Rozāforums @ 05.05.2025 17:35šodien tam AndulimVittei (tas kurš komentēja Jelgavas tatto tiešraidi :D) bija live un cilvēki jautāja kad tad atkal būs live ar kvieci un viņš teica ka šo piektdien vai sestdien būšot un apmaiņā pret ziedojumu (dāvanu) varēs pasūtīt dziesmu ko kviecis ''nodziedās'' :D
Rozāforums @ 05.05.2025 17:35šodien tam AndulimVittei (tas kurš komentēja Jelgavas tatto tiešraidi :D) bija live un cilvēki jautāja kad tad atkal būs live ar kvieci un viņš teica ka šo piektdien vai sestdien būšot un apmaiņā pret ziedojumu (dāvanu) varēs pasūtīt dziesmu ko kviecis ''nodziedās'' :D
EmilijaArm @ 05.05.2025 22:56
Starp citu, kas viņš īsti ir - šis Andulis Vitte? Kaut kāds mākleris vai nopietns uzņēmējs? Viņš jau gadiem pa soctīkliem šur tur uzpeld, bet man nav skaidrs, kas viņš īsti ir.
Vai ne? Abi vecie lūzeri par cietējiem iztaisās.Castorella @ 06.05.2025 09:26Liene skatās filmas par nolaupītiem bērniem. Būtu nu labāk paskatījusies kaut ko par vecākiem alkoholiķiem, kas cenšas sabojāt bērnu dzīvi.
Castorella @ 06.05.2025 09:26Liene skatās filmas par nolaupītiem bērniem. Būtu nu labāk paskatījusies kaut ko par vecākiem alkoholiķiem, kas cenšas sabojāt bērnu dzīvi.
yay @ 06.05.2025 12:51Wow, lienītes jaunais sadarbības rīliņš ar to Aroma gold iesēdina mani laika mašīnā un aizlidina divdesmit piecus gadus atpakaļ, kad es kā mazs skuķis sēdēju pie mammas spoguļgaldiņa un pielakoju pilnīgi visas viņas rotas reizē. Tajā laikā man bija simts mazas, krāsainas sprādzītes un es krāsojos ar spēļu kosmētiku tieši tikpat labi kā ļenka. Wow, cepums tai Aromai :D
krmmm @ 06.05.2025 13:22
Stundas laikā veseli trīs laiki!
Ariete @ 06.05.2025 14:14Ģeniāla reklāma ? 1.klases līmenis.
Un Ļenka tak dzer kafiju melnu kā darva, vai ne tā? Cukurs tak artrītu rada, vai es nepareizi saprotu? ??
LilyLady @ 06.05.2025 15:13
Tā kafijas reklāma ir drausmīga. Sēž tante tizlā blūzītē, izgreznojusies ar lētām pērlēm un lūr uz sevi spogulī, un dikti cenšas būt seksīga, aizmetot ģīmim priekšā pakulas. Pilnai ainai tur vajadzēja vēl nosēdināt vepri, kas aizdusā blēj Kurtizāņu ugunskuru.
Bļe, nu tak artrītu rada piens un cukurs, kas pašiem jāpērk. Viesnīcās, ciemos un sadarbībās var dzert un rīt visu un jebkādā daudzumā!Ariete @ 06.05.2025 14:14Ģeniāla reklāma ? 1.klases līmenis.
Un Ļenka tak dzer kafiju melnu kā darva, vai ne tā? Cukurs tak artrītu rada, vai es nepareizi saprotu? ??