interesanti, Liene saprot, ka tagad, ierakstot meklētājā viņas vārdu, parādīsies ne tikai pārfiltrētās bildes, kur feiss gluds kā zīdaiņa pakaļa, bet arī viņas pašas rakstītais patiesais teksts, kur “laipnā Lienīte” parāda sevi visā krāšņumā.Tusnelda @ 27.03.2026 11:27
Pareizi darīts, ka izlika apskatei! Lai tauta redz, kā runā dzimusī rīdziniece - izglītotā, inteliģentā, talantīgā un pasauli redzējusī Liene Kiviča! Tā, kas ar labestības pilno sirdi. Varam iztēloties, kā parazītu ģimenīte runā mājās, un kas mīlestības bērniņam jādzird. Un kas tam bērnam jāredz.
Protams, par to neviens vairs nebrīnās, ja pat savā grāmatas izstrādājumā autors Kivičs (juniors) apraksta, kā p!pelē p!sušies Lienes vecāko meitu klātbūtnē.
Vārdotāja @ 27.03.2026 15:14😄 es nevaru, Kerkira šo farsu pārstaisīja par PR😂 attiecības ar vīru uzlabojušās utt.
Nu neticu, ka tik mierīgi to visu uztver, bet nu ar saviem storijiem nokaitinās plancku pamatīgi
Siredzho @ 27.03.2026 19:01Man gan neliekas, ka tik traki. Liekas, ka jau sen gribējusi atkratīties no Kivičiem, bet nevarēja saņemties, jo zināja, ka šie psihos. Tagad šis noticis un lai arī vēl notiek, bet drīz būs beigas un nevajadzēs visu laiku domāt kādas pieklājīgus atteikumus.
Ar vīru uzlabojušās attiecības, jo noteikti viņš atbalsta viņu.
Kerkira arī godīgi pateica, jā, nodevām zeltu, jo bija grūti laiki, jā lietoju alko. Jūs varētu iedomāties, ka Liene kaut kad varētu pateikt, ka šmigoja, ka meloja, ka bomžojas, ka bērns savā vaļā, ka bāriņtiesa regulāri šos apmeklē, ka Miu uz b/d nepalaiž, jo no rīta poha. Nē.
viņa vēl var uzvilkt Andirša govs ķēdiAriete @ 27.03.2026 21:47Ļenka var kaut ko vairāk pateikt, vai tikai full house un sound check? 😂
nebrīnītos, ka bērns tos abus dzīvniekus moka, gan jau ne tika brīnusveces bāž sejā utt.Vārdotāja @ 27.03.2026 15:29tas suns viņai storijos izskatās ne visai. Nu laimīgs točna nav
Ariete @ 27.03.2026 21:47Ļenka var kaut ko vairāk pateikt, vai tikai full house un sound check? 😂
LilyLady @ 27.03.2026 19:59
Minhauzenei nav tāda faila tukšajā paurī, ka viņa varētu pateikt kaut ko negatīvu par sevi. Nekad nav dzērusi un nedzer, visas paģiras ir alerģijas un saslimšanas, nekad nevienu nav apdirsusi, savus bērnus nav pametusi, pa precēto gultām nav lēkājusi. Lienīte ir laipna, atsaucīga, sirsnīga, nes baznīcu sevī un visa ļaunā pasaule dara pāri labsirdīgajai būtnei. Aš jāprasa Vatikānam šo pasludināt par svēto.🤡
ronnie @ 27.03.2026 23:46Visa šī drāma ir kaut kas vājprātīgs, bet man visvairāk acīs "iekrita" tas, ka Mia jau pusotru (!) gadu raudot par krustmāti. Pirms tam raudāja par māsām. Un vēl kaut kad par visu to netaisnību, kura esot vērsta pret nabaga Lienīti. Cik viņa bija veca pirms pusotra gada? Trīs ar pusi? Jejbogu, kad es biju tajā vecumā, es vispār neko no savas dzīves nesapratu, kur nu vēl lai raudātu par māsām, krustmātēm vai savu māti, kurai tiek veltīti slikti komentāri internetā. 🤡 Bildē, kura atrodama ģimenes bilžu albumā, es piecu gadu vecumā sēžu karuselī un man nav ne mazāko atmiņu ne par to dienu, ne vispār par to savas dzīves laika posmu. Bet Mia jau trīs ar pusi gadu vecumā raudot un atceroties visus savus radiniekus. Kam tā vecā pākste to visu cenšas iestāstīt?
