17

Skumjākais ir tas, ka šādi papuči narcisi vienmēr, VIENMĒR, sapis saviem bērniem prātus. Es nekad neticēšu, ka vepris spēj noturēt savu žulti pie sevis, noteikti kaut ko iepirž par ļauno mammu, par nepateicīgo māsu un, protams, par Jāni, kas ir tikai mammas čoms, kurš nekad neaizstās "mīļo tēti". Un tad ar tām čurām galvā meita atgriežas mājās, kas noteikti ietekmē viņas attiecības ar ģimeni. Saku to no pieredzes.
Es uzskatu, ka bērni ir jātur pa gabalu no abiem deģenerātiem, pēc Lienes vien jau redzams pa gabalu, ka trako māja raud pēc viņas.

Tava pieredze nenozīmē, ka tā notiek vienmēr un ar visiem. Un vari mani mīnusot, cik gribi.
Bet ja šis forums pārvēršas par nevainīgu bērnu nodiršanas vietu, tad to tiešām ir jāklapē ciet, jo tam vispār nav nekādas jēgas.
03.04.2025 11:28 |

Patīk
Reitings 24638
LabaDabaDa @ 03.04.2025 11:28

Tava pieredze nenozīmē, ka tā notiek vienmēr un ar visiem. Un vari mani mīnusot, cik gribi.
Bet ja šis forums pārvēršas par nevainīgu bērnu nodiršanas vietu, tad to tiešām ir jāklapē ciet, jo tam vispār nav nekādas jēgas.

Bērns te netiek nodirsts. Es runāju par "mīļo papuci". No tēva, kurš brutāli PUBLISKI noliek bērna māti un pat bērna māsu (!), ir jāturas pa gabalu.. Un punkts.
Turklāt tā nav tikai mana pieredze, palasi da jebkuru rakstu par narcistiskiem vecākiem, kā tas ietekmē bērnus. Lienes meitenēm bija nepieciešana psihologa palīdzība pēc sadzīves kopā ar abiem deģenerātiem.
03.04.2025 11:48 |

Reitings 7723
"Lai nu kā viņš ir arī tēvs"...spermas donors drīzāk! Ko tad tēvs nemaksā alimentus, bet tā sliktā valsts maksā?! Bērniem ir vajadzības, un tur vajag naudu, grozies kā gribi! Drēbes par velti nedod, ēdiens no gaisa nekrīt...
Kivics ir egoists un narciss! Ir tikai viņš un viņa ego. Ko tad pārējos bērnus atstāj tādā novārtē? Kaut kā neliekas taisnīgi! Un starp māsām tas rada plaisu. Un tiešām kādai liekas, ka viņu pritonā ir vietas visiem bērniem? Tur Mia knapi vietas!
03.04.2025 12:59 |

Reitings 3854
Reģ: 07.09.2023
LabaDabaDa @ 03.04.2025 10:44
Lūdzu, nenosodīsim bērnus. Keitijai varbūt tiešām žēl nabaga mazās pusmāsas, tāpēc viņa retu reizi piekrīt satikties rotaļu laukumā. Nu, neticu, ka viņa grib redzēt tos divus pļēgurus.

Diez vai tā mazā māsa tik ļoti interesē pusaugu meiteni. Vienkārši tiecas pēc nedalīta favorītisma, pēc tā, ka visu pērk un visu atļauj. Tā parasti rīkojas gan toksiski vecvecāki, gan šķirtie tēvi, lai uz "stingrās" mammas fona būtu tie labiņie
03.04.2025 13:25 |

10 gadi
Reitings 6583
Reģ: 05.08.2013

diez vai.. meitene bija tak ar viņiem grand ceļojumā pie auksta baseina, kur kivim bija "vienas dienas gripa"
man patiesi žēl, ka tas bērns ir faktiski līdzatkarīgs (īstais raksturojums?) un ar savu naivo bērna sirsniņu, tic tam orangutānam.
03.04.2025 13:38 |

Reitings 3005
Reģ: 05.07.2022
Tiesi vecaa mauka ir taa kura nodirsa nevainigu bernu! Un sorry bet nav ok , ka viniem viss beidzas taa it kaa nekas nebutu noticis, nekas nebutu saciits. Un vispar tas nav vecakos masu pienakums tikties ar Miu. Vienigi ja Keitija pati to veelas. Citadi Mia vinam ir faktiski svess cilveks. Un vinas maate ir palaistuve kura uzskata, ka ir normali nodirst citu sievieti un vinas bernus! Tapec man personiski viss kas saistas ar so sievieti liktos fui.
03.04.2025 13:50 |

Patīk
Reitings 24638
Kivijs noteikti čurā karstu, ka Keitija atbraukusi. 100 punkti lutinās šo meitu vairāk kā savu slampu jubilejā. 😁
03.04.2025 14:11 |

Reitings 37704
LilyLady @ 03.04.2025 11:48

Bērns te netiek nodirsts. Es runāju par "mīļo papuci". No tēva, kurš brutāli PUBLISKI noliek bērna māti un pat bērna māsu (!), ir jāturas pa gabalu.. Un punkts.
Turklāt tā nav tikai mana pieredze, palasi da jebkuru rakstu par narcistiskiem vecākiem, kā tas ietekmē bērnus. Lienes meitenēm bija nepieciešana psihologa palīdzība pēc sadzīves kopā ar abiem deģenerātiem.

Pateikt, ka bērnam 💯 ir sadirsta psihe vai ka viņu interesē tikai dāvanas, ir nodiršana. Mums taču nav jānolaižas līdz Plekstes un Kivja līmenim!
03.04.2025 14:26 |

Reitings 6690
Reģ: 01.04.2023
LilyLady @ 03.04.2025 14:11
Kivijs noteikti čurā karstu, ka Keitija atbraukusi. 100 punkti lutinās šo meitu vairāk kā savu slampu jubilejā. ?

Bet paga, tagad atkal nojūk sludinātais par ļauno ex, kas nedod bērnus, par nozagto tēvu utjpr. Kaut gan kāda starpība, kad Keitija aizbrauks atpakaļ mājās, tas alimentu nemaksātājs atkal spļaus ārā tās pašas samazgas, lai celtu ažiotāžu ap savu “filmu”.
03.04.2025 14:31 |

Reitings 7723
LabaDabaDa @ 03.04.2025 14:26

Pateikt, ka bērnam ? ir sadirsta psihe vai ka viņu interesē tikai dāvanas, ir nodiršana. Mums taču nav jānolaižas līdz Plekstes un Kivja līmenim!

Vienīgais ko iedomājos, ja jau tiešām ar jaunāko meitu (ne Mia) tas kontakts zudis, varbūt nav tik ļoti jaafišē Keitijas apciemojumi? Jo kaut kādā veidā tomēr notiek tāda kā bērnu šķirošana🤔 Nebazūnējot pa soc tīkliem, var taču caur Keitiju sūtīt pa kādai dāvaniņai Kimai!? Bet tā mūžīgā klaigāšana, ka Mia ilgojas pēc māsas neiztur kritiku! Tas egoisms spraucās tik ļoti pa vīlēm! Žēl skatīties!
Man, piemēram, šajā situācijā ir ļoti skumji tieši par Kristoferu💔
03.04.2025 14:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits