Esmu 100% droša, ka kārtējais sūds uzražots. Kviecis savu jaunos hitus cep tāpat kā Ļenka savus mālējumus.LabaDabaDa @ 30.04.2025 10:10Valis jauno hitu esot prezentējis veseliem 10 cilvēkiem, visi esot slavējuši.
Kā jums liekas - kas bija tie 10 cilvēki? Ļenkas 5 personības, mazā meita, Vaļa mamma, tētis un divi džeki no ierakstu studijas, kuriem par to naudu maksāja? Vai es vēl kādu aizmirsu? :D :D :D
Sarme @ 30.04.2025 13:52Kas ir tas, kas man nekad nav bijis, ko vienmēr esmu aizņēmusies no citiem? - Man gribējās atbildēt - veselais saprāts un intelekts, Lieņuk
Redwine @ 30.04.2025 16:29Leņķi ko dirs, ka resnais riteni Tev nopirka ? Tā ir sadarbība , ne Tu pirmā sliktas izvēles persona , kurai piedāvāja ! Vakar mashai latvietei tā kas no džojū arī reklāma ar viņiem. Tik viņa godīgi # liek
Redwine @ 30.04.2025 16:29Leņķi ko dirs, ka resnais riteni Tev nopirka ? Tā ir sadarbība , ne Tu pirmā sliktas izvēles persona , kurai piedāvāja ! Vakar mashai latvietei tā kas no džojū arī reklāma ar viņiem. Tik viņa godīgi # liek
LilyLady @ 30.04.2025 16:38
Ritenis ir sena sāpe kļockai - skopais tusnis savulaik Madarai nopirka riteni. Un kladzināja par to tā, it kā būtu jaunu Porsche no salona atvedis un uzdāvājis sievai.?
Tad viņš kaut kad arī sev jaunu riteni nopirka, vizinājās viens pats, bet suņuks bija spiests palikt mājās un stresot. Tagad kviecējs vairs viens nekur netiks, visur ērce mīsies pakaļ.?
Anne Shirley @ 30.04.2025 16:58Iedomājaties, mūziķis iet uz interviju un viņam bezsakarā sieva līdzi :D wtf
plus vēl Stendža un viņa gērlfrenda Kiveļu fanīte kā viņu tur sauca - Jolanta?Castorella @ 30.04.2025 10:29Gan jau vāvuļoja arī pie tetovētāja, tur arī kādi pāris cilvēki bija spiesti to "hītu" klausīties.
Tuana @ 30.04.2025 18:13
Iedomāsimies vēl tālāk. Jebkuras citas profesijas. Mākleris iet rādīt māju klientam, un viņam sieva līdzi vazājas pa pēdām. Advokāts iet uz tiesas sēdi un sieva līdzi. Ārstam turpat sieva arī sēž klāt un filmē. Un tā tālāk.
Rozāforums @ 30.04.2025 21:52
redz kā vēl viena profesija...
garākā turneja Latvijā 😁LabaDabaDa @ 30.04.2025 17:45
Kviecim un Ērcei vairs nevajadzēs terēties benzīnam - varēs mīties koncertturnejā pa visu valsti! :D