dzertuvēs Mia ir jau no bērna kājas. tā kā būs jau pieradusi.Standby @ 10.06.2022 17:29Iedomājos,cik skaļi tur bija. Noteikti panika bērnam no tā vien. Izaugs un stresa situācijās ēdīs,jo tā jau notiek no mazotnes. Es, pieaugusi tante,kad atrodos skaļā vietā un gribu gulēt,iekšēji raudu, ko gribu maaajaaaas,a te mazs bērns. Kauns kauns.
Hortenze @ 10.06.2022 16:39
Man liekas, ka sākās 21:00. Beidzās pirms 00:00. ?
Filomena @ 10.06.2022 18:26Kivičs bez cenzūras, bija komentari un nu visi izdzēsti. To profilu viņš pats uztaisījis?
Un tad būs divas iespējas,vai nu dzīve tikai pa tusiņiem,vai tā dzīve būs tā piegriezusies ka nekādus tusus redzēt negribēs.woman_wonderland @ 10.06.2022 17:36dzertuvēs Mia ir jau no bērna kājas. tā kā būs jau pieradusi.
Bet tak pēc publikas var redzēt kas par kontingentu,jo normāli jau neies uz Kiviča bauru koncertiem.Un cilvēki jau iereibuši,atslābuši.Brinums @ 10.06.2022 16:29
Kas mani tiesam parsteidz ir apkartejo attieksme. Vai nu tiesam nevienam neienaca prata pieet pie mates un aizradit, ka bernam nakts kroga nav vietas.
Nedzivoju Latvija, un varbut man tapec gruti spriest. Bet "laimes" zeme, ASV, nu ta vecaki neatlaujas. Izaudzinaju berninu seit, ja bijam krogos/restoranos pa dienu, bet ne muzam nevalkajamies pa krogiem ar skalu muziku pa nakti ar todleri ratos. Pat prata neienaca. Gan tapec ka tas ir pilnigi skersam, gan apzinoties par iespejamo sabiedribas nosodijumu.
LiepaShmiepa @ 11.06.2022 00:36Lienes atbilžu vakars pagalam garlaicīgs.
Creta @ 10.06.2022 19:01
Nebūs viņa paša. Pirmā bilde ar tekstu, kas adresēts Kivičam.
Gada joks! Nez, cik Liene ilgi sevi taisās pazemot? Īstenībā tas pat vairs nav smieklīgi. 😬 Visur viņai Madara, Madara, Madara...Helga Andersson @ 11.06.2022 03:15Lieņuks izklaidējas, pati sev uzdodot jautājumus ?