Anīle līne @ 16.01.2023 18:32Lai kā viņi spēlē to lielo lovi, tas viss kaut kad beigsies tāpat kā visas iepriekšējās Kiviča mīlas. Jautājums kurš šķirsies pirmais, jo tas, kas aizies pirmais, būs sabiedrības acīs "labāks". Vēlams aiziet kopā ar bērnu. Ja aizies Liene, tad varēs teikt, ka iet projām no vardarbīgām attiecībām - fiziskas un emocionālas vardarbības. Ja šķirsies Kivičs, tad varēs teikt, ka Liene ar savu greizsirdību bojājusi attiecības ar Andra meitām utt.
Katzenfamilie @ 16.01.2023 19:03
Saubos vai Liene kaut kur pirma ies, man skiet, ka si nu noteikti nekur neies, turesies iekrampejusies Kivica apaksbikses lidz pedejam. Bulis jau knapi no vinjas tika valja, labi, vinju jau ari nevar ar nodzerusos Kivicu salidzinat.
MeltedCheese @ 16.01.2023 18:43Labestīgajai Lienītei tāds odzes skatiens. ?
Vislabāk to odzes skatienu,ver redzēt bildē ar Kiviču,attiecību pirmsākumos. Kivičs taisa selfiju pie spoguļa,bet Liene ar čūskas kārdinātājas skatienu,lūr pār plecu.Atceros tur bija attiecīgi komentāri arī!MeltedCheese @ 16.01.2023 18:43Labestīgajai Lienītei tāds odzes skatiens. ?
rozā ģemperī, apenēs un fons ziemas fotošops ar sniegavīriņiem 😂 21.gada 2.decembrisKurpīte @ 16.01.2023 21:15Ja jums būtu jābalso par kādu konkrētu Lienes fotosesiju, kura tā būtu? ?
Man vislabāk patika tā rudenīgā pie vītola, ar aizgājušās godības rozā kleitu un kroni galvā ?
Bezgaumības ziņā šī ir mans favorīts ??
Un, protam, protams, komentārs, “fotogrāfēja izcilais fotogrāfs Andris Kivičš” ?
Kur ģērbusies kā veca prostitūta,karājas aizkaros!Kurpīte @ 16.01.2023 21:15Ja jums būtu jābalso par kādu konkrētu Lienes fotosesiju, kura tā būtu? ?
Man vislabāk patika tā rudenīgā pie vītola, ar aizgājušās godības rozā kleitu un kroni galvā ?
Un, protam, protams, komentārs, “fotogrāfēja izcilais fotogrāfs Andris Kivičš” ?
Kurpīte @ 16.01.2023 21:15Ja jums būtu jābalso par kādu konkrētu Lienes fotosesiju, kura tā būtu? ?
SantaBarbara @ 16.01.2023 22:24Jaunā gada bildes no Norges ,kur lienei pielikti fake mati un salīmēti brilianti uz pieres un acu kaktinos komplektā ar melnām zekubiksēm un krēmkrāsas svārkiem ,kas skapī karājušies jau kopš 2004 gada ?
vivii @ 16.01.2023 23:08Bet esat pamanījušas, ka kopš atbrauca uz LV, viņai ir biežāk tīri mati nekā Norvēģijā ??
Toreiz viņa matus mazgāja 1x nedēļā (tā izskatījās un to pat te ,forumā apsprieda)
Diez kas ir mainījies, vai tiešām tur dušošanās bija pēc pieraksta ?kā zupas vārīšana, vai vienkārši ekonomēja uz ūdeni ??