KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 476
Reģ: 13.06.2024
TeaPot @ 05.11.2024 19:22
nu, Lienes vienīgais talants ir izcili drausmīgi noprezentēt pilnīgi visu - vai tas ir ēdiens vai grandioza pilsēta, viss izskatās čerez žopu. Aukstā zupa ir viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, bet viņas bumerangstoriji ar to etiķūdeni man rauj uz augšu, Ņujorka ir skaista, brīnumaina pilsēta, bet caur viņas storijiem ar misenēm, renstelēm un nekvalitatīviem bumerangiem, ja nezinātu, kas tā Ņujorka vispār ir, neuzrunātu apskatīt pašai. Nekas neizskatās labi, nofilmēts neglītā leņķī ar trīcošu roku caur nospeķotu kameru

Piekrītu. Domāju, ka visiem zināms, ka Ņujorka ir neticami skaista pilsēta ar elpu aizraujošiem skatiem, taču, ja es būtu cilvēks, kurš par šo pilsētu neko nezinātu un tikai būtu noskatījusies Lienes ievietotos storijos, manī nerastos ne mazākā vēlme apmeklēt Ņujorku, jo, ja man gribētos redzēt ziedus tirgojošas tantiņas, veikalu nosaukumus kirilicā un ķilavas, es tikpat mierīgi varētu aizšaut uz Maskavu. 😁 Man šķiet, ka ir divu kategoriju cilvēki: vieni, kuriem izdodas skaisti un gaumīgi iemūžināt ceļojumā redzēto, caur fotogrāfijām un video nodot pārējiem konkrētās vietas sajūtas, emocijas un atmosfēru, un otri, kuri pat visskaistāko vietu pasaulē parādīs kā vietējos Mazpisānus. Liene ir otrās kategorijas cilvēks.
05.11.2024 21:11 |

Reitings 68
Reģ: 21.06.2023
Nezinu, ko jūs tā fanojat par Ņujorku. Esmu tur bijusi, paldies, bet otrreiz nē. Vai tik tiešām kādu šodien var tik ļoti iedvesmot ar debesskrāpjiem? Mani noteikti nē. Visa tā burzma, haoss, lidojošā miskaste (Ļenka pareizi to attēlo), tur būtu vēl jāpameklē vietu, lai fonā nebūtu bomži, atkritumi vai kāda žurka, kur to miera stundās ir knatumos! Par ko fanot? Par to, ka uz katra stūra ir bezgaumīgas reklāmas, kuras piecūko skatu? Par to, ka uz ielām frīku papilnam? Par to, ka normālu maizi nevar nopirkt, bet jāēd to saldo švammes bulku? Par to, ka porcijas ir anormāla izmēra? Varētu turpināt vēl un vēl. Bet šī pilsēta nudien ir pārvērtēta, tā vien liekas, ka fano tikai tāpēc, ka redz tas ir amīšu filmu centrs.
05.11.2024 22:04 |

10 gadi
Reitings 5426
Reģ: 05.08.2013
crete @ 05.11.2024 22:04
Nezinu, ko jūs tā fanojat par Ņujorku. Esmu tur bijusi, paldies, bet otrreiz nē. Vai tik tiešām kādu šodien var tik ļoti iedvesmot ar debesskrāpjiem? Mani noteikti nē. Visa tā burzma, haoss, lidojošā miskaste (Ļenka pareizi to attēlo), tur būtu vēl jāpameklē vietu, lai fonā nebūtu bomži, atkritumi vai kāda žurka, kur to miera stundās ir knatumos! Par ko fanot? Par to, ka uz katra stūra ir bezgaumīgas reklāmas, kuras piecūko skatu? Par to, ka uz ielām frīku papilnam? Par to, ka normālu maizi nevar nopirkt, bet jāēd to saldo švammes bulku? Par to, ka porcijas ir anormāla izmēra? Varētu turpināt vēl un vēl. Bet šī pilsēta nudien ir pārvērtēta, tā vien liekas, ka fano tikai tāpēc, ka redz tas ir amīšu filmu centrs.

ā nu labi, tad jau nebraukšu apskatīt.!
Da visur ir savi +-, Parīzē arī smird pēc mīzaliem
05.11.2024 22:11 |

Reitings 3217
Reģ: 22.03.2024
ronnie @ 05.11.2024 21:11

Piekrītu. Domāju, ka visiem zināms, ka Ņujorka ir neticami skaista pilsēta ar elpu aizraujošiem skatiem, taču, ja es būtu cilvēks, kurš par šo pilsētu neko nezinātu un tikai būtu noskatījusies Lienes ievietotos storijos, manī nerastos ne mazākā vēlme apmeklēt Ņujorku, jo, ja man gribētos redzēt ziedus tirgojošas tantiņas, veikalu nosaukumus kirilicā un ķilavas, es tikpat mierīgi varētu aizšaut uz Maskavu. ? Man šķiet, ka ir divu kategoriju cilvēki: vieni, kuriem izdodas skaisti un gaumīgi iemūžināt ceļojumā redzēto, caur fotogrāfijām un video nodot pārējiem konkrētās vietas sajūtas, emocijas un atmosfēru, un otri, kuri pat visskaistāko vietu pasaulē parādīs kā vietējos Mazpisānus. Liene ir otrās kategorijas cilvēks.

Nu ja godīgi man Ņujorka šķita netīra un daudz ar bezpajumtniekiem, naktis pilns ar kaudzēm atkritumu, metro viss netīrs, žurkas utt. Protams var jau arī parādīt tikai skaisto pusi, bet nu nevajag iedomāties, ka Ņujorkā viss spīd un laistās.
Lienuks, gan neprot arī skaisto skaisti pasniegt.
05.11.2024 22:15 |

Reitings 3217
Reģ: 22.03.2024

Tiešām piekritu! Ir daudz interesantāku un skaistāku pilsētu ASV kā Ņujorka.
05.11.2024 22:17 |

Reitings 476

Nu tieši tāpēc jau ir labi, ka cilvēkiem ir izvēle par ko fanot, par ko nefanot, uz kurieni doties un uz kurieni ne, ne tā? Es personīgi Ņujorku dievinu. Jā, gan "bezgaumīgās reklāmas", kuras "piecūko skatu", gan to, ka cilvēki drīkst atļauties būt dažādi un pat tie, kuri izskatās pēc "frīkiem", var atļauties eksistēt, gan to, ka "anormālā izmēra" porcijas ir tādā dažādībā, ka jebkurš var atrast kaut ko savai gaumei un garšas kārpiņām. Bet vēl vairāk par šo visu mīlu faktu, ka cilvēki ir atvērti domājoši, pilsēta ir milzīga, daudzpusīga, pilna dzīvības. Ja tik ļoti gribas baudīt sevī noslēgtu sabiedrību, neesošas milzu reklāmas un klusu, vienmuļu vietu bez žurkām, vienmēr taču var nekur nedoties un aiziet uz izmirušo Vecrīgu. 🙃
05.11.2024 22:22 |

Reitings 476
Rietumusawle @ 05.11.2024 22:15

Nu ja godīgi man Ņujorka šķita netīra un daudz ar bezpajumtniekiem, naktis pilns ar kaudzēm atkritumu, metro viss netīrs, žurkas utt. Protams var jau arī parādīt tikai skaisto pusi, bet nu nevajag iedomāties, ka Ņujorkā viss spīd un laistās.
Lienuks, gan neprot arī skaisto skaisti pasniegt.

Es jau nenoliedzu, ka arī Ņujorkai ir savi mīnusi. Ir gan netīrība, gan daudz bezpajumtnieku utt., taču tā ir megapole, kurā dzīvo vairāk kā 8 miljoni cilvēku. Tiesa gan, laikam viss atkarīgs no tā, ko katrs izvēlas redzēt. Es arī, būdama tur, redzēju i žurkas, i atkritumus, i citas lietas, taču izvēlējos saredzēt pozitīvās lietas, kuras bija daudz vairāk kā negatīvās. Gan atpūtas vietas, gan publiskā slidotava, gan visi skaistie, iespaidīgie rotājumi (biju tur Ziemassvētku laikā), gan 11.septembra memoriāls un muzejs, gan Centrālparks, Bruklinas tilts, Bronksas zooloģiskais dārzs utt.. Ja koncentrējamies tikai uz negatīvo, tad visur arī redzēsim negatīvo. Tas būtu tas pats, ja es tagad aizlidotu uz Latviju, pastaigātu pa stacijas tuneļiem, Centrāltirgu un Pļavniekiem, un pateiktu, ka visa Latvija smird, jo viss, ko redzēju, bija netīrība, piedzērušies bomži un krievi, kuri savā starpā kaujas. Kā jau teicu, katrs izvēlas redzēt to, ko vēlas redzēt un katrai vietai ir gan savas negatīvās, gan pozitīvās puses.
05.11.2024 22:33 |

Reitings 28154
Reģ: 21.08.2023
Kiviču ģimene ir izlasījuši forumu un aizstaigājuši līdz bibliotēkai.
Jāiesaka vēl kāds maršruts.
05.11.2024 22:39 |

Reitings 1064
Reģ: 14.01.2022
Komati 👀 ak, Liene.
05.11.2024 22:40 |

Reitings 28154
Reģ: 21.08.2023
Dzintriņa @ 05.11.2024 22:40
Komati ? ak, Liene.

Būsim iecietīgi, viņa šobrīd ir emocionāla un noteikti raud visu laiku no skaistuma visapkārt, rokas arī trīc nu kādi tur vēl komati..
05.11.2024 22:45 |

Reitings 459
Reģ: 06.08.2024
Būs jāpaskatās ziņas, vai Ņujorkā nav plūdi. Liene visu metrapoli nostaigajusi ar kājām un piebimbājusi.
Visinteresantāk gan Miai. Noraudajusies mutere, sasvīdis fāteris (varbut staigājot svaru nometīs), visu dienu vazāties apkārt.
05.11.2024 23:33 |

Reitings 893
Reģ: 09.08.2020
Dzintriņa @ 05.11.2024 22:40
Komati ? ak, Liene.

Un teikumu uzbūves. 🙈 Acis un smadzenes mežģās, tos lasot.
05.11.2024 23:41 |

Reitings 30790
Reģ: 14.05.2023
bl* jau kuru dienu tās pašas lupatas apģērbtas... #luxuryliving #cleanlifestylr 😬
06.11.2024 00:24 |

Reitings 343
Reģ: 26.04.2024
Mežāze @ 05.11.2024 15:57

Sasmējos.
Vispār, tie storiji tik nepievilcīgi, ka noskatoties tos, man pilnīgi noteikti negribētos uz turieni braukt.

Tik slikti vēl tas viss ir jāmāk sabildēt. Tomēr ar savu mākslinieces un dizaineres diplomu būtu labāk un kvalitatīvāk piegājusi šai lietai.
Viņas Instagram konts patiesībā ir baigā mistkaste.
Viņai ir talants uztaisīt visu anti- reklāmu visām, kam viņa pieskārās.
06.11.2024 02:13 |

Reitings 11697
Reģ: 10.11.2022
Mākoņu Dejotāja @ 06.11.2024 02:13

Tik slikti vēl tas viss ir jāmāk sabildēt. Tomēr ar savu mākslinieces un dizaineres diplomu būtu labāk un kvalitatīvāk piegājusi šai lietai.
Viņas Instagram konts patiesībā ir baigā mistkaste.
Viņai ir talants uztaisīt visu anti- reklāmu visām, kam viņa pieskārās.
es nesaprotu, kapec vina skrien cilvekiem virsu. Jasak valkat brilles.
06.11.2024 03:04 |

Reitings 476
Interesanti, ka ne Liene, ne Andris nav publiski atklājuši savu nostāju ASV prezidenta vēlēšanu sakarā, neskatoties uz to, ka šobrīd atrodas ASV un, kā Liene minēja savos storijos, klātienē vēro vēlēšanu procesu. Andris gan jau ir īsts Trampa atbalstītājs, kurš iestājas par tradicionālajām ģimenēm, iestājas pret LGBT komūnu, neatbalsta abortus utt., savukārt Liene man drīzāk saistās ar demokrātiem, jo savā domāšanā liekas atvērtāka un progresīvāka. Nez, varbūt tāpēc arī tāds klusums no viņu puses, jo, nedod dievs, ja Liene atbalstīs partiju, kuru neatbalsta mīļotais vīrs. Zila acs būs garantēta.
06.11.2024 03:24 |

Reitings 23195
Reģ: 07.06.2022
Rozāforums @ 05.11.2024 14:52
ja viņi aizceļotu uz Antraktīdu, tad lenķis teiktu ka tur visi pingvīni skrien un apskauj viņus un grib nobildēties ar viņu bērnu....???
vienīgais, ko pingvīni pļockai Antraktīdā izdarītu, būtu projectile apdirstu 😏 bet tāpat gan jau leilītos, ka viņu vairāk apdirsuši, nekā citus plebejus. Bet nu tas tāda spekulēšana vien ir, jo vepris pat ar saviem mega lieveņu ienākumiem diez vai uzsauktu šiem 20k ekspedīcijas tripu. Ja nu vienīgi tas miljons tomēr tiktu izvilkts no pagultes 🤣
06.11.2024 04:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits