Es arī nesaprotu KĀ VAR ATTEIKTIES NO SAVIEM BĒRNIEM DĒĻ KRĀNA??? KĀ?Loreta33 @ 01.04.2026 23:40Vairākus gadus laiku pa laikam palasu tieši šo tēmu un ko es varu teikt? Liene var kaitināt ar saviem matiem, pusaudzes drēbēm utt., bet es viņu nekad necienīšu, jo viņa pameta savas meitas. Kā var pamest savus bērnus, kurus tu iznēsāji, dzemdēji, mazus un mīļus auklēji, audzināji? Trīs mīļas meitenes.
Aiziet prom no bērniem pie nodzerta purna, ar kuru atlikušo dzīvi degradēties un būt atrautai no realitātes tik ļoti, ka to meitiņu vairs nepietrūkst.
Man ir meita, vēl zīdainis un viņa ir mans VISS! Bērni nav kaut kāds projekts līdz 18 gadiem.
Jebkurš no malas var redzēt, cik ļoti viņa ir atkarīga no Andra un apnikusi viņam. Runa nav par gadiem, bet tā pakaļskriešana. Nožēlojami un skumji, neapskaužu necik.
kapibara @ 01.04.2026 23:23
THE STAR IS BORN. 🤣
Loreta33 @ 01.04.2026 23:40Vairākus gadus laiku pa laikam palasu tieši šo tēmu un ko es varu teikt? Liene var kaitināt ar saviem matiem, pusaudzes drēbēm utt., bet es viņu nekad necienīšu, jo viņa pameta savas meitas. Kā var pamest savus bērnus, kurus tu iznēsāji, dzemdēji, mazus un mīļus auklēji, audzināji? Trīs mīļas meitenes.
Aiziet prom no bērniem pie nodzerta purna, ar kuru atlikušo dzīvi degradēties un būt atrautai no realitātes tik ļoti, ka to meitiņu vairs nepietrūkst.
Man ir meita, vēl zīdainis un viņa ir mans VISS! Bērni nav kaut kāds projekts līdz 18 gadiem.
Jebkurš no malas var redzēt, cik ļoti viņa ir atkarīga no Andra un apnikusi viņam. Runa nav par gadiem, bet tā pakaļskriešana. Nožēlojami un skumji, neapskaužu necik.
ronnie @ 02.04.2026 02:06Tāpat man šķiet, ka problēma ir tajā, ka Liene nekad nav dzīvojusi autentiski un tā, kā gribētu viņa pati. Izskatās, ka viņa pa lielam visu dzīvi ir dzīvojusi tā, lai izskatītos labi sabiedrības acīs - ieprecējusies labā ģimenē, pēc tam spēlējusi sievas un mātes lomu, jo tā pieņemts, centusies atrast sevi te vienā, te otrā profesijā, bet līdz galam tā arī nekad neiederējusies nevienā no tām. Viņa izmisīgi grib būt kaut kas un pierādīt citiem, ka viņa ir kaut kas, taču realitāte ir cita. Man šķiet, ka viņa vienmēr bijusi tik infantila un bailīga, ka tā arī nekad nesaņēma sevī drosmi dzīvot tā, kā gribētu viņa pati. Ne tā, kā grib vīrs, ne tā, kā grib ģimene, ne tā, kā grib sabiedrība, bet viņa pati. Šī iemesla dēļ arī viņas dzīve ir neizdevusies, jo viņai nekad nav bijis savs mugurkauls un spēja būt savas dzīves noteicējai. Tā vietā viņa pielāgojusies situācijām un cilvēkiem sev blakus. Un tagad, kad vairs nav kur likties, šis cilvēks dzīvo kaut kādā sevis izsapņotā realitātē, turpinot no sevis tēlot to, kas viņa nav. Pieļauju, ka atkarības + visa tā inde un naids, kurš nāk no viņas ārā, ir radies ne jau aiz labas dzīves. Man šķiet, ka tādu īsto Lieni nav redzējis neviens un ka viņa pati nemaz nezina, kāda ir īstā Liene, jo visu mūžu viņa ir slēpusies aiz neskaitāmām maskām un spēlējusi dažādas lomas. Savā ziņā tas pat ir traģiski.
Otiiilija @ 02.04.2026 08:27Tagad viņi to pasniedz kā baigo autentiskumu – tipa dzīvo, kā grib, dara, ko grib, neskatās uz sabiedrību. Bet realitātē tas vairāk izskatās pēc tā, ka vienkārši nav nekādas atbildības.
Nav stabila darba, vielas lieto, bērns dzīvo kā nu sanāk, internetā var atļauties visiem liet virsū, taisīt skandālus un uz tā arī kaut kā vilkt.
Un jā, man arī šķiet, ka tas patiesībā ir viņu komforta stāvoklis. Dzīve bez robežām un pienākumiem – dari, ko gribi, un pēc tam nosauc to par “autentiskumu”.
Reāli viņi jau dzīvo tā, kā grib. Vienkārši no malas tas viss izskatās diezgan toksiski un ilgtermiņā pašiem arī nāk atpakaļ.
LabaDabaDa @ 02.04.2026 10:31
Es gan teiktu, ka robežas viņiem ir, un vēl kādas! Neticu, ka viņi grib dzīvot piepirstā pusotras istabas dzīvoklī Imantā, braukt ar grabošu vecu vāģi, piesegt milzu vēderu ar spilvenu un kapsētu mutē - ar lētākajiem Temu zobiem. Neticu, ka viņiem pašiem sagādā milzu baudu nepārtraukti diedelēt "mīļos draugus" vai atcelt savus gigantiskos plānus.
Viņi dzīvotu, kā gribētu, ja viņiem būtu daudz naudas. Bet naudas viņiem nav. Ir milzīgi parādi un kaut kādi mistiski barteri.
Viņiem viss pēc principa "kā maku, tā maunu".
LilyLady @ 02.04.2026 12:49
Andirsim vairāk tās robežas, jo viņam patīk smuki dzīvot, vienmēr grib jaunajos projektos dzīvokļus īrēt. Atceros šovā, cik nicīgi viņš izteicās par planckas Saldus ielas bomžatņiku. Bet Lienītei tas bija ok līmenis, kurā mitināties, audzināt bērnus, kaut gan ex vīrs bija atstājis daudz smukāku dzīvokli.
Muzikants arī ir vienīgais, kurš kaut ko šiverē, uzbāžas ar saviem lieveņiem, cenšas nopelnīt, kamēr slinkā plancka lidinās pilnīgi paralēlā realitātē, un izdomā sev neesošas profesijas.
LabaDabaDa @ 02.04.2026 14:21
Man liekas, Kivis slikti par Saldus ielas dzīvokli izteicās galvenokārt Ārena dēļ. Par Ārena pirktajām brendu drēbēm un apaviem jau arī nicīgi šņaukājās un solīja Lupatlasei labākas nopirkt. Tā muļķīte noticēja :D
Bet nu Saldus ielas dzīvoklī bērniem vismaz bija sava istaba, ne tā kā tagad...