Japānas princese @ 12.04.2026 12:39Viņai prasa par dejošanu, viņa raksta, ka gāja 3.vidusskolā, tagad tā esot ğimnāzija, un atrodas Vecrīgā. Laikam domā, ka tas ir kaut kāds sasniegums pats par sevi. Kā redzams, ne 3.vidusskola, ne Vecrīga, neko Lienei labu nav iedevušas tāpat vien. Kaut kas bija un ir jāsasniedz pašai.
maijpukjiite @ 12.04.2026 12:42pilnīgi gribas tai dzeguzei uzprasīt - redziet, Mia raudot, ka vairs nav krustmātes. A bērns neraud, ka viņas abi miesīgi vecāki katru nedēļu plosto kā pēdējie alkoholiķi un meitenei vienīgā izklaide ir tiktok, kur viņa filmē viņas vecumam absolūti neatbilstošus video, kur demonstrē vardarbību? Tas nekas? Par to neraud?
Nu gan jau visus bērnus ir vienmēr gatavojis un aprūpējus kāds cits. Man no šausmām iekšas sagriežas, iedomājoties Miu, par kuru neviens cits neparūpēsies. Jo abi vecie plostotāji gan jau to darīs arvien intensīvāk.Neiil @ 12.04.2026 13:034 bērnu māte jautā kā īpaši bērns jāgatavo skolai🤣🤣🤣🤣
Hermiine89 @ 12.04.2026 14:12Nu gan jau visus bērnus ir vienmēr gatavojis un aprūpējus kāds cits. Man no šausmām iekšas sagriežas, iedomājoties Miu, par kuru neviens cits neparūpēsies. Jo abi vecie plostotāji gan jau to darīs arvien intensīvāk.
Minelūše @ 12.04.2026 13:37Kivis, protams, izvilks sevi. Ar ģitāras strinkšķināšanu viņš maizei sapelnīs, vienmēr būs kāds, kurš uzaicinās viņu pakviekt. Bet Pelikāns ir smags gadījums. 40+ cilvēki jau tāpat bieži tiek diskriminēti darba tirgū, jo uzskatīti par veciem un pielāgoties nespējīgiem, un kur nu vēl tāds cilvēks, kurš gadiem bijis bezdarbnieks un neko dzīvē īsti nav darījis. Nez, nāksies Ļenkai pudeles lasīt🍾
Un man šķiet, ka Miu skolā gaida apsmiešana. Visi bērni būs kā bērni, bet viņa, no Kiviču mājām nākusi...nu jā.
Mathilde @ 12.04.2026 14:57Kur ir tas bagātais pielūdzējs? Slēpjās vai Kivičs izgrieza pogas?