tāpēc arī q&a nevar taisīt par sapņu ceļojumu, jo jautājumi būs par grāmatu 😂 un par ĀĀmeriku būs atkal pašai jādomā.Minelūše @ 18.11.2024 12:14Es gan neesmu nevienu grāmatu izdevusi, bet man šķiet, ka pēdējās dienās pirms izdošanas brīža rakstnieki tomēr ir aktīvāki. Publicē bildes ar sadrukātajām grāmatām, stāsta, ka tūliņ tās dosies pie lasītājiem.
Bet Ļenka oktobra sākumā ielikusi pēdējo video un vairāk par šo tēmu ne vārda nav dzirdēts. Lieku uz to, ka tiek brūvēta labi liela atmazka, kāpēc grāmata netika izdota.
lauku bāba @ 18.11.2024 21:00Kviecis starp saviem fanu miljoniem atradis veselus 3, kuri saviem LV svētku video izvēlējušies maucinieka skaņdarbus.. veselus 3 un visus pāršērojis.. wow ? good job.. var kost tālāk, jo svētku vakariņas ir kauns atrādīt- tās multimaukas gaumē ?
Tuana @ 18.11.2024 21:17
Ja jau nekaunējās par to vienīgo reizi, kad Ļenka uzklāja “svētku galdu” ar to skumīgo pildīto papriku no dzeltenām plastmasas bļodiņām (katram akurāt viena paprika bļodā), tad nu man aizdomas, ka nekādu vakariņu nemaz nav un nebūs.
Ariete @ 18.11.2024 17:35Gan jau pateiks ka viņas vecais ābolkompis nodega un grāmata izgaisa. ?
Ja jau nekaunējās par to vienīgo reizi, kad Ļenka uzklāja “svētku galdu” ar to skumīgo pildīto papriku no dzeltenām plastmasas bļodiņām (katram akurāt viena paprika bļodā), tad nu man aizdomas, ka nekādu vakariņu nemaz nav un nebūs.
LilyLady @ 18.11.2024 23:29
Tak slinkā kaza pat Ziemassvētkos galdu neuzklāja. Vepris trešajā svētku dienā stiepa no Maximas lētu uzkodu plates, kas jau bija atlaižu stendā saliktas, un gatavos salātus, lai vismaz ciemos atnākušo memmi var pacienāt.
laikam tagad vinas posta ir labojums, ka ir pieaicinatais fashion elements.yay @ 19.11.2024 07:34Kas tad te? Neviena vārda par smirduLieni?!?