ja tiešām būtu tā, ka Mia raud par visiem tiem cilvēkiem un gandrīz divus gadus, tad no psiholoģiskā skatupunkta var piešūt emocionālo vardarbību no Planckas puses.ronnie @ 27.03.2026 23:46Visa šī drāma ir kaut kas vājprātīgs, bet man visvairāk acīs "iekrita" tas, ka Mia jau pusotru (!) gadu raudot par krustmāti. Pirms tam raudāja par māsām. Un vēl kaut kad par visu to netaisnību, kura esot vērsta pret nabaga Lienīti. Cik viņa bija veca pirms pusotra gada? Trīs ar pusi? Jejbogu, kad es biju tajā vecumā, es vispār neko no savas dzīves nesapratu, kur nu vēl lai raudātu par māsām, krustmātēm vai savu māti, kurai tiek veltīti slikti komentāri internetā. 🤡 Bildē, kura atrodama ģimenes bilžu albumā, es piecu gadu vecumā sēžu karuselī un man nav ne mazāko atmiņu ne par to dienu, ne vispār par to savas dzīves laika posmu. Bet Mia jau trīs ar pusi gadu vecumā raudot un atceroties visus savus radiniekus. Kam tā vecā pākste to visu cenšas iestāstīt?
SantaBarbara @ 28.03.2026 00:59
Dĩvaini,ka labă Lienĩte ar vǐra kungu neiedomājās piedāvāt finansialu palidzibu meitas krustmåtei ,ja zināja,ka Graudiniem problemas ar finansēm un tiek likti gredzeni lombardā
Kādu finansiālu palīdzību viņi vispār var gaidīt no viņiem? Viņi tikai gaida dāvanas. Atbrauc ciemos, izrij visu, izdzer visu, kas ir ledusskapī. Nomet bērnu svešai tantei, lai izklaidē, baro, audzina, kas tur tāds ka DIENU aizkavējās kartējā zapojā, padomā tik ne četras dienas, bet piecas😀 Kamēr viņa pieskatīja bērnu un ļāva parazitēt viņiem, tikmēr bija superīga.SantaBarbara @ 28.03.2026 00:59
Dĩvaini,ka labă Lienĩte ar vǐra kungu neiedomājās piedāvāt finansialu palidzibu meitas krustmåtei ,ja zināja,ka Graudiniem problemas ar finansēm un tiek likti gredzeni lombardā
un tad mēs brīnamies, ka grāmatu 5 vai cik tur gadus nevar uzrakstīt.Ariete @ 27.03.2026 21:47Ļenka var kaut ko vairāk pateikt, vai tikai full house un sound check? 😂
Liene beidzot atbrīvojās no sava apdriskātā? Andris jutās dāsns un beidzot jaunu nopirka? :DAdele4 @ 28.03.2026 09:29Ulbrokā krūšturis uz skatuves kivicam tika uzmests!!!
un vèl sarkans! Tā vien izskatās, ka kāds te ierēc par neatvairāmo Kiviču😀Adele4 @ 28.03.2026 09:29Ulbrokā krūšturis uz skatuves kivicam tika uzmests!!!
Castorella @ 28.03.2026 09:50un vèl sarkans! Tā vien izskatās, ka kāds te ierēc par neatvairāmo Kiviču😀