yay @ 23.10.2024 17:37"Never let them know your next move. Hold my Mežezers", teica Ļenokss un uzvilka karnevāla apakšsvārkus. Tādi svārki būtu Ok līdz desmit gadu vecumam, jeb Padoms lienītes gaumē "Kā izskatīties 35 gadus jaunākai. #lifehackbyLienite.
Katru reizi man liekas, ka nu zemāk, stulbāk, tizlāk vairs nu nav iespējams...lienītei tomēr tas izdodas - pārspēt pašai sevi. Taisīt fotosesiju priekš grāmatas (es tā pieņemu) tajā skaistumkopšanas salonā? Wtf. Bet nu laikam jau viss pareizi - kāda grāmata, tāds vāks. Ļenokss klauna tērpā. kolosāli!!!
It kā Tu ko zinātu @ 23.10.2024 20:24Andža ielicis to drausmīgo bildi savā story un vēders, protams, nogriezts????. Ak dies, es nevaru???
Gaby Moreno @ 23.10.2024 14:08Arī regulāri viņus redzu Gramzdas ielas rimčikā. Andris tiešām izskatās slimīgi uzblīdis, vaigi sarkani, diezgan smagnēja gaita, tur steidzami ir jādara kaut kas lietas labā savādāk viņa gadi ir skaitīti. Ar tādu dzīvesveidu un virssvaru vīrieši dzīvo labi ja 50-55 gadus, pēc tam sirds vienkārši neiztur. Plus vēl viņš pats pa sevi ir garš un būdīgas miesasbūves, kas jau sākotnēji ir papildus slodze sirdij.
gan jau sagulēja ar seju spilvenā, tā mēdz salocīties, viņas birstes vispār noteikti galīgā kaudzē no rīta, cik jau tur sanāca pataisnot, tik arī ir. Teica, ka tā nekad nedarot, bet gan jau melo tāpat kā par visu pārējo.EmilijaArm @ 23.10.2024 13:56Lienes šī rīta storijs mašīnā man izleca uzreiz nākamais pēc vienas ļoti glītas dāmas storijiem. Tāds kā šokmoments - uzreiz par deviņiem stāviem zemāk :) Šorīt Lienīte apņēmības pilna vēsta par došanos uz fotosesiju, bet es redzu, ka vienai acij kāpurs tāds kā sašķiebies - puse acs itin kā aizsegta, kā nav. Viņa ar tādu aci taisās bildēties, vai? Tak tā slota toļi krīt nost, toļi pabirusi, nevar saprast. Otrai acij kāpuriņš kā vajag, bet vienai šķībs, kas kopainu taisa uzkrītoši asimetrisku. Būs interesantas bildes noteikti
amoreamore @ 23.10.2024 21:33Jūs vispār redzējāt šo? :D
amoreamore @ 23.10.2024 21:33Jūs vispār redzējāt šo? :D
TikiTaki @ 23.10.2024 18:30Ja vēl tie apakšsvārki vienā tonī būtu, bet tur tak pie vidukļa tā aukšējā daļa ir pat cits audums. Izskatās reāli dīvaini.
Neiil @ 23.10.2024 22:29Man smiekli nāk, kā viņa tajā sieviešu sarunas reklāmas story taisa tās pārgudrās izteiksmes! Un viņa uz to divu fona izskatās tik dzeltena!!!!!? un tur ir tā kleita? Bez apakšsvārkiem?? staigājoša anektode! Neskatoties to visu man acu priekšā joprojā kivja ļumīgais resnais vēders! Kas viņš pusZolitūdi aprijis? Nu kā var tā nobaroties?
Nu kāda stilista! Liene tagad citas sievietes mācīs būt stilīgām Lienes gaumē. Kopā ar lieni jebkurš projekts būs mega pieprasīts. Tik vieda, tik sievišķīga, mīlestības pilna sieviete! Labākā mamma un sieva, ar daudzām profesijām un prasmēm, tik ļoti cienīta un mīlēta sabiedrības dāma🙈🙈🙈. Ak, šausmas! Tās divas sievietes, kas ar viņu sapinušās, nav prātīgas! Vai nu vienā līmenī ar lien. Gribēšu redzēt, kas pirks dalību projektā? Par brīvu jau nebūs. Lieņuks tak vēl arī biznesmene., nopelnīt gribēs.Pata @ 24.10.2024 09:27Nupat IG noskatījos reel ar Pamelu Andersoni un Drū Berimoru. Tāds prieks skatīties. Tik.dabiskas. Pamela vispār, cepums. Man patīk.
Bet, mūsu Liene ar savām acuslotām, nedabiskām lūpām ne tuvu nestāv.
Tie apakšsvārki ?????.
Help, aizsūtītet Lieni pie stilista?????
Anette5 @ 23.10.2024 22:51
Bildēs izskatās ka uzpampis no galvas līdz kājām, liekais šķidrums organismā? Nieres un aknas nespēj visu pārstrādāt un izvadīt? Nu cilvēks tak varētu aiziet pie ģimenes ārsta, gan jau palīdzētu.