kur ko tādu var redzēt?Ambulance @ 03.04.2025 09:12,, Laimīgā Mija beidzot satiek māsu ! ,,
Jēzu jēzu , kā tas mauglis saģērbts - biezā ziemas cepurē , biezās ziemas kombinezona puišu biksēs un mistiskas izcelsmes jaķelē , kurai rokas sen jau par īsu .
Laukā ir pavasaris !!
Minelūše @ 03.04.2025 09:45Nedirs, Kvieci. Ja Mia Kimu pēdējo reizi redzēja nepilna gada vecumā, viņa noteikti viņu neatceras. Tik agru atmiņu nevienam nav. Kārtējais mēģinājums iedzelt Kimai par nevēlēšanos satikt superpapuci.
Ok, Keitija grib satikt tēvu un varbūt arī Miu. Varbūt viņa vienkārši nav informēta par Ļenkas spļautajiem mēsliem? Prāta aptumsuma storijus padauza jau parasti ātri izdzēš.
LilyLady @ 03.04.2025 10:16
Ko ta kviecis negaudo par vēl 3 māsām, kas Miu nesatiek? Jo pats tās trīs meitenes savulaik izfirņīja no mājas, lai var netraucēti grabināt veco padauzu?
Viņš tāpat neko nepanāks. Kima ir gudra meitene, jāteic, ka gudrāka par māsu. Viņa novērtē savu mammu un Jāni, kas iesaistās ģimenē, un ir atkodusi liekulīgo papiņu. Malacis meitene, ar savu mugurkaulu, tātad neiestigs toksiskās attiecībās arī vēlāk dzīvē.?
ā ja? Miai ari ir brālis? Diez paši vecāki to maz atceras? Vai arī dēls ir izsvītrots no dzīves un aizmirsts nebūtībā.McSara @ 03.04.2025 10:21
Un kur tad izpaliek vienīgais brālis?
Liekas, ka ļenkas meitas viņam diezgan vienaldzīgas...?! Kaut kā esmu ievērojusi, viņš nekad tā īsti par viņām tā necepas?
Keitijai vajadzētu kādu laiku padzīvot tajā Zoļika pritonā, ātri vien acis atvērtos!
McSara @ 03.04.2025 10:21
Liekas, ka ļenkas meitas viņam diezgan vienaldzīgas...?! Kaut kā esmu ievērojusi, viņš nekad tā īsti par viņām tā necepas?
Keitijai vajadzētu kādu laiku padzīvot tajā Zoļika pritonā, ātri vien acis atvērtos!
yay @ 02.04.2025 22:35KAS PIE VELNA TAS IR????
magdalena333 @ 03.04.2025 11:04Kāpēc tai Ļenkai vispār šo faktu jāliek savā Instagram, kāds viņai sakars ar Keitiju? Un gan jau Kivičs uzpircis Keitiju, apsolījis zelta kalnus, tāpēc šī arī atbraukusi pie papika, tas jau te ir teikts pirms tam, ka Andris ar Keitiju redzēti T/C iepērkoties. Un nevajag tomēr aizvainot Keitiju, lai arī kā, tas ir viņas tēvs, un, jā viņai ir maigāka sirds, ja Kimai viņš ir pie kājas, lai ko solītu, tad Keitija ir savādāka.
LilyLady @ 03.04.2025 11:17
Skumjākais ir tas, ka šādi papuči narcisi vienmēr, VIENMĒR, sapis saviem bērniem prātus. Es nekad neticēšu, ka vepris spēj noturēt savu žulti pie sevis, noteikti kaut ko iepirž par ļauno mammu, par nepateicīgo māsu un, protams, par Jāni, kas ir tikai mammas čoms, kurš nekad neaizstās "mīļo tēti". Un tad ar tām čurām galvā meita atgriežas mājās, kas noteikti ietekmē viņas attiecības ar ģimeni. Saku to no pieredzes.
Es uzskatu, ka bērni ir jātur pa gabalu no abiem deģenerātiem, pēc Lienes vien jau redzams pa gabalu, ka trako māja raud pēc viņas.
LabaDabaDa @ 03.04.2025 11:28
Tava pieredze nenozīmē, ka tā notiek vienmēr un ar visiem. Un vari mani mīnusot, cik gribi.
Bet ja šis forums pārvēršas par nevainīgu bērnu nodiršanas vietu, tad to tiešām ir jāklapē ciet, jo tam vispār nav nekādas jēgas.
LabaDabaDa @ 03.04.2025 10:44Lūdzu, nenosodīsim bērnus. Keitijai varbūt tiešām žēl nabaga mazās pusmāsas, tāpēc viņa retu reizi piekrīt satikties rotaļu laukumā. Nu, neticu, ka viņa grib redzēt tos divus pļēgurus.
McSara @ 03.04.2025 10:21
LilyLady @ 03.04.2025 11:48
Bērns te netiek nodirsts. Es runāju par "mīļo papuci". No tēva, kurš brutāli PUBLISKI noliek bērna māti un pat bērna māsu (!), ir jāturas pa gabalu.. Un punkts.
Turklāt tā nav tikai mana pieredze, palasi da jebkuru rakstu par narcistiskiem vecākiem, kā tas ietekmē bērnus. Lienes meitenēm bija nepieciešana psihologa palīdzība pēc sadzīves kopā ar abiem deģenerātiem.
LilyLady @ 03.04.2025 14:11Kivijs noteikti čurā karstu, ka Keitija atbraukusi. 100 punkti lutinās šo meitu vairāk kā savu slampu jubilejā. ?
LabaDabaDa @ 03.04.2025 14:26
Pateikt, ka bērnam ? ir sadirsta psihe vai ka viņu interesē tikai dāvanas, ir nodiršana. Mums taču nav jānolaižas līdz Plekstes un Kivja līmenim